• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

daha 12 günüm var reglime aslında :s off bakalım yarın karın açlığı hissetsem bile yememeye çalışcam aç olduğumdan da değil ama midemi bomboş aç hissediyorum yemekten sonra bile
hadi bakalım bekliyorum menuyu akşam

dünün menüsü
sabah : kepek ekmeğine domates peynir sandviç
öğlen : tavuk pirzola
ezogelin çorba
kase yoğurt
akşam: üç küçük dolma biber
kase yoğurt
su : 2lt spor malesef yok

kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz birde ilk sayfadaki takım bilgilendirme kısmını okursanız çok rahat edersiniz
inşaat mühendisliği öğrencisiyim 2 gün önce tartıya cıktım bi baktım 75 olmuşum daha 18 yaşındayım :)) liseye başladığımda 60 kiloydum :(( düşündümki bu gidişle 100 olcam inşaatların tepelerinden düşerim :DD şaka biyana 2 gündür isveç diyeti yapıyorum. hala tartıya çıkmadım .korkuyorum. ve çok kararsız bi insanım bnmle yarışcak bi zayıflama arkadaşı arıyordum ama burayı buldum .

inşaat mühendisliği öğrencisiyim 2 gün önce tartıya cıktım bi baktım 75 olmuşum daha 18 yaşındayım :)) liseye başladığımda 60 kiloydum :KK43:( düşündümki bu gidişle 100 olcam inşaatların tepelerinden düşerim :KK70:D şaka biyana 2 gündür isveç diyeti yapıyorum. hala tartıya çıkmadım .korkuyorum. ve çok kararsız bi insanım bnmle yarışcak bi zayıflama arkadaşı arıyordum ama burayı buldum .

Merhaba cnm hoşgeldinn eğer istikrarlı olursan burda menülerini paylaşıp motive olursan başaramayağın şey yok ayrıca yaşından ötürü de gayet rahat verebilirsin kilonu ben takım kaptanıyım bu takımdan mezun oldum 66,6 ile başlayıp 50 ye kadar düştüm önemli olan ara sıra kaçamak yapsan da diyeti bırakmamak işin özü bu :)

Günaydın kızlar kilonuzu bildirmeyi unutmayınn çok sessiz bir grup olduk valla haa

***3. Takım 483-484.Etap***

ecemavi: (73,7///%) etaplar birleştirildi yüzdesi 2'ye bölündü
esrayazar: (91,5///%) etaplar birleştirildi yüzdesi 2'ye bölündü
kittenlove: (67///%) etaplar birleştirildi yüzdesi 2'ye bölündü
dahells: (65///%) geçen hafta bildirimde bulunmadı/etaplar birleşti yüzdesi 3'e bölündü
shameless35: (57,2///%) etaplar birleştirildi yüzdesi 2'ye bölündü

3.Takım ortalaması : %

kızlar çok yoğunum 3 çocuk okula 1 bebek evde 73 oldum bu hafta düzenli gelmeye çalışacağım olmazsa ayrılmayı düşüüyorum biri geliyor biri gidiyor ev değil han misali
73 üm

Klinikte olduğumdan telefonu elime alamadım akşama dünğn menüsünğ yazarm kilo malesef 68:(( bı 65 olmadı çünkü spor yapamıorım :((

***3. Takım 483-484.Etap***

ecemavi: (73,7/73/0,7/%0,47) etaplar birleştirildi yüzdesi 2'ye bölündü
esrayazar: (91,5///%) bildirimde bulunmadı
kittenlove: (67/68/-1/%-0,75) etaplar birleştirildi yüzdesi 2'ye bölündü
dahells: (65///%) 2.kez bildirimde bulunmadı
shameless35: (57,2///%) bildirimde bulunmadı

3.Takım ortalaması : % -0,056

Çok güzel bugün bildirim günü ve ortada hiç kimse yok kusura bakmayın kızlar bu şekilde ben devam edemicem grup dediğin böyle olmaz devam etmek isteyen arkadaşlar varsa başka gruplara yönlendireyim grubu kapatalım yapacak bişey yok artık

Çok güzel bugün bildirim günü ve ortada hiç kimse yok kusura bakmayın kızlar bu şekilde ben devam edemicem grup dediğin böyle olmaz devam etmek isteyen arkadaşlar varsa başka gruplara yönlendireyim grubu kapatalım yapacak bişey yok artık

haklısın canm ben devam etmeyi düşünüyorum direkt çıkıak mıyız nasıl yapalım ?

haklısın canm ben devam etmeyi düşünüyorum direkt çıkıak mıyız nasıl yapalım ?

Canım takım öyle kolay kapanan bişey değil kapattırmazlar da ama grubun hali de ortada biraz motive lazım canlılık lazım eminim güzel olur grup ama görüyorsun burda bildirime bile gelen yok ben kendi kendime konuşuyorum nerdeyse

o zmn diğer takımlardan kişi alınıyor mu açıkçası ben de bi senle bir de bi kaç gün ayyulduz la konuştum diyet yapıp da karşılıklı konuşcak kişiler olmayınca devami gelmiyo konuşmanın

Back
X