3 senelik iliskim bitti

İlişki esnasında bakireliği sorun etmeyen sözde çok anlayışlı heriflerin, ayrıldıktan sonra sen zaten böyleydin diye bunu yüze vurmaları ve bu heriflerin peşinde deli divane olan çok bilinçli kızlarımız :işsiz:

Anı yasayan adam 3 sene her gun mu yasamis ondan mi parmagima yuzuk takmis ondan mi aileler tanismis?

Adam sana açık açık ne hissettiğini söylemişken, sana şiddet uygulamış, seni aldanmışken, seni kırılacağını bildiği noktadan vurmuşken keşke şöyle yazsaydım kusura bakma:
Canım inanılmaz mükemmel bir ilişkin varmış.
O çocuk sana deli gibi aşık.
Koş peşinde yat kapısında o çocuğu bırakma bu zamanda böyle adam gibi adam bulmak kolay değil tüm hata sende.
Seni çok seviyor kesinlikle barışırsınız.

İlişki esnasında bakireliği sorun etmeyen sözde çok anlayışlı heriflerin, ayrıldıktan sonra sen zaten böyleydin diye bunu yüze vurmaları ve bu heriflerin peşinde deli divane olan çok bilinçli kızlarımız :işsiz:
Yoo bu her zaman sorundu zaten bu yuzden guven problemi vardi. Bu konuda da bilincli oldugumu soylemedim zaten.

Adam sana açık açık ne hissettiğini söylemişken, sana şiddet uygulamış, seni aldanmışken, seni kırılacağını bildiği noktadan vurmuşken keşke şöyle yazsaydım kusura bakma:
Canım inanılmaz mükemmel bir ilişkin varmış.
O çocuk sana deli gibi aşık.
Koş peşinde yat kapısında o çocuğu bırakma bu zamanda böyle adam gibi adam bulmak kolay değil tüm hata sende.
Seni çok seviyor kesinlikle barışırsınız.
Bekledigim cevap bu degil tabi ki. Ama iliskiyi ben yasadim ve duygularini ben biliyorum nasil bir adam oldugunu ben biliyorum. Sevdigini biliyorum hala arkadaslarndan haberini aliyorum sorun onun bunu yapmis olmasi degil benim unutamamam. Evet o bu pislikleri yapti ama ben neden unutamiyorum?

Bekledigim cevap bu degil tabi ki. Ama iliskiyi ben yasadim ve duygularini ben biliyorum nasil bir adam oldugunu ben biliyorum. Sevdigini biliyorum hala arkadaslarndan haberini aliyorum sorun onun bunu yapmis olmasi degil benim unutamamam. Evet o bu pislikleri yapti ama ben neden unutamiyorum?

Kendine saygın yokta ondan.
Sevmek kavramı bu değil.
Bu adamın yaptıkları saygısızlık.
Senin onu unutamamanın nedeni de kendini sana o kadar değersiz hissettirmiş ki kimsenin bir daha seni sevemeyeceğini seni kimsenin kabul etmeyeceğini düşünmen.
Sirkelen kendine gel kendi kendine olmuyorsa da psikolojik destek al.
yakın zamanda toparlanmanı diliyorum.

Ceyiz duzduk borca harca girdik. Cocuk dusurdum. Gercek bir ask yasamadiginizi dusunuyorum. Abartilcak birsey yok olan budur babasiz buyudum basimda erkek yoktu hic bir zaman parcalanmis bir aile cocuguyum ve babam uyusturucu bagimlisiydi katildi. O bana hem baba hem dost hem sevgili oldu. Sizin hayatiniz mukemmel olabilir babaniz yaninizda olabilir hayat boyunca elinizden tutan tek erkek kocaniz olmayabilir ama benim oydu. Sizin hayatinizda size ragmen elinizi tutmus biri olmayabilir ama benim oldu. Yasadigim herseyi yazdigim kadar gorebilirsiniz keske iliskiyi benimle birlikte yasasaydiniz o sekilde su yorumu yapsaydiniz

Elini tutmus ta ne olmus? Birakacak olduktan sonra, tutan cok olur. Kendinizi asagilayip durmussunuz. Sanki onun sizinle birlikte olmasi, size bahsedilmis bir ödül veya bir lütuf gibi.

Herkesin bi hikayesi var. giden gitmis. Bence evlenmeden cocuk yapmayin bi daha

Öncelikle sakin aşk acısından ölünmüyor.
Senin için ölürüm diyeni bulmak kolay da hadi öl bakalım dediğinde "he ya şey ben lafın gelişi dediydim" demeyecek adamı bulmak zor.
Zaman halledecek her şeyi ama sizin de unutmaya gönüllü olmanız lazım

Forumda büyük harf kullanımı bağırmak anlamına geldiği için yasak.
Siz benxe buradaki üyelere bağırmayı bırakın benim onurum gururum nerede diye düşünün.
Herkesin derdi kendine büyük ancak bu sitede 20 uıllık eşinden boşananlar, maddi füxü olmadan ayakta kalmaya çalışanlar, evlendikten 3 ay sonra baba evine gönderilenler de var.
Geçenlerde başka bir konuya yazmıştım tepki aldım ama yine yazacağım "gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. Çok fazla anlam yüklüyorsunuz"
Çektiğiniz acının asıl kaynağı bu.
Sizi hiçbir zaman eş olarak hayal etmemiş bir herif hakkomda bu kadar düşünmek size zarar.
Yüzük taktı vs geçin. Ne olacak yüzükten. Mişlet nikahlanıyor da yine bitecekse bitiyor.
Yeniden başlamak dışında çareniz yok.
BASTAN ALAYIM BEN OYLE ALELADE BIR ILISKI VE BIR AYRILIK DEGIL. ONDAN ONCE HAYATIMIN BIR DUZENI YOKTU. BIR ORDA BIR BURDAYDIM O ZAMANA KADAR ELIMDEN DOGRU DUZGUN TUTAN BIR ADAM OLMADI. ILK DEFA ONUNLA YASADIM TUM DUYGULARI GECE KULUBUNDE CALISIYORDUM VE ELIMDEN TUTTU AILESININ ICINE SOKTU. PARMAGIMDA YUZUK VARDI EVLILIGI KAFAMA SOKTU HERKESI SILDI BENIM ICIN HERSEYI YAPTI AGLAYARAK BENI BIRAKIRSAN INTIHAT EDERIM DEDI BASKA BIRINDEN KAPTIGIM HASTALIK ICIN OPERASYONA GIRDIM CIKTIGIMDA ELIMI O TUTUYORDU. BEN ONUN GUVENINI SARSICAK SEYLER YAPTIM YAPMADIM DEGIL COK YALAN SOYLEDIM AMA HIC ALDATMADIM. HER AYRILIGIMZDA AGLAYARAK HAKLI BILE OLSA KAPIMA GELIP BENSIZ YASAYAMADIGINI SOYLERDI... MUKEMMEL BIR BIRLIKTELIK DEGILDI ELBET AMA BIR COK ERKEGIN YAPMICAGI VE KABUL ETMICEGI SEYLERI YAPTI UNUTMAK ZOR ARKADASIM ZOR YASAMAYAN ANLAMAZ ALLAHTA HICBIRINIZE YASATMASIN

Eh elbette etmez ve hatta düğün bayram eder. Sevişir sorumluluk (güya) kabul etmez.
Kız çok zorlarsa da sen bakire değildin vikbikbik.
Ulan hayvanoğlusu şimdi mi geldi aklına bu diyesi geliyor insanın.

Hadi sevgilim aynı zamanda en yakın arkadaşım denir de abim oldu babam oldu arabeskliği nedir yani. Aile ailedir arkadaş arkadaştır sevgili de sevgilidir. Bunları çorba edip bi adamı hayatınızın odağı ve tek varlığı haline getiriyorsunuz sonra da adam dişini gösterince ver elini depresyon. Ama sevdim demeyin rica ederim hepimiz sevdik aşırı da sevdik rezil de olduk ama çoğumuz hayatımızın bütün iplerini buyur karıştır diye bi erkeğe vermedik. Aşk acısı grip gibi herkes sırası gelince çekiyor ama böyle kanırtarak kendinize yazık edersiniz

Hadi sevgilim aynı zamanda en yakın arkadaşım denir de abim oldu babam oldu arabeskliği nedir yani. Aile ailedir arkadaş arkadaştır sevgili de sevgilidir. Bunları çorba edip bi adamı hayatınızın odağı ve tek varlığı haline getiriyorsunuz sonra da adam dişini gösterince ver elini depresyon. Ama sevdim demeyin rica ederim hepimiz sevdik aşırı da sevdik rezil de olduk ama çoğumuz hayatımızın bütün iplerini buyur karıştır diye bi erkeğe vermedik. Aşk acısı grip gibi herkes sırası gelince çekiyor ama böyle kanırtarak kendinize yazık edersiniz
tamam sevmedim ben:)

senin sandığın kadar önemli bir ilişki değilmiş demekki. Adam seni artık sevmediğini gösterecek herşeyi yapmış. Yuzuk takmak aileyle tanıştırmak falan önemli gelmiyor bana. Seven insan öyle sevdiğine şiddet uygulamaz ,kendini düün sevdiğin insana kıyabilir misin kıyamazsın, hastanede bırakıp hakaretler edebilir misin? kızlarla yakalamışsın, sen yapabilir miydin?? sevgiyi öyle ağlamak , sürekli dipdibe olmak göstermez. Benim de vardı eskiden hayatımda böyle biri. 2 sene sürdü. Aman ne ağlamalar ne evlenelim diye tutturmalar ,yuzukler ,aileyle tanıştırmalar.. Noldu daha benden ayrılmadan şirketten bi kızla sevgili oldu. Ben 2 seneme üzülüyorum şimdi. Eşimin tırnağı olamaz.

Back
X