Günaydınlaaar ya da tünaydınlaaar,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.Ben Gırgırına bacıyı 5 günde 5 kilo topiğinden tanıyorum.Heza ile de orada tanıştmıştık.Belki 10 kişi aynı anda o diyeti yapıyorduk ama benim ajandama gizli gizli isimlerini ve gidişatlarını yazdığım 2 kişi bu arkadaşlardı

Diğerleri mesela patates gününde, (sadece haşlanmış,tuzsuz, yağsız patates ve az miktarda yenilecekken) "ben 2 kilo patates yedim", "ben kör edecek kadar tuz attım", "ben yanına ekmek yedim", "ben onu bunu yedim" diye beni deli ediyorlardı üleeen

Bir tek biz üçümüz adam akıllı yapıyorduk ve bu iki arkadaş olmasa ben kriz geçirir bırakırdım diyeti

Hoş, sonralarda gelen ve boğazını tutamayan kişilere sinir olup o diyetten vazgeçmiştim ama iki arkadaşın emeği ve motivasyonu çoktur üzerimde.
Ben winston (Ben pargalı ibrahim gibi oldu hehe bu arada televizyon izlemem bir Muhteşem yüzyıl bir de Yalan dünya izlediğim 2 şey) 30 yaşındayım.Kadıköy'de oturuyorum.Atanmamış bir ingilizce öğretmeniyim.Şirketlere iş ingilizcesi eğitimleri veren gezici kütüphane gibi şirket şirket dolanan biriyim

Kilolarım doğumdan falan değil tamamen şuursuzluktan. 2 yıllık evliyim, yay burcuyum.Çoluk çocuk yok.1.80e yakın boyum var, 90dan 75lere geldim ve artık kablumbağa hızıyla gidiyorum.Spor yapmaktan delicesine nefret ediyorum.
Evde karınca bulsa onla sohbet edecek kadar hayvan sevgim var.Bir kedim bir de balkonda beslediğim kanatları henüz çıkmamış yavru kargam var.Az yemek, sürekli diyet değiştirmek, ecnebi diyetleri denemek, şok diyetler, 5 günde nasıl 15 kilo verilir tarzı imkansız şeyleri okumak ve uygulamak, kendi bedeninden 2-3 beden küçük şeylere para verip onları dolapta stoklamak benim hobilerim

Eşim de uzun boylu ve 95-100 arasında kilosu değişmekle birlikte bana destek olmayan, yemekten zevk alan biri, o yüzden diyet saboteleri sayesinde ara sıra gerçekleşmekte.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler.
Genelde cumartesi-pazar pek yoğun olmaz grubumuz, bu ara izinli arkadaşlar da var.(Taşınan-sınava giren vs vs) bu yüzden biraz sakin olsa da grup sohbete yatkın, motive edici (fiştekleyici), değişik diyetlere açık ve saygılı bir grubuz

Umarım sizlerle daha da aktif ve hoşsohbet bir grup olacağız.