• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çalışan arkdaşlarım, akşam yemeğinizi en son saat kaçta yiyiorsunuz? Benim evim ve işim arası mesafe oldukça fazla eve gidişim 8 i buluyor birşeyler hazırla derken 20:30 oluyor ve çok geç sanki bende bu hafta akşam yemeklerimi de işyerinde yiyip öyle çıkmaya başladım. Yani 17:30 - 18:00 arası hafif şeyler yiyorum sonrada çok acıkıyorum ama kendimi tutuyorum. Sanki akşam geç saatte yiyince de tartıda değişiklik olmuyor. Akşam yemek saatim iyi mi sizce?

Çalışan arkdaşlarım, akşam yemeğinizi en son saat kaçta yiyiorsunuz? Benim evim ve işim arası mesafe oldukça fazla eve gidişim 8 i buluyor birşeyler hazırla derken 20:30 oluyor ve çok geç sanki bende bu hafta akşam yemeklerimi de işyerinde yiyip öyle çıkmaya başladım. Yani 17:30 - 18:00 arası hafif şeyler yiyorum sonrada çok acıkıyorum ama kendimi tutuyorum. Sanki akşam geç saatte yiyince de tartıda değişiklik olmuyor. Akşam yemek saatim iyi mi sizce?

Bana akşam yemeğinin saatiyle beraber ne yediğin, yemek sonrası uyuyana kadar geçirdigin zaman da önemli gibi geliyor. Ne kadar dogru bir dusunce bilemiyorum ama hafif bir yemek yendikten sonra uykuyla yemek arasında 2-3 saat gibi bir zaman geçiyorsa eger 20.30 da akşam yemeği için çok geç bir saat değil diye düşünüyorum ben.

herkese merhaba
artık atlamadan menümü yazacagım hep bu kararı alıyorum ama sürekli birşeyler çıkıyor Allahım sakinlik istiyorum
dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir 5 zeytin
sal dom biber

öğle:
oğluma pide yedirdim kenarlarını yiyemiyo diye ayırmıştım kendim yedim sivri biberle

akşam:
2 kepçe mercimek çorba
7 yemek kaşığı patlıcan yemeği
salata
yarım elma
3 lt su 1 kupa yeşilçay yarım saat yürüyüş

Bana akşam yemeğinin saatiyle beraber ne yediğin, yemek sonrası uyuyana kadar geçirdigin zaman da önemli gibi geliyor. Ne kadar dogru bir dusunce bilemiyorum ama hafif bir yemek yendikten sonra uykuyla yemek arasında 2-3 saat gibi bir zaman geçiyorsa eger 20.30 da akşam yemeği için çok geç bir saat değil diye düşünüyorum ben.
Akşam yemekten sonra kesinlikle herhangi birşey atıştırmıyorum. Meyve dahil. Haftanın 3 akşamı spora gidiyorum diğer günlerde evde birşeyler yapıyorum leslie gibi. Yani yatana kadar hareket halinde oluyorum

Akşam yemekten sonra kesinlikle herhangi birşey atıştırmıyorum. Meyve dahil. Haftanın 3 akşamı spora gidiyorum diğer günlerde evde birşeyler yapıyorum leslie gibi. Yani yatana kadar hareket halinde oluyorum
O zaman sorun olmaz ki 20.30 da yemek,yemek sonrasi da aktifsin,daha erken yedikten sonra da vücudunu çok daha uzun bir süre aç bırakmış oluyorsun,aclik hissediyorsun o daha olumsuz bir şey.

Günaydın kızlar; hemen dün ki menümü paylaşıyorum,

sabah: domates-salatalık-kapya biber-paynir-zetin-ceviz-şekersiz yeşil çay

öğlen: etli taze fasulye - salata- ayran

akşam : ton balıklı salata

spor: 30 dakika kangoo jumps - 15 dk karın hareketleri ve 5 km yürüyüş

su: 2 lt

selam canım bir şey sormak istiyorum kongo jumps kendin mi yapıyorsun? Ayakkabıları mı aldın, yoksa bunu yaptıran merkezler var oraya mı gidiyorsun? ve memnun musun? Bilgi verirsen çok sevinirim
Teşekkürler

