• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Nerim yenilendi sukur kizlarrr artikk daha aktif katilicam insallah
Bugun gec kalktim 11 30 da 2 dlm ekmek sucuklu yumurta peynir salata
Arada soguk kahve ve 1 armut
Az oncede 2 kaaik makarna yedim
Spor daha yapmadim yapinca yazicam
Biraz düzensiz olmus cnm ama sen kısa sürede toparlarsın

Bugunku menum :
Soguk sebze corbasi, karisik salata (marul, havuc, kabak, mantar, soya filizi), patates salatasi, siyah zeytin, 2 tane domates, 1 tane mini magnum. Birazdan da muhtemelen kavun yerim.

Sabah 1bucuk saat spor yaptim
Magnum olmamış canım
Kavunada dikkat çok şekerli porsiyona dikkat etmelisin ki bide magnum var hiç yemesen bile olur

Iyi akşamlar kızlar :) menüm
Sabah
1 haş yumurta
3-4 dilim peynir
1 tk fıstık ezmesi
Sal-dom
Ara
1 şeftali
3 yk yoğurt
Ara
1 salkım çekirdeksiz üzüm( orta boydu çok değildi)
Akşam
2 dilim tam buğday unlu börek
1 kase mercimek çorbası
Su 2.5 lt Böreği akşam yemesem iyiydi ama gün içinde dengelemeye çalıştım :)
Akşam karbonlu olmus ama genel anlamda iyi canım

Merhaba kızlar dünkü menüm
sabah 10 gibi menemen az ekmek salata domates zeytin taze biber bolca çiğ yedim

öğlen nescaafe hurma

akşam 4-5 gibi kampta benim ekmeğim kalmadığından normal beyaz ekmek ama avuç içi kadar
sucuk ekmek

son ara üzüm incir yeşilçay

3 lt su

2 saat yürüyüş

Günaydın dünkü menüm
Sabah
2 yumurtadan omlet
1 dilim beyaz peynir
salatalık domates maydonoz
1 çay kaşığı ucu vişne reçeli bir lokmacık ekmek ile

Öğle Ara gibi geç kahvaltı olunca
1 fincan filtre kahve

Akşam
çeyrek köfte ekmek
200 ml ayran

2 lt su
1 saat yürüyüş

Herkese merhaba ! Ancak girebiliyorum internete, hemen menumu vereyim :
Aksam 6dan simdiye kadar :
Soguk domates-kabak çorbasi, karisik salata (yesillik, yesil sogan, domates, haslanmis pirinç, avokado, bir kaç tane siyah zeytin), biraz ekmek, kozlenmis patlican salatasi, 1 dilim kavun, 4 tane erik, 1 tane seftali.

Aranizda spor salonuna giden varmi ? Yeni tasindigim evin yaninda var bir salon, kaliteli bir yermis. Yazilsammi diye dusunuyorum, ama bir yandan da cesaret edebilirmiyim bilmiyorum. Vucudumdan dolayi acayip kompleksliyim ve her tarafim boyle lopur lopurken gidebilirmiyim bilmiyorum..
ben gidiyorum canım şiddetle tavsiye ederim. Hiç fiziğini dert etme herkes oraya aynı amaç için geliyor zaten. Ve kesinlikle faydasını görüyorsun. Gitmek istemediğin zamanlarda nasıl inceldiğini görüp tekrar motive oluyorsun ve o kadar ter döktüm diye kilo yapacak şeyleri bile yiyemiyorsun. Ben spor salonuna gittiğimden beri daha çikolata pilav makarna tadımlık da olsa ağzıma sürmedim. O açıdan da faydalı

hafta sonu alışverişe çıktık hep m beden almaya alışık olan ben şoklardayım
neredeyse xs alıcam ve 36 beden
tabi ben s ve 38 ile devam ettim.
Sporun çok faydasnı görüyorum. Daha öncede kilo verdim ama hiç bu kadar incelmemiştim.
süper ya ne güzel maşallah bayramı bende çok iyi değerlendircem inş günlük illa bi spor aktivitesi yapıyorum ama bakalım inş faydasını görürüm

Kızlar cuma bayram dolayısıyla bildirim yok etaplar sonraki cumayla birleştirildi yani 8 eylül bildirim olucak yüzde 2 ye bölünecek
merhaba ben 30 eylülde memleketime gidiyorum kardeşimin düğünü olucak bayramdan sonra menu ve kilo paylaşımım zor olabilir bu süreçte ama diyet süreci devam tabiki

OnDeryaa OnDeryaa kızlar nasılsınız :) uyku tutmadı beni. Öyle oturuyorum. Tatildeyim. Ailemdeyim. :)
Keyfini çıkar canım. Ben çok fenalardayım daraldım. Hem sağlık problemleri hem eşimin ailesi ile hemde psikolojik çok berbat bi haldeyim. Kaçıp gidesim var buralardan. Seni gördüm içim açıldı biraz moral oldu inanki :KK200:

Keyfini çıkar canım. Ben çok fenalardayım daraldım. Hem sağlık problemleri hem eşimin ailesi ile hemde psikolojik çok berbat bi haldeyim. Kaçıp gidesim var buralardan. Seni gördüm içim açıldı biraz moral oldu inanki :KK200:
Ben seni mutlu bırakmıştım ama ya. Noluyor böyle anlat bakım mesajdan. Kıyamam atom karıncama. :(

chemistry_eng chemistry_eng canım nasılsın bebiş nasıl cinsiyeti belli mi Herşey yolundadır umarım. Unutma bizi arada uğra buraya biz bıraktığın yerdeyiz :)))
Ay canim benim teşekkür ederim iyiyim ya hafif mide bulantısı dışında birşeyim Yok. cogunluk erkek diyor ama sekiz Eylül'de kontrol var. Ozaman belli olur sanırım. Karnım hafiften çıktı. tatildeydik cok iyi geldi bize ve bebeğe. Şimdi annemlerdeyim. Burda biraz annem torpil yapıyor. Nazlandiriyor. Bende de o mod yok. Ne yapsam öyle yapma öyle yapma bak napıyor diye pesimde dolanıyor. :)))
Sizler gayet iyi gidiyorsunuz. Grubumuzun en istikrarlı en caliskanlarindansin. Güzel menüler paylaşıyordun. Özledim sizle o günleri :)

Back
X