radika Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 1.024 4 116 İstanbul 16 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #1 1. Ahmet Uslu İTÜ 2. Fulya Cambazoğlu Benli Anadolu Üniversitesi 3. Behlül Eralp Özdemir Mimar Sinan GSÜ Mansiyon Yavuz Başören Marmara Üniversitesi Mansiyon Aysu Aksoy Bilkent Üniversitesi Mansiyon Volkan Dalağan İzmir Yüksek Teknoloji Enstütüsü Mansiyon Özkan Karataş Hacettepe Üniversitesi Mansiyon Gürkan Gülturan İTÜ
1. Ahmet Uslu İTÜ 2. Fulya Cambazoğlu Benli Anadolu Üniversitesi 3. Behlül Eralp Özdemir Mimar Sinan GSÜ Mansiyon Yavuz Başören Marmara Üniversitesi Mansiyon Aysu Aksoy Bilkent Üniversitesi Mansiyon Volkan Dalağan İzmir Yüksek Teknoloji Enstütüsü Mansiyon Özkan Karataş Hacettepe Üniversitesi Mansiyon Gürkan Gülturan İTÜ
Lentecik Yasamak cok guzel! Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2007 797 11 643 Kırşehir 16 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #2 Fulya cambazoglununkini cok begendim! Tesekkurler canim paylasim icina.s.
hazalcan21 Gülgüzeli Kayıtlı Üye 23 Şubat 2011 113 0 116 İzmir 20 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #3 bende fulya canbazoğlununkini beğendim..
E ecrin1986tuana Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2011 12 0 36 İstanbul 16 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #4 ben ÖZKAN KARATAŞ ve YAVUZ BAŞÖREN tasarımlarını beğendim çok güzellerama bunları kullanmak için mutfagın epey bi büyük olması lazım ki hoş dursun:)
ben ÖZKAN KARATAŞ ve YAVUZ BAŞÖREN tasarımlarını beğendim çok güzellerama bunları kullanmak için mutfagın epey bi büyük olması lazım ki hoş dursun:)