Buna evet diyebilecek kadar kerizim..barışmak istese barışırmısın mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna evet diyebilecek kadar kerizim..barışmak istese barışırmısın mesela
NASIL GECECEK?Daha yeni ayrilmişsiniz acin hemen dinmez bende zamanında çok agir şeyler yasadim çok darbe aldim sevdigimden psikolojim bozuldu tedavi gordum ilaç kullanmaya basladim.
Hayata bir kere geliyoruz canim tek bi sansimiz var onu da değersiz insanlar yüzünden hirpalama dünya yaratildigindan beri milyarlarca insan doğmuş ölmüş hepsi unutulmuş sen adi bir köpeği mi unutamicaksin?
Herşey senin elinde elbet karanlık günlerin ardından güneş acicak ve bu yasadiklarin tecrube olarak yanina kar kalicak.
Nasil gecicek bunu ogrenmek istiyorum. Cunku nefret edemiyorumbence öyle olma aslada geri dönme ama sana sunu söyleyeyim hayatında kız arkadaşı bitsin hemen seni arayacak cünki seni kullanacak.bence hayat o kadar kısa kisaki yarın ne olacağı belli değil yaşlandığın zamanları düşün o zaman ne olacak hayat geçermi kırılacağını bile bile o kelimeleri hakaretleri kullanabilmiş sana .bunları sana söylemeye çekinmemiş etmemiş seni ne niyetine koyduğu belli yine başlasa emin ol yine yarı yolda kalacaksın ömrünü sakın çürütme bu insan için güzel bir hayat cek kendine sil baştan yap önüne neler cıkar sene şaşar kalırsın.bende erkek arkadaşımdan vaktinde ayrıldığımda ne yiyor ne içiyordum bi abla bana kız ne üzüyorsun kendini giden gitsin önüne neler cıkar dedi ve haklıda çıktı.reset at hayatına silkelen toparlan SEVMİYORSUN SEN.,sadece senden gittiği için sevdiğini sanıyorsun öyle insan sevilirmi.bu kişi sana değilde bi yakının yaşasa sende nefret ederdin kendine gel.bi bardak su al cık balkona düşün sevilecek birimi deger birimi.o keyfinde sen harab ol.yıkılma yılma.bıktım artık su kadınların bu erkekler yüzünden harab olmasından.biri gider biri gelir.intihar mintihar düşünme hem bu dünyanı yakacak hem diğer dünyanı.emin ol gideceğin yer bu hayattan daha iyi bi yer olmıcaktır.
3 senedir kisa ayriliklarla suregelen bir iliskim vardi. Herseyi birlikte yasamistik. 20 senelik bir birlikteligi 3 seneye sigdirmistik. Her gun her saat her dakika birlikteydik . O benim icin bana hakaret eden arkadaslarini sildi ondan oncesinde baskasindan hpv virusu kaptigimi bile bile yanimda olmustu. Bana hep evliligi asıladi. Sonra hep sorunlar basladi bana siddet uyguladigi icin 2 ay once ayrildim ertesi gun arkadasim mesaj atti iki kizla eglenirken bastım onu. Panik atak krizim tuttu ve bana hakaretler yagdirarak "seninle evlenmeyi kanser annemin ustune yemin ederim ki dusunmedim hic" dedi. Bakire olmayisimi yuzume vurdu yetmedi turlu hakaretler... hastane kapisinda birakip gitti beni . Ama bitmiyor icimdeki... hayatimin merkezi,sevgilim,dostum,sirdasim,abim,babam herseyimi kaybettim. Ne onunla ne onsuz kendi canimdan vazgececek kadar seviyorum ne yapacagimi bilmiyorum hayatimda kendimi hic bu kadar aciz ve caresiz hissetmedim nasil yasadigimi bilmiyorum biri elimden tutup bu kör kuyudan kurtarsin beni ne olur ölüyorum
Kendimi goremeyecek kadar seviyorum. Benim annemle babamin bosanma nedeni siddetti o yuzden hyatim boyunca boyle erkeklerden kactim ama tutuldum iste o beni gercekten sevdi bu kadar gecirdigimiz iyi gunler olmasa hala sevip nasil ozleyebilirim ki? 3 sene insan hic sevmedigi bir insanin yaninda her gun nasil olabilirdi? Tum arkadaslarini sildi benim icin durumu olmadigi halde pahali hediyelerle geldi kapima... beni hic uzmemisti.Her kotu gunumde yanimda olmustu o gune kadar.. sonra beni tepetaklak etti mahvetti inan bunun acisi bir kadin olarak cok daha zor insallah yasamazsinKendine saygın ve sevgin yok mu? Sana şiddet uygulayan birini hâlâ nasıl sevebilirsin? O seni gerçekten sevse sana böyle iğrenç bir şeyi yapar mıydı? Belliki sevmemiş. Peki seni sevmeyeni sen neden seviyosun? Düzgün biri olsa hadi neyse. Kişiliksiz adinin tekiymiş. Hâlâ neyin sevgisi bu? Ben cidden bazı kadınlarımızı anlamıyorum. Ezilmek,hor görülmek neden hoşunuza gidiyor? Bu sevgi değil.
Yorum degil ilac istiyorum,derman istiyorum,yardim istiyorum... zaman demesin kimse bana zaman ilac degil intihar...ah yavrum ah.. üzülme geçecek. dua ve sabır ile...