selam canım bir şey sormak istiyorum kongo jumps kendin mi yapıyorsun? Ayakkabıları mı aldın, yoksa bunu yaptıran merkezler var oraya mı gidiyorsun? ve memnun musun? Bilgi verirsen çok sevinirim
Teşekkürler
Merkeze gidiyorum canım. Grup halinde yapılan dersler daha zevkli geliyor bana. Ben çok memnunum çok eğleniyorum. Salon sporlarını sevmiyorum. 15 dk yürüme bandı 15 dk bisiklet şeklinde verilen programlae bana sıkıcı geliyor. Kangoda süre 45 dk. Müzik,dans hoplama zıplama herşey var. Ders bittiken sonra duşa girmiş gibi sırılsıklam oluyorum .ilk zamanlar çok zor oluyor nefessiz kalıyorsunuz, kalbiniz yerinden çıkacak gibi oluyor çok sık ara veriyordum şimdi aralıksız devam ediyorum. Hem kondisyonunuz artıyor, hem nefesinizi kontrol etmeyi öğreniyorsunuz, hem kalori yakıyorsunuz, hem eğleniyorsunuz. Reklam gibi oldu ama kısacası memnunum :rapci::rapci:

O zaman sorun olmaz ki 20.30 da yemek,yemek sonrasi da aktifsin,daha erken yedikten sonra da vücudunu çok daha uzun bir süre aç bırakmış oluyorsun,aclik hissediyorsun o daha olumsuz bir şey.
Evet dün çok erken yedim işten çıkmadan bi de üstüne spora gittim. Gece çok acıkmıştım. Doğru diyorsunuz yediğim saatten ziyade akşam ne yediğim önemli. Teşekkür ederim.

Akşam yemeği saati konuşulmuş ben de uykuya kadar geçen süreyi baz almak gerektiğini düşünüyorum. Bu arada dün akşam 9.30 gibi 1 armut ve bir kase patlamış mısır yedim:( ama 4 e kadar uyuyamadım kızım uyumadı:/ yani bişeyler daha yemesem akşamki balık beni sabaha kadar idare etmezdi sanırım. Gene de cezama razıyım:silah::cry:

Bi de tatlı istemiyorum ama canım hamur işi çekiyor :/ kendimi bu tür yiyeceklerin ne sana ne de bebeğine faydası var diye teselli ediyorum...ama börek poğaça pasta...görmek istemiyorum elimden bi kaza çıkar diye :)

Merkeze gidiyorum canım. Grup halinde yapılan dersler daha zevkli geliyor bana. Ben çok memnunum çok eğleniyorum. Salon sporlarını sevmiyorum. 15 dk yürüme bandı 15 dk bisiklet şeklinde verilen programlae bana sıkıcı geliyor. Kangoda süre 45 dk. Müzik,dans hoplama zıplama herşey var. Ders bittiken sonra duşa girmiş gibi sırılsıklam oluyorum .ilk zamanlar çok zor oluyor nefessiz kalıyorsunuz, kalbiniz yerinden çıkacak gibi oluyor çok sık ara veriyordum şimdi aralıksız devam ediyorum. Hem kondisyonunuz artıyor, hem nefesinizi kontrol etmeyi öğreniyorsunuz, hem kalori yakıyorsunuz, hem eğleniyorsunuz. Reklam gibi oldu ama kısacası memnunum :rapci::rapci:

Yaa süpermiş bende biraz inceledim internette. Ama İstanbulda her yerde yok, eve ya da işe yakın bir yer olsun istiyorum.
Ataşehir- Üsküdar hangisi olursa yani. Senin gittiğin merkez nerede ? Bu taraflarda var mı bildiğin bir yer
Çok teşekkür ederim bu arada detay bilgiler için.

Yaa süpermiş bende biraz inceledim internette. Ama İstanbulda her yerde yok, eve ya da işe yakın bir yer olsun istiyorum.
Ataşehir- Üsküdar hangisi olursa yani. Senin gittiğin merkez nerede ? Bu taraflarda var mı bildiğin bir yer
Çok teşekkür ederim bu arada detay bilgiler için.
Canım ben beylikdüzündeyim kangoo clup a gidiyorum benim bildiğim bi tek o var . Ama yarın dersim var gittiğimde sorarım merkez sahibine o taraflarda varmı yardımcı olabilir mi diye? Bilgilendiririm seni mutlaka.

Kızlaar size birşey danışacağım; yakın bi arkadaşım var kendisi zayıf insan grubundan. 2-3 haftalık bir aradan sonra görüştüğümüzde bana daha da zayıflamış geldi ki gerçekten zayıflamış. Onun derdi cildi bunun için elma sirkesi içtiğini söyledi sabahları ılık suya karıştırmış içmiş. Zayıflattığını bilmiyordum ve bıraktım dedi.Hiç aranızda kullanan var mı? Bende var elma sirkesi evde yapılmış market sirkesi değil. Acaba içmeye başlasam mı? Var mı bu konuda fikri olan? Yada ödem için maydanoz suyu mu daha etkilidir? Kafamda deli sorular.

