• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dünkü menüm

Sabah;iki dilim karpuz,iki çatal yumurta,peynir,bir dilim kızarmış ekmek

Ögle;yok

Akşam,fırında balık,salata

40 dk yürüyüş,5 dk eliptik,40 mekik,50 iç bacak hareketi

1.5 lt su

Selam kizlar. Uyeye ihtiyaciniz var mi. Varsa size yonlendirme yapacagiz. Paylasim alanina bi bakarsankz iyi olur

Iyi aksamlar kızlar valla 1 haftadır perişanım. Ev o kadar kalabalık ki ruhen bedenen çöktüm. Beslenmem yalan oldu kaç gündür . Bide adet oldum sinir stres hat safhada. Hiç fırsatım olmuyor buraya girmeye. Kaçamak yapmıyorum ama çok düzensiz besleniyorum. :KK43:

Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz C Ciftligininhanimi @olvidos kıxlar menüler nerde
Nasıl gidiyor bakalım hadi eski enerjiyi istiyorumm
kaptanım ben izne ayrılmak istiyorum eğer kabul ederseniz. Beslenmem düzensiz kaçamak yapmıyorum . Zaten istah falan kalmadı ama çok yoğun geçiyor gunlerim misafir falan derken yoruldum baya bi de haftaya memlekete gidicez tarti sıkıntı olacak. Bayramdan sonra enerjimi toplayıp dönmek istiyorum

Menüm
Sabah
1 haş yumurta
6 küçük zeytin
1 dilim peynir
Sal-dom
Ara
2 kuru kayısı
Öğle
1 sb süt
3 yk yulaf
1 muz
1 tk hindistan cevizi rendesi
Akşam
6 yk taze fasulye
1 sb yoğurt
3 lt su . 2 gündür menülerimi yazamadım. Aşağı yukarı aynı şeyleri yedim. Ama akşam yemekleri 8 e falan kaydı. Öğlenleri de alel acele yiyorum yedigimden bisey anlamıyorum. Evde hamur işleri kızartmalar uçuşuyor bide :KK17:

Menüm
Sabah
1 haş yumurta
6 küçük zeytin
1 dilim peynir
Sal-dom
Ara
2 kuru kayısı
Öğle
1 sb süt
3 yk yulaf
1 muz
1 tk hindistan cevizi rendesi
Akşam
6 yk taze fasulye
1 sb yoğurt
3 lt su . 2 gündür menülerimi yazamadım. Aşağı yukarı aynı şeyleri yedim.
Menün gayet güzel cnm
Az değil yani :))

Izine çıkmak istemişin ama Sen listeye gireli 2 ay oldumu

Buda kim dersen ben kardeş takım 9.takımdan geliyorum :))

Menün gayet güzel cnm
Az değil yani :))

Izine çıkmak istemişin ama Sen listeye gireli 2 ay oldumu

Buda kim dersen ben kardeş takım 9.takımdan geliyorum :))
:) Oldu galiba haziranın başında girdim diye hatırlıyorum. Sorun sağlıksız ve eksik beslenme değil ama işte herkes başka şeyler yerken ben hızlı hızlı anı kurtaracak şekilde besleniyorum yanlış şeylere yönelmemek için. Yediklerime herkes karıştığı için de psikolojik olarak yoruldum sanırım

:) Oldu galiba haziranın başında girdim diye hatırlıyorum. Sorun sağlıksız ve eksik beslenme değil ama işte herkes başka şeyler yerken ben hızlı hızlı anı kurtaracak şekilde besleniyorum yanlış şeylere yönelmemek için. Yediklerime herkes karıştığı için de psikolojik olarak yoruldum sanırım
Güzelim hedefimize ulaşmak istiyorsak bazı şeylerden feragat etmeliyiz
Ne yazıkki hem her istediğimizi yiyelim hemde kilo verelim olmuyor
Zahmet olmadan rahmet olmuyor
Bence en güzel yemek
Tartıda eksileri görüp, istediğimiz kıyafetlerin içine girebilmekten daha mutlu etmez bizi

Sen etrafındakileri ne umursuyosun
Kilo senin mide senin

Merhaba ben seda ingilizce ogretmeniyim 31 yasindayim kastamonuluyum.ailemle yasiyorum bekarim 72 kiloyum hedefim 55
Bana nickin yabancı gelmedi cnm, karıştırmışda olabilirim
Daha önce başka takımda yarıştınmı

Haftasonu diye biraz sakin burası
Yarın gelir kızlar

Ben 9.takımdan Zühal
Daha önce hedefime ulaşmıştım ama takımdan uzaklaşınca birazını geri aldım kürkçü dükkanına döndüm tekrar :)

Back
X