Bu iliski neler gordu... anlatsam benim yuzume tukururler burda sonra nasil affettin diye... hep dimdik kalktik ayaga ama bu sefer o yok en guvendigim en sevdigim yok tek basima nasil kalkicam?Bu ilişki asla düzelmez.
Diyorum ki; herseyimdi. Evlat olarak dusunun mesela evladiniz uyusturu bagimlisi olsa ve sizin istemediginiz seyleri yapsa evlatliktan red edebilir misiniz? Siddet benim en hassas noktam. Ama hem babam hem abim hem kardesim hem sevgilimdi. Ben babamdan 7 yasima kadar dayak yiyerek buyudum babamida silmedim. Onu hic silemiyorum tekrar ediyorum sizin icin yorum degil derman olun istiyorum...hiç mi soğumazsınız bu aşağılamalardan, dayaktan, hakaretten anlamıyorum ki?
daha ne olması lazım soğumak için?
aklıma bunun hastalıklı bir yaklaşım olduğu geliyor.
sizde bağımlı kişilik bozukluğu seziyorum.
bu kadar büyütmeyin insanları gözünüzde ne olur...
Ceyiz duzduk borca harca girdik. Cocuk dusurdum. Gercek bir ask yasamadiginizi dusunuyorum. Abartilcak birsey yok olan budur babasiz buyudum basimda erkek yoktu hic bir zaman parcalanmis bir aile cocuguyum ve babam uyusturucu bagimlisiydi katildi. O bana hem baba hem dost hem sevgili oldu. Sizin hayatiniz mukemmel olabilir babaniz yaninizda olabilir hayat boyunca elinizden tutan tek erkek kocaniz olmayabilir ama benim oydu. Sizin hayatinizda size ragmen elinizi tutmus biri olmayabilir ama benim oldu. Yasadigim herseyi yazdigim kadar gorebilirsiniz keske iliskiyi benimle birlikte yasasaydiniz o sekilde su yorumu yapsaydiniz20 seneyi nasil 3 seneye sigdirdiniz? Cocuk yapip, universiteye yollayip, borca harca girdiniz mi bu 3 senede? Demek sevgiliniz demek, babaniz abiniz, em yakin arkiniz, falan felan demek? Bazi seyleri abartmasaniz diyorum...
BASTAN ALAYIM BEN OYLE ALELADE BIR ILISKI VE BIR AYRILIK DEGIL. ONDAN ONCE HAYATIMIN BIR DUZENI YOKTU. BIR ORDA BIR BURDAYDIM O ZAMANA KADAR ELIMDEN DOGRU DUZGUN TUTAN BIR ADAM OLMADI. ILK DEFA ONUNLA YASADIM TUM DUYGULARI GECE KULUBUNDE CALISIYORDUM VE ELIMDEN TUTTU AILESININ ICINE SOKTU. PARMAGIMDA YUZUK VARDI EVLILIGI KAFAMA SOKTU HERKESI SILDI BENIM ICIN HERSEYI YAPTI AGLAYARAK BENI BIRAKIRSAN INTIHAT EDERIM DEDI BASKA BIRINDEN KAPTIGIM HASTALIK ICIN OPERASYONA GIRDIM CIKTIGIMDA ELIMI O TUTUYORDU. BEN ONUN GUVENINI SARSICAK SEYLER YAPTIM YAPMADIM DEGIL COK YALAN SOYLEDIM AMA HIC ALDATMADIM. HER AYRILIGIMZDA AGLAYARAK HAKLI BILE OLSA KAPIMA GELIP BENSIZ YASAYAMADIGINI SOYLERDI... MUKEMMEL BIR BIRLIKTELIK DEGILDI ELBET AMA BIR COK ERKEGIN YAPMICAGI VE KABUL ETMICEGI SEYLERI YAPTI UNUTMAK ZOR ARKADASIM ZOR YASAMAYAN ANLAMAZ ALLAHTA HICBIRINIZE YASATMASINCanım burda evli iki çocuklu bayanlar aldatildiklarini yazıyorlar üstelik adamın umrunda değil. Sen bi iliski yaşadın bitti, evet acısını çek birgün bitecek, anısı bile kalmayacak ama beterin beteri var de. Şükret haline. Yardimi dokunacaksa bol bol ibadet et. O sadece artık herhangi biri. Sevgiliykende herşeyi yalanmis. Rol yapmış sana. Severek ayrılanlar var burda aile zorundan. Çıkar aklından şu ölürüm geberirim gibi şeyleri. Sen ölür gidersin ailen bi ömur yasını tutar. O ne mi yapar :) iki gün "belki" üzülür unutur seni yuvasını kurup mutlu olur, sen aileni perişan ettiginle kalirsin
Anı yasayan adam 3 sene her gun mu yasamis ondan mi parmagima yuzuk takmis ondan mi aileler tanismis?üzülerek söylüyorum ama geri dönmez
her erkek karşısında güçlü karakterli bir kadın görmek ister, her şeye rağmen onu kabullenen kadınlara karşı aşk beslediklerini düşünmüyorum.
adam anı yaşamış gibi duruyor.
bundan sonraki maçlara bakın güçlü olun derim![]()