• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam arkadaşlar
Menümü yazayım
Sabah kıyma kavurma yanında 2 dilim ekmek muz domates
Akşam közde patlıcan salatası ve 3 dilim kadar ekmek
Bugün o kadar koşturmalı gecti ki henüz oturabildim spor olmasa da adı hiç yerimde durmadım yani
sleepy angel sleepy angel sikilastirici krem krauterhof çok iyi diyorlar bende var etkili biseye benziyo ama maalesef düzenli kullanamadığım için bende tam ise yaramadı
Ekmek çokkk fazla ekmeği azalt
Yoğurt salata vs sağlıklı şeyler ekle cnm

Kahvaltı (11:00)
7 dilim Bolll acılı sucuktan sucuklu yumurta Lusi Lusi :KK70:
3 zeytin
1kk lor peynir
1 domates
1 salatalik
2 dilim tb ekmegi

Aksam(18:45)
15 kadar sarma 🤦‍♀️
1 kase yoğurt
3 dilim kavun
Su 2 litre sahgull sahgull
Spor koli dizmece
Dolap içlerinde komando sürünüşü :KK70:
Bu kadar işin arasında o sarmayı nerden çıkardın
Bak vururum haa
Bende akşam menümü yazayım saat 9 da (oğlan durmadı yemek o saate kaldı 😢) bir küçük kase domates çorbası fırında az yağlı 8 elma dilim patates 1 buçuk litre su (bu bile benim için rekor nedense su içemiyorum)
Cnm menünü toplu yazman lazım
Ben şimdi uunuttum gün içinde ne yemiştin
Suyu içmenn lazımm
Gece yarısından selam kızlar dün öğlen arası acillik oldum gece hiç uyumadım açlıktan mı diye sonra illet bi baş ağrısı, tahlil yapıldı serum yedim maalesef kanımda ileri enfeksiyon çıktı sabah akşam iğne yicem bi süre menüde eklerim ve şekerim çok düşük çıktı eşimle bi ton tartıştık kendime bakmıyorum diye, velhasıl çok zor bi gündü serum yedim iğne yedim baş ağrım arttı ve hala uyuyamadım, bunları paylaşmak istedim kızlar bugün hiç bakıp mesaj atamadım çünkü sahgull sahgull kaptan bilgin olsun canım seninde
Çok geçmiş olsun canım
Eşin haklı cnm
Diyet hasta etmez sağlıksız beslenmek eder ama
Hadi biraz kendini toparla güzel sağlıklı menüler bekliyorum
Güzel doyurucu kahvaltılar
Sebze yemekleri
Et tavuk proteinli öğünler

Gece yarısından selam kızlar dün öğlen arası acillik oldum gece hiç uyumadım açlıktan mı diye sonra illet bi baş ağrısı, tahlil yapıldı serum yedim maalesef kanımda ileri enfeksiyon çıktı sabah akşam iğne yicem bi süre menüde eklerim ve şekerim çok düşük çıktı eşimle bi ton tartıştık kendime bakmıyorum diye, velhasıl çok zor bi gündü serum yedim iğne yedim baş ağrım arttı ve hala uyuyamadım, bunları paylaşmak istedim kızlar bugün hiç bakıp mesaj atamadım çünkü sahgull sahgull kaptan bilgin olsun canım seninde
Çok geçmiş olsun canım
Neden bakmıyorsun diyor eşin diyet yaptığın için mi yoksa ?

1566724093069257434578.webp
Şahane pazar kahvaltım ve yanında kayısı çayım

Çok güzel 👌
Daha önce kilo verdin mi ilk defa mı kilo verme surecindesin sleepy angel sleepy angel
Geçen sene 8kilo verdim ilk kez başardım
Sonra bebek planladım ve hamile kaldım 6 aylık oldu şimdi tekrar başlıyorum
Aslında kendim de yapmaya çalıştım da burda yarışma hırsı yediğini yazacaksın diye az yeme çabası daha iyi oluyo

Afiyet olsun sarmayı çok gömmüşsün beee
Sarasım var da acele etmiyom zaten kendime karabuğdaylı sararım az bulgur atarım içine
Biliyon sarma konusunda geçen seneden çok olayım var kaptan atar beni elentrikli sandalyeye
Açlıktan gözüm dönmüş bacım:(
Ekmek çokkk fazla ekmeği azalt
Yoğurt salata vs sağlıklı şeyler ekle cnm

Bu kadar işin arasında o sarmayı nerden çıkardın
Bak vururum haa

Cnm menünü toplu yazman lazım
Ben şimdi uunuttum gün içinde ne yemiştin
Suyu içmenn lazımm

Çok geçmiş olsun canım
Eşin haklı cnm
Diyet hasta etmez sağlıksız beslenmek eder ama
Hadi biraz kendini toparla güzel sağlıklı menüler bekliyorum