B
bayandipali
Eşimle 2012 yılında Ocak ayında tanıştık. Aslında ondan bir yıl önce telefon ile konuşmuşuz. Eşim bilgisayar mühendisi ve benim bilgisayarımın büyük bir sorunu var. Arkadaşımın eşinin arkadaşı old.söylüyor bana telefon numarasını veriyor. Ben arıyorum. Öylece bilgisayarımın kendimce büyük sorunu aslında ufacık bir tuşa bağlı olduğunu öğrenip biraz mahcup biraz komik olarak öğreniyorum. Gülüyoruz ve telefon kapanıyor.
Bir yıl sonra aracıma sürekli yakıt aldığım istasyona gidiyorum. Ocak 2012 İstasyon eşimin çalıştığı şirketin iştiraklerindenmiş. Akşam vakti hava soğuk Akaryakıt İstasyon kalabalık Gizli buzlanma olmuş ben istasyona ait araca arkadan bir çarp. Ben şok nasıl korktum. Yanıma ilk gelen eşim oldu. İlk şoku atlatınca biraz sohbet ettik kaza ile ilgili. O arkadaşımı aradım. Eşi ile hemen geldiler. O gün eşimle bir yıl önce telefon ile görüştüğümü öğrendim. Tesadüf büyük şaşkınlık ilk elektrik aşırı hoşlanma bakışma sonrası malum telefon görüşmeleri buluşmalar. ve böylece büyük bir aşk başladı. Hayatıma iyi ki girmiş dediğim. En büyük iyikim. Dünyaya bir daha gelsem yine eşimle birlikte olmak isterim.