• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bugün tam 72.5 kilo gösterdi tartı yaa neden böyle oldu anlamadım gerçi cuma ve cumartesi dikkat edemedim çok yedim ama nerdeyse 2 kilo almışım off başa sarıyorum resmen

Kızlar bugün tam 72.5 kilo gösterdi tartı yaa neden böyle oldu anlamadım gerçi cuma ve cumartesi dikkat edemedim çok yedim ama nerdeyse 2 kilo almışım off başa sarıyorum
Yok canım 2 kilo almamışsındır. 2 kilo almak için fazladan 14 bin kalori alman gerekir ki bu zor... suyu azalttıysan, tuzlu, turşu filan yediysen ödem olmuş olabilir... reglin yakın mı yada gecikti mi mesela? Sindirim sistemin nasıl? Düzenli mi? Bi sürü sebep olabilir hemen yağdır diye düşünme ama tedbiri de elden bırakma :)

Iyi geceler herkese. Aynen haftasonu düzenli diyet yapılamıyor malesef. Bugün bende birazcık ipin ucunu kaçırdım.
Sabah 10.30 2 haşlanmış yumurta, 2 çatal peynir, 3-4 tane zeytin çok az tadimlik şeftali reçeli ve 1 dilim tb ekmeği ve 3 bardak şekersiz çay.
Öğle 15.00 kepekli tost ve şekersiz çay (kızımı ingilizce kursuna götürdüm onu beklerken yedim)
Saat 17.30 gibi çıtır sokak simidi ve çay
Saat 20.15 te karnabahar yemeği ve yarım dilim ekmek. 1 tane erik ve yarım elma.
Saat 22.30 da çok canım çekti bir küçük dondurma yedim hata ettim biliyorum ama dayanamadım. Bundan sonra olmaz. Sonra 3 bardak şekersiz çay içtim.
2lt su içtim.
Bugün bayağı yürüdüm 8170 adım görünüyordu adımsayarda.
Öncelikle afiyet olsun ama Yapma rakibem:/ dondurma, tost, simit... hepsi aynı gün için fazla.umarım bugün toparlarsın durumu.

Eveettt çok fena bi kaçamak olmasa da ben de bu pazar bi kaçamak yaptım... menümü yazayım madem...
Uyanınca 07.00 1 armut, 2 ceviz
10.00 kahvaltı 4 çatal omlet, 1 kk kaşar, 1 kk beyaz peynir, 5/6 fırınlanmış parmak patates, 2 yaprak marul, yarım domates
13.00 ara yarım nektarin, 10 çiğ fındık
15.00 öğle 1 kase çorba, 4yk tavuk sote
Veeee 16.00 1 kuru incir, 1 fıstıklı lokum:( maalesef tatlı isteğime karşı koyamadım.
Akşamı çorba salatayla dengelemek niyetim. Sonrasında sadece su içerim. Su şimdilik 3 lt. Yatana kadar 4 olur 2 fincan da rezene çayı.

Spor yapamadım eşim rahatsız iki gündür onunla uğrasıyorum bende çok iyi sayılmam havalardan sanırım salgın var çoğu kişiden duydum ishal mide bulantısı halsizlik
Erkeklerin hastalığıda çekilmiyor naz niyaz
Hayırlısıyla pazartesi işe başlıycak bende sporuma başlarım
Cok geçmiş olsun kaptanım

Iyi akşamlar kızlar malesef dün baya kaçırdım. Dışarıya kahvaltıya gittik. Gün içerisinde de çok dikkat edemedim ama dengelemeye çalıştım. Akşam gelincede 1 saat zumba yaptım ama. Yanlış beslenmeyi pek telafi edeceğini sanmıyorum. Bugün de dengelemek için hafif beslenmeye çalıştım. Menüm
Sabah
1 haş yumurta
3-4 yk lor
1 dilim peynir
Bol sal-dom-biber
Nohut unundan şekersiz yağsız pankek yapmıştım ondan da bir parça yedim
Öğle
1 şeftali
10 badem
300 ml süt
Akşam
7-8 yk patlıcan yemeği
1 sb ayran
Yeşillik
Aralarda da detoks suyu(bol maydanoz+1/2 yeşil elma+1 salatalık+fesleğen+1/2limonsuyu+zencefil) ictim. 2 bardak cıktı bu ölçülerden.
3.5 lt su ve 3 kupa yeşilçay
Spor 50 dk zumba

Herkese merhaba.. iki gündür çekine çekine paylaştığım menulere çok şükür bugün son veriyorum :)
sabah 9.30 da biberli omlet+domates+salatalik+1 kk peynir+5 y.zeytin+bir fincan yeşil çay
14.00 da ızgara balık yanında bir kase salata
15.00 sekersiz filtre kahve 1.5 bardak
17.00 da 1 fincan çay yanında 1hurma+1 cevız
20.30 da 2 tane angelika erik
Toplamda 3lt su içtim spor yok tüm gün dışarda işlerim vardı dolaştım surekli 20.00 da geldim eve çok yorgundum canım akşam yemeği de istemedi hiç şimdi de bir fincan yeşil çay yaptım kendime onu iciyorum yatana kadar yarım lt daha su içerim sanirim

İyi geceler hanımlar
Bugün ki menüm
Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta; salatalık; kk peynir; 2 köy biberi
Geç kahvaltı yaptığım için öğlen yok
Akşam 4 yk zy taze fasulye 1 salatalık 1 bardak ayran
Aralarda toplamda 10 çiğ badem 3 kuru kayısı
Sporda bugün aştım kendimi 65 dk eliptik :)
Şu anda da muzlu tarçınlı ve ballı sütümü içiyorum
2lt su
Bol eksili bir hafta dileğiyle

İyi geceler hanımlar
Bugün ki menüm
Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta; salatalık; kk peynir; 2 köy biberi
Geç kahvaltı yaptığım için öğlen yok
Akşam 4 yk zy taze fasulye 1 salatalık 1 bardak ayran
Aralarda toplamda 10 çiğ badem 3 kuru kayısı
Sporda bugün aştım kendimi 65 dk eliptik :)
Şu anda da muzlu tarçınlı ve ballı sütümü içiyorum
2lt su
Bol eksili bir hafta dileğiyle
Afiyet olsun güzel menü :)

Herkese merhaba.. iki gündür çekine çekine paylaştığım menulere çok şükür bugün son veriyorum :)
sabah 9.30 da biberli omlet+domates+salatalik+1 kk peynir+5 y.zeytin+bir fincan yeşil çay
14.00 da ızgara balık yanında bir kase salata
15.00 sekersiz filtre kahve 1.5 bardak
17.00 da 1 fincan çay yanında 1hurma+1 cevız
20.30 da 2 tane angelika erik
Toplamda 3lt su içtim spor yok tüm gün dışarda işlerim vardı dolaştım surekli 20.00 da geldim eve çok yorgundum canım akşam yemeği de istemedi hiç şimdi de bir fincan yeşil çay yaptım kendime onu iciyorum yatana kadar yarım lt daha su içerim sanirim
Afiyet olsun bence harika :)

maşallah ne güzel herkes dikkat ediyor :( ben çoğu zaman öğlen yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum.

Back
X