- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Tekrar selamlaaar,
Eşimle accuk yürüyüşe çıktık, hava çok güzel, insanlar ince ince geziniyorlardı
Alışveriş öncesi benim yanlış aldığım şu meşhur 40 beden kotun içine girip eşime gösterdim.
Sürekli beni karalar bağlayan hanım gibi gördüğünden adama bir garip geldi.
Gerçi kotu hem o zamanlar 3 beden küçük hem de düşük bel almışım, bir de üzerinize afiyet ben de zenci totosu var sanırım.Hani şu çıkık, kalkık olanlardan
Afedersiniz totonun yarısı pantolon içinde, yarısı dışında sirk ucubesi gibi oldum 
Bu ara aman aman kilo veremesem de sanırım istikrarla her gün çektiğim 500-2000 arası mekik beni epey inceltti.
46 bedenden 40 bedene öyle ya da böyle o totoyla, göbeği, beli soktum ya, artık se_zen'e o çeki versem de gam yemem
Şimdi hedefte 38 bedene vücudu sokmak, 68 kilo olup "çok şükür bu işi hallettim" demek var.
Ha öncesinde 69,5 olup se_zen'den o çeki alıp, alışveriş yapmak da var.
Herkese güzel bir gün dilerim gacılar, keyfiniz bol, yağlarınız al ola.
Eşimle accuk yürüyüşe çıktık, hava çok güzel, insanlar ince ince geziniyorlardı
Alışveriş öncesi benim yanlış aldığım şu meşhur 40 beden kotun içine girip eşime gösterdim.
Sürekli beni karalar bağlayan hanım gibi gördüğünden adama bir garip geldi.
Gerçi kotu hem o zamanlar 3 beden küçük hem de düşük bel almışım, bir de üzerinize afiyet ben de zenci totosu var sanırım.Hani şu çıkık, kalkık olanlardan
Bu ara aman aman kilo veremesem de sanırım istikrarla her gün çektiğim 500-2000 arası mekik beni epey inceltti.
46 bedenden 40 bedene öyle ya da böyle o totoyla, göbeği, beli soktum ya, artık se_zen'e o çeki versem de gam yemem
Şimdi hedefte 38 bedene vücudu sokmak, 68 kilo olup "çok şükür bu işi hallettim" demek var.
Ha öncesinde 69,5 olup se_zen'den o çeki alıp, alışveriş yapmak da var.
Herkese güzel bir gün dilerim gacılar, keyfiniz bol, yağlarınız al ola.