- 16 Mayıs 2013
- 981
- 426
Herkese merhaba, önceki konumu hatırlayan olur mu bilmiyorum. Kısaca ailem ve sevgilim arasında savaş veriyordum. Gece uykudan uyandıran, nefesimi kesen, çarpıntılarım başladı. 3 doktora gittim " stres " dediler. EKG, eko, holter, kan tahlilleri hepsini yaptırdım. Aritmi bakacakmış bana. İlk gittiğim doktor sonuçları görünce korktu. Bir anda götürür Allah korusun dedi. 2 gece önce öyle çarpıntım oldu ki, kalkıp annemle vedalaşayım dedim artık. Çok zor, resmen ölümü bogazinizda hissediyorsunuz.
Konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan ve bana doktor önerisi yapabilecek biri var mı? Fotoğraf eklemeye çalışacağım inşallah olur. Belki anlayan birileri olur yönlendirir beni. Psikolojim çok bozuldu. Şimdiden teşekkür ederim ..
Konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan ve bana doktor önerisi yapabilecek biri var mı? Fotoğraf eklemeye çalışacağım inşallah olur. Belki anlayan birileri olur yönlendirir beni. Psikolojim çok bozuldu. Şimdiden teşekkür ederim ..