- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Heytt 3. grubun zayıf ve de güzel hatunları,
Nerelerde, neler tıkınıyorsunuz diye sorayım bari.
Diğer gruplara da bakıyorum da yaz geldi hesabı sanki herkes incecük olmuş gibi bayağı bir yayılmış
Bizim daha fazla çalışmamız lazım heytt diyerekten bisikletime bindim ama 15 dakikada ayaklarım şişti diyebilirim.
Sonra mekik çektim, ama bu sefer kedim de uyumak için göbeğimi seçti.Biri olaydı da fotomu çekeydi çok komikti.
Ben yerdeyim göbeğimin üstünde kedi ve zorlu şartlarda mekik çektim
En son söylene söylene kedim gitti de rahat rahat acuk çalıştım.
Bu arada kendisine bu ara acayip kılım.
Tam 18-20 saat günde uyuyor, uyanıkken de sürekli yemek yiyor ama kedüm tam 2,5 kilo.
Dün soruyordum "köpük, formunu nasıl koruyorsun cancağazım?" diye
Eşim de pis pis sırıtoyordu, şimdide kafayı kediye taktı hesabı
Ahh ahh hayat adil değil valla
Kedim bile "ne yesem kilo almıyorum" diye evde havalı havalı geziniyor, ben ise acımdan ölüp, spora vuruyorum kendimi.
Dün bu arada eşim dışarı spor yapmaya gitmeyi teklif etti ama ben sivri zekalı dobiş "bu gece Hürrem var, olmaz" dedim.
Len Hürrem sanki sana kilo verdiriyor, kadının kendi olmuş 100 kilo, gidip acuk spor yapıp 100 gramsa 100 gram versene.
Yohhh rahatımı bozamam.
Bu gece ister gelsin, ister gelmesin ben gideceğim kesin.
Oydu, buydu diye bahane bulmak kolay ama yağları eritmek zor üleeeeynn.
Öff içimdekileri kustum, rahatladım
Nerelerde, neler tıkınıyorsunuz diye sorayım bari.
Diğer gruplara da bakıyorum da yaz geldi hesabı sanki herkes incecük olmuş gibi bayağı bir yayılmış
Bizim daha fazla çalışmamız lazım heytt diyerekten bisikletime bindim ama 15 dakikada ayaklarım şişti diyebilirim.
Sonra mekik çektim, ama bu sefer kedim de uyumak için göbeğimi seçti.Biri olaydı da fotomu çekeydi çok komikti.
Ben yerdeyim göbeğimin üstünde kedi ve zorlu şartlarda mekik çektim
En son söylene söylene kedim gitti de rahat rahat acuk çalıştım.
Bu arada kendisine bu ara acayip kılım.
Tam 18-20 saat günde uyuyor, uyanıkken de sürekli yemek yiyor ama kedüm tam 2,5 kilo.
Dün soruyordum "köpük, formunu nasıl koruyorsun cancağazım?" diye
Eşim de pis pis sırıtoyordu, şimdide kafayı kediye taktı hesabı
Ahh ahh hayat adil değil valla
Dün bu arada eşim dışarı spor yapmaya gitmeyi teklif etti ama ben sivri zekalı dobiş "bu gece Hürrem var, olmaz" dedim.
Len Hürrem sanki sana kilo verdiriyor, kadının kendi olmuş 100 kilo, gidip acuk spor yapıp 100 gramsa 100 gram versene.
Yohhh rahatımı bozamam.
Bu gece ister gelsin, ister gelmesin ben gideceğim kesin.
Oydu, buydu diye bahane bulmak kolay ama yağları eritmek zor üleeeeynn.
Öff içimdekileri kustum, rahatladım