Canim detoxunu bize de anlatir misin?
Isminin verilmesi yasak bir urun kullaniyorummm detox beni v9k zorladi
Bugun sabah 200 kalorilik bir milkshake ictim
Ara. 1 dlm peynir 1 kirmizi biber salatalik
Ogle ton balikli salata 1 kase yogurt 1 slm ekmek 3 dlm karpuz
Ara 1 top dondurma
Aksam yine milksahake
Ara biraz fistikk kahvee
Spor 1 saat yuruyus

Kızlaar size birşey danışacağım; yakın bi arkadaşım var kendisi zayıf insan grubundan. 2-3 haftalık bir aradan sonra görüştüğümüzde bana daha da zayıflamış geldi ki gerçekten zayıflamış. Onun derdi cildi bunun için elma sirkesi içtiğini söyledi sabahları ılık suya karıştırmış içmiş. Zayıflattığını bilmiyordum ve bıraktım dedi.Hiç aranızda kullanan var mı? Bende var elma sirkesi evde yapılmış market sirkesi değil. Acaba içmeye başlasam mı? Var mı bu konuda fikri olan? Yada ödem için maydanoz suyu mu daha etkilidir? Kafamda deli sorular.

Canım ben elma sirkesini duymuştum çok faydalı diye ancak mide yanması da yapıyormuş, bir çok bilirkişiden teyit edip çörekotu yağı ve aspir yağı sipariş ettim ben bunlar özellikle yağ yakımını ciddi hızlandıran tamamen organik (soğuk pres şeklinde olanı olması gerek) ürünler. Yakında başlayacağım sonuçlarını bildirim buradan.

Canım ben elma sirkesini duymuştum çok faydalı diye ancak mide yanması da yapıyormuş, bir çok bilirkişiden teyit edip çörekotu yağı ve aspir yağı sipariş ettim ben bunlar özellikle yağ yakımını ciddi hızlandıran tamamen organik (soğuk pres şeklinde olanı olması gerek) ürünler. Yakında başlayacağım sonuçlarını bildirim buradan.
Safra kesesi ameliyatı olmuştum. Bende ondan emin olamadım kaş yapayım derken göz çıkarmayalım şimdi. Sanırım bende maydanoz suyuna başlıcam. Hem daha rahat bir regli dönemi geçiririm.

Menü demeye çekinsem de yazayım:110:
Bugün çok yoğundu pek sağlıklı ve düzenli olmadı dışarda işler evde işler...
07.00 kahvaltı 1 yumurtalı omlet,3 siyah zeytin, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 kk beyaz peynir, salatalık, domates
11.00 ara 2 ceviZ, 3 medine hurması
14 00 öğle 1 kase yoğurt, 2 kuru kayısı, 10 çiğ fındık, 1 tk chia tohumu
16.00 yarım elma
18.30 akşam 1 tabak kıymalı makarna, 1 kase yoğurt( 2sini de bitiremedim, yorgunluk mu hasta mı oluyorum bilemem ama keyfim yok)
Su 4 lt, 40 dk yürüyüş (tabi hala yavaş tempo)

Selam kızlar gece girebildim ancak
Babannemi çıkardık hastaneden eve gelince ateşlendi bütün gün onunla uğraştık baya yaşlı oldugu için hastanede de çok tutmuyorlar rabbim çektirmesin yaşlılık çok zor gerçekten
Şimdi uyuyor rahatladı baya ama anı anını tutmuyor eve gidicem gideniyorum içim rahat etmiyor yarın daha iyi olursa dönücem evime inşallh

Çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur, ben dün iletmiştim ama net de yazıyım ilk gün ki kilomdayım yani 64 :KK43:
Sağol canım baya yaşı var ufacık bi idrar yolu enfeksiyonu bile malesef çok etkiliyor ve yeme problemi başladı
Dün ki menüm arkadaşlar
Kahvaltı
1 kk peynir
2 ceviz
1 haşlanmış yumurta

Öğle
Yoğurt çorbası
2 yk kurufasulye
5 adet Brüksel lahanası
Salata

akşam
1 sade omlet
2 Yeşil biber
3 adet grisini
yeşil çay

2,5 lt su malesef spor yapamadım eve geç geldim yoğun bir gündü :KK43:
Menün çok güzel canım
Günaydın kızlar; hemen dün ki menümü paylaşıyorum,

sabah: domates-salatalık-kapya biber-paynir-zetin-ceviz-şekersiz yeşil çay

öğlen: etli taze fasulye - salata- ayran

akşam : ton balıklı salata

spor: 30 dakika kangoo jumps - 15 dk karın hareketleri ve 5 km yürüyüş

su: 2 lt
Harika bitanem
Sağol canım. Bir sürü rahatsızlık var bende troid, insülin direnci,kansızlık, karaciğer yağlanması daha birsürü şey. Doktor iyi idare ediyorsun dedi.
Canım aslında kesinlikle zayjflaman lazım kilo her hastalığın başı zaten
İmkanın varsa bi diyetisyene gitmelisin aç kalmadan sağlıklı zayıflarsın
Canım eğer öyle bir imkan varsa 18:00 gibi ye ve 20:00 gibi yani eve gelince ufak bir araöğün yapabilirsin bir çay bardağı süt, yoğurt kefir olabilir
herkese merhaba
artık atlamadan menümü yazacagım hep bu kararı alıyorum ama sürekli birşeyler çıkıyor Allahım sakinlik istiyorum
dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir 5 zeytin
sal dom biber

öğle:
oğluma pide yedirdim kenarlarını yiyemiyo diye ayırmıştım kendim yedim sivri biberle

akşam:
2 kepçe mercimek çorba
7 yemek kaşığı patlıcan yemeği
salata
yarım elma
3 lt su 1 kupa yeşilçay yarım saat yürüyüş
Afiyet olsun canım
Sorma sakinliğe bende hasret kaldım ama napalın can sağlıgı olsun geçer inşallah
Akşam yemeği saati konuşulmuş ben de uykuya kadar geçen süreyi baz almak gerektiğini düşünüyorum. Bu arada dün akşam 9.30 gibi 1 armut ve bir kase patlamış mısır yedim:KK43: ama 4 e kadar uyuyamadım kızım uyumadı:/ yani bişeyler daha yemesem akşamki balık beni sabaha kadar idare etmezdi sanırım. Gene de cezama razıyım:silah::cry:
Canım sen emziryorsun akşama bir araöğün ekle zaten ama tabi sağlıklı şeyler
Süt , yoğurt kefir yanında 1 pors meyve olabilir
Bi de tatlı istemiyorum ama canım hamur işi çekiyor :/ kendimi bu tür yiyeceklerin ne sana ne de bebeğine faydası var diye teselli ediyorum...ama börek poğaça pasta...görmek istemiyorum elimden bi kaza çıkar diye :)
Aman canım hiç faydası yok
Ama kendine ödül olarak cuma tartı sonrası ufacık bir kaçamak yapabilirsin süt çeker derler ya kıyamıyorum sana
Sirkenin öyle bir etkisi varmıs canım çok duydum bende ama midenin sağlam olması lazım yapabilmek için
Isminin verilmesi yasak bir urun kullaniyorummm detox beni v9k zorladi
Bugun sabah 200 kalorilik bir milkshake ictim
Ara. 1 dlm peynir 1 kirmizi biber salatalik
Ogle ton balikli salata 1 kase yogurt 1 slm ekmek 3 dlm karpuz
Ara 1 top dondurma
Aksam yine milksahake
Ara biraz fistikk kahvee
Spor 1 saat yuruyus
O ürünü bende denedim ama yapamadım baş ağrısı yaptı
Zorlanıyorsan bırak canım normal beslenme düzenine dön daha sağlıklı bence
Safra kesesi ameliyatı olmuştum. Bende ondan emin olamadım kaş yapayım derken göz çıkarmayalım şimdi. Sanırım bende maydanoz suyuna başlıcam. Hem daha rahat bir regli dönemi geçiririm.
Maydanozu ben blendırdan suyla geçirip limon sıkıp içiyordum oda ödeme çok faydalı canım
Menü demeye çekinsem de yazayım:110:
Bugün çok yoğundu pek sağlıklı ve düzenli olmadı dışarda işler evde işler...
07.00 kahvaltı 1 yumurtalı omlet,3 siyah zeytin, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 kk beyaz peynir, salatalık, domates
11.00 ara 2 ceviZ, 3 medine hurması
14 00 öğle 1 kase yoğurt, 2 kuru kayısı, 10 çiğ fındık, 1 tk chia tohumu
16.00 yarım elma
18.30 akşam 1 tabak kıymalı makarna, 1 kase yoğurt( 2sini de bitiremedim, yorgunluk mu hasta mı oluyorum bilemem ama keyfim yok)
Su 4 lt, 40 dk yürüyüş (tabi hala yavaş tempo)
Akşama kadar süper canım
Makarna seni çok çabuk acıktırır
İnşallah olmazsın hasta ilaçta içemezsin şimdi

Back
X