Tünaydınlaaaar,
Sabah sabah eşimin aldığı 3 tane kaşarlı poğaçayı koklamaktan helak oldum

İşin kötüsü benim herüf de beni poğaçaları sapık gibi koklarken gördü

Ben de "koklamak da kilo yapmıyor ya" dedim. Kaç aydır poğaça yemedim, benim için resmen işkenceydi.Amaaaa yemedim.Zaten adