Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anı yasayan adam 3 sene her gun mu yasamis ondan mi parmagima yuzuk takmis ondan mi aileler tanismis?
Yoo bu her zaman sorundu zaten bu yuzden guven problemi vardi. Bu konuda da bilincli oldugumu soylemedim zaten.İlişki esnasında bakireliği sorun etmeyen sözde çok anlayışlı heriflerin, ayrıldıktan sonra sen zaten böyleydin diye bunu yüze vurmaları ve bu heriflerin peşinde deli divane olan çok bilinçli kızlarımız![]()
Ne diye sana güvenmeyip seninle olmuş o zaman?Yoo bu her zaman sorundu zaten bu yuzden guven problemi vardi. Bu konuda da bilincli oldugumu soylemedim zaten.
Bekledigim cevap bu degil tabi ki. Ama iliskiyi ben yasadim ve duygularini ben biliyorum nasil bir adam oldugunu ben biliyorum. Sevdigini biliyorum hala arkadaslarndan haberini aliyorum sorun onun bunu yapmis olmasi degil benim unutamamam. Evet o bu pislikleri yapti ama ben neden unutamiyorum?Adam sana açık açık ne hissettiğini söylemişken, sana şiddet uygulamış, seni aldanmışken, seni kırılacağını bildiği noktadan vurmuşken keşke şöyle yazsaydım kusura bakma:
Canım inanılmaz mükemmel bir ilişkin varmış.
O çocuk sana deli gibi aşık.
Koş peşinde yat kapısında o çocuğu bırakma bu zamanda böyle adam gibi adam bulmak kolay değil tüm hata sende.
Seni çok seviyor kesinlikle barışırsınız.
Her zaman soyledigi "sana asigim icimdeki duyguya yenik dusuyorum annemden sonra bir tek seni seviyorum ama sana asla guvenemiyorum"Ne diye sana güvenmeyip seninle olmuş o zaman?
Bekledigim cevap bu degil tabi ki. Ama iliskiyi ben yasadim ve duygularini ben biliyorum nasil bir adam oldugunu ben biliyorum. Sevdigini biliyorum hala arkadaslarndan haberini aliyorum sorun onun bunu yapmis olmasi degil benim unutamamam. Evet o bu pislikleri yapti ama ben neden unutamiyorum?
Ceyiz duzduk borca harca girdik. Cocuk dusurdum. Gercek bir ask yasamadiginizi dusunuyorum. Abartilcak birsey yok olan budur babasiz buyudum basimda erkek yoktu hic bir zaman parcalanmis bir aile cocuguyum ve babam uyusturucu bagimlisiydi katildi. O bana hem baba hem dost hem sevgili oldu. Sizin hayatiniz mukemmel olabilir babaniz yaninizda olabilir hayat boyunca elinizden tutan tek erkek kocaniz olmayabilir ama benim oydu. Sizin hayatinizda size ragmen elinizi tutmus biri olmayabilir ama benim oldu. Yasadigim herseyi yazdigim kadar gorebilirsiniz keske iliskiyi benimle birlikte yasasaydiniz o sekilde su yorumu yapsaydiniz
BASTAN ALAYIM BEN OYLE ALELADE BIR ILISKI VE BIR AYRILIK DEGIL. ONDAN ONCE HAYATIMIN BIR DUZENI YOKTU. BIR ORDA BIR BURDAYDIM O ZAMANA KADAR ELIMDEN DOGRU DUZGUN TUTAN BIR ADAM OLMADI. ILK DEFA ONUNLA YASADIM TUM DUYGULARI GECE KULUBUNDE CALISIYORDUM VE ELIMDEN TUTTU AILESININ ICINE SOKTU. PARMAGIMDA YUZUK VARDI EVLILIGI KAFAMA SOKTU HERKESI SILDI BENIM ICIN HERSEYI YAPTI AGLAYARAK BENI BIRAKIRSAN INTIHAT EDERIM DEDI BASKA BIRINDEN KAPTIGIM HASTALIK ICIN OPERASYONA GIRDIM CIKTIGIMDA ELIMI O TUTUYORDU. BEN ONUN GUVENINI SARSICAK SEYLER YAPTIM YAPMADIM DEGIL COK YALAN SOYLEDIM AMA HIC ALDATMADIM. HER AYRILIGIMZDA AGLAYARAK HAKLI BILE OLSA KAPIMA GELIP BENSIZ YASAYAMADIGINI SOYLERDI... MUKEMMEL BIR BIRLIKTELIK DEGILDI ELBET AMA BIR COK ERKEGIN YAPMICAGI VE KABUL ETMICEGI SEYLERI YAPTI UNUTMAK ZOR ARKADASIM ZOR YASAMAYAN ANLAMAZ ALLAHTA HICBIRINIZE YASATMASIN
İlişki esnasında bakireliği sorun etmeyen sözde çok anlayışlı heriflerin, ayrıldıktan sonra sen zaten böyleydin diye bunu yüze vurmaları ve bu heriflerin peşinde deli divane olan çok bilinçli kızlarımız![]()
tamam sevmedim ben:)Hadi sevgilim aynı zamanda en yakın arkadaşım denir de abim oldu babam oldu arabeskliği nedir yani. Aile ailedir arkadaş arkadaştır sevgili de sevgilidir. Bunları çorba edip bi adamı hayatınızın odağı ve tek varlığı haline getiriyorsunuz sonra da adam dişini gösterince ver elini depresyon. Ama sevdim demeyin rica ederim hepimiz sevdik aşırı da sevdik rezil de olduk ama çoğumuz hayatımızın bütün iplerini buyur karıştır diye bi erkeğe vermedik. Aşk acısı grip gibi herkes sırası gelince çekiyor ama böyle kanırtarak kendinize yazık edersiniz
TamamElini tutmus ta ne olmus? Birakacak olduktan sonra, tutan cok olur. Kendinizi asagilayip durmussunuz. Sanki onun sizinle birlikte olmasi, size bahsedilmis bir ödül veya bir lütuf gibi.
Herkesin bi hikayesi var. giden gitmis. Bence evlenmeden cocuk yapmayin bi daha
hayatimin merkezi,sevgilim,dostum,sirdasim,abim,babam herseyimi kaybettim.