- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
hadi bakalım bekliyorum menuyu akşamdaha 12 günüm var reglime aslında :s off bakalım yarın karın açlığı hissetsem bile yememeye çalışcam aç olduğumdan da değil ama midemi bomboş aç hissediyorum yemekten sonra bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım bekliyorum menuyu akşamdaha 12 günüm var reglime aslında :s off bakalım yarın karın açlığı hissetsem bile yememeye çalışcam aç olduğumdan da değil ama midemi bomboş aç hissediyorum yemekten sonra bile
Nasıl katışabilirix
inşaat mühendisliği öğrencisiyim 2 gün önce tartıya cıktım bi baktım 75 olmuşum daha 18 yaşındayım :)) liseye başladığımda 60 kiloydumkendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz birde ilk sayfadaki takım bilgilendirme kısmını okursanız çok rahat edersiniz
inşaat mühendisliği öğrencisiyim 2 gün önce tartıya cıktım bi baktım 75 olmuşum daha 18 yaşındayım :)) liseye başladığımda 60 kiloydum( düşündümki bu gidişle 100 olcam inşaatların tepelerinden düşerim
D şaka biyana 2 gündür isveç diyeti yapıyorum. hala tartıya çıkmadım .korkuyorum. ve çok kararsız bi insanım bnmle yarışcak bi zayıflama arkadaşı arıyordum ama burayı buldum .
O zaman bn başka gruba gideyim yeni girmiştşm zaten tavsiyen varmı
Çok güzel bugün bildirim günü ve ortada hiç kimse yok kusura bakmayın kızlar bu şekilde ben devam edemicem grup dediğin böyle olmaz devam etmek isteyen arkadaşlar varsa başka gruplara yönlendireyim grubu kapatalım yapacak bişey yok artık
haklısın canm ben devam etmeyi düşünüyorum direkt çıkıak mıyız nasıl yapalım ?