3 Senenin sıkıntısı kalbimde patladı ..

Ramesy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
981
426
Herkese merhaba, önceki konumu hatırlayan olur mu bilmiyorum. Kısaca ailem ve sevgilim arasında savaş veriyordum. Gece uykudan uyandıran, nefesimi kesen, çarpıntılarım başladı. 3 doktora gittim " stres " dediler. EKG, eko, holter, kan tahlilleri hepsini yaptırdım. Aritmi bakacakmış bana. İlk gittiğim doktor sonuçları görünce korktu. Bir anda götürür Allah korusun dedi. 2 gece önce öyle çarpıntım oldu ki, kalkıp annemle vedalaşayım dedim artık. Çok zor, resmen ölümü bogazinizda hissediyorsunuz.

Konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan ve bana doktor önerisi yapabilecek biri var mı? Fotoğraf eklemeye çalışacağım inşallah olur. Belki anlayan birileri olur yönlendirir beni. Psikolojim çok bozuldu. Şimdiden teşekkür ederim ..
20150607_183431.jpg
20150607_183400.jpg
20150607_183431.jpg

Eklentiler

• 20150607_183351.jpg
    20150607_183351.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 1.464
eko da anormal bişey yazmıyor
çarpıntı sorunu bende de var hatta
benim ekom seninkinden kötü
banada karşıdan karşıya geçemezsin dedi dr biri
ama ölmedim yaşıyorum:KK53:
Holter sonucunu gören doktor çok korktu. Öyle bir baktı ki bana " tamam gidiyorum " dedim. Psikolojim çok bozuldu. Nefesimi kesiyor ve kalp atışımı dışardan çok rahat görebiliyorum :/

Panik atak sanirim bi. Bende de basladi birden. Ve her seyi yaptik hicbir sey cikmadi Sukur.
Bi de bir psikiyatriste gidin.
Kendi kalp doktorumu da tavsiye edebilirim eger Istanbuldaysaniz?

çarpıntı sıklıgın nedir

İlk önce 2-3 ayda 1 birkaç dakika sürüp geçti. 2 hafta önce 5 gün surunce randevu aldım. Doktora gidince geçti. Holter beni çok rahatsız eden o çarpıntıyı yakalayamadi hiç. Çünkü o gün iyiydim. Panik atak değilmiş, benim de aklıma gelmişti. Evet istanbul dayım, çok sevinirim.
Panik atak sanirim bi. Bende de basladi birden. Ve her seyi yaptik hicbir sey cikmadi Sukur.
Bi de bir psikiyatriste gidin.
Kendi kalp doktorumu da tavsiye edebilirim eger Istanbuldaysaniz?

İlk önce 2-3 ayda 1 birkaç dakika sürüp geçti. 2 hafta önce 5 gün surunce randevu aldım. Doktora gidince geçti. Holter beni çok rahatsız eden o çarpıntıyı yakalayamadi hiç. Çünkü o gün iyiydim. Panik atak değilmiş, benim de aklıma gelmişti. Evet istanbul dayım, çok sevinirim.

uzun sürmüyorsa bu şekilde devam edebilirsin
ama çarpıntı gelip geçmiyorsa seni acillik yapıyorsa tedavi şart
yada yok ben bununla ugraşamam dersen çarpıntı için ilaç veririrler
geçmiş olsun

uzun sürmüyorsa bu şekilde devam edebilirsin
ama çarpıntı gelip geçmiyorsa seni acillik yapıyorsa tedavi şart
yada yok ben bununla ugraşamam dersen çarpıntı için ilaç veririrler
geçmiş olsun

Geldiği zaman saatler sürüyor. Ameliyatı varmış, ömür boyu ilaç kullanmak istemeyenler için. Bakalım sonuç ne çıkacak. Teşekkür ederim

eps ablasyon
ben yaptırmadım
o da kesin çözüm degilki

Evet ablasyon. Beni korkuttu nedense. Henüz yeni sayılır bir yöntemmış ve komplikasyonlar oluşabilirmış. Uzun vadede nasıl sonuç verir, ilerde sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum. Onu uygulayan doktora yönlendirdiler işte beni.

Herkese merhaba, önceki konumu hatırlayan olur mu bilmiyorum. Kısaca ailem ve sevgilim arasında savaş veriyordum. Gece uykudan uyandıran, nefesimi kesen, çarpıntılarım başladı. 3 doktora gittim " stres " dediler. EKG, eko, holter, kan tahlilleri hepsini yaptırdım. Aritmi bakacakmış bana. İlk gittiğim doktor sonuçları görünce korktu. Bir anda götürür Allah korusun dedi. 2 gece önce öyle çarpıntım oldu ki, kalkıp annemle vedalaşayım dedim artık. Çok zor, resmen ölümü bogazinizda hissediyorsunuz.

Konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan ve bana doktor önerisi yapabilecek biri var mı? Fotoğraf eklemeye çalışacağım inşallah olur. Belki anlayan birileri olur yönlendirir beni. Psikolojim çok bozuldu. Şimdiden teşekkür ederim .. Eki Görüntüle 1551569 Eki Görüntüle 1551570 Eki Görüntüle 1551569

göyüs cerra

Konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan ve bana doktor önerisi yapabilecek biri var mı? Fotoğraf eklemeye çalışacağım inşallah olur. Belki anlayan birileri olur yönlendirir beni. Psikolojim çok bozuldu. Şimdiden teşekkür ederim .. Eki Görüntüle 1551569 Eki Görüntüle 1551570 Eki Görüntüle 1551569

ciğerlerine baktır istersen benimde kalbim kötü atıyodu sonuç ciğerlermiş inş kötü bişey olmaz

Evet ablasyon. Beni korkuttu nedense. Henüz yeni sayılır bir yöntemmış ve komplikasyonlar oluşabilirmış. Uzun vadede nasıl sonuç verir, ilerde sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum. Onu uygulayan doktora yönlendirdiler işte beni.

sigara içiyorsan zaten bırakman gerek
çay kahve uyku beslenme düzeni çok önemli
yaşınız gençse zaten yapmak istemezler
yanlış müdahele sizi kalp piline bagımlı bırakır
bunu göze alarak imza atman gerek

X