3 şubatta laser yaptırdım, çok şükür...

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
kızlar yakın bir zamanda laser yaptıracağım diye konu açmıştım ve sizlerden tavsiye almıştım...
tavsiye ve teselli veren bütün akadaşlara çok teşekkür ederim.. çok şükür Allahın izni ile cesaretimi topladım..yıllardır yaptırmak isteyip de sırf korkularım yüzünden her defasında erteledim durdum.. ama sonunda şükür yaptırdım.. çarşamba günü oldum ameliyatımı... doktorumda çok başarılı geçti dedi.... zaten çok methedilen bir doktordu çok ilgiliydi allah razı olsun ondan.....
dün kontrole gittim, lensleri aldı.. her geçen gün daha iyiyim şükürler olsun...
ameliyatın ilk günü eve gelince çok kötüydüm.. ışığa tahammül edemiyordum, sürekli yanma batma ağrı vardı.. ama gece uyuyup da sabah uyanınca yeniden doğmuş gibiydim :) ağrılar yanmalar geçti.. ve refleks olarak gözlüğümü aradım :) damlalarımı özenle damlatıyorum.. güneş gözlüğü ile duruyorum halen..
4,50 derece miyoptum.. allahıma şükürler olsun artık görüyorum...çok güzel bir duygu.. rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin... benim gibi korkanlar varsa hiç korkmasınlar, :) birazcık cesaret, ve gerisini doktora bırakın :) sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım... sevgiler...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Nerde ve kime oldunuz tedaviyi. Ne kadar ücret ödediniz acaba? Bide ben lens kullanıyorum uzun zamandır benim ameliyatım zor olurmu ki acaba

teşekkür ederim canım..
Konya'da oldum ameliyatı..1750 ödedim..
lens kullananların kornealarında incelme oluyormuş diye duydum ama herkeste öyle olacak diye br kaide yokmuş.. benim arkadaşım oldu birkaç ay önce.. o da lens kullanıyordu... hiç sorun olmadan oldu ameliyatını... şimdi çok mutlu.. doktorla konuşun ve gözünüzün lasere uygun olup olmadığını test edecekler zaten... inşallah kurtulursunuz sizde..
kaç derece gözleriniz? nezamandan beri gözlük kullanıyorsunuz?

teşekkür ederim canım..
Konya'da oldum ameliyatı..1750 ödedim..
lens kullananların kornealarında incelme oluyormuş diye duydum ama herkeste öyle olacak diye br kaide yokmuş.. benim arkadaşım oldu birkaç ay önce.. o da lens kullanıyordu... hiç sorun olmadan oldu ameliyatını... şimdi çok mutlu.. doktorla konuşun ve gözünüzün lasere uygun olup olmadığını test edecekler zaten... inşallah kurtulursunuz sizde..
kaç derece gözleriniz? nezamandan beri gözlük kullanıyorsunuz?
-3.75 göz derecem çocukluğumdan beri gözlük kullanıyorum. Konyada hangi hastanede ve hangi doktora oldunuz bende konyadayım şu dönem.. hayırlı olsun sağlıklı günler geçirin inşallah

geçmis olsun canim
çok sveindim yaptirip memnun kaldigina, o kadar gaz verdik bide memnun olmasan vebali kalirdi valla ustumuizde : ))

artik di$ çekimi gibi bisey lazer olayi doktorlar için her zaman yapiyolar elleri pratiklesti
damlalarini aksatma iyi bak gozlerine,insanin neresi acisa agrisa cani orda olurmu$ ya, gozde bi baska yani hiç bi yere benzemiyor ..

insalalh bundan sonrada hep iyiki yaptirmisim dersin,..

geçmis olsun canim
çok sveindim yaptirip memnun kaldigina, o kadar gaz verdik bide memnun olmasan vebali kalirdi valla ustumuizde : ))

artik di$ çekimi gibi bisey lazer olayi doktorlar için her zaman yapiyolar elleri pratiklesti
damlalarini aksatma iyi bak gozlerine,insanin neresi acisa agrisa cani orda olurmu$ ya, gozde bi baska yani hiç bi yere benzemiyor ..

insalalh bundan sonrada hep iyiki yaptirmisim dersin,..

çok sağol canım, inşallah benimde temennim bu... inşallah pişman olmam...
damlalarıma dikkat etmeye çalışıyorum... inşallah gün geçtikçe daha da iyi olurum... biraz batma var şu sıra..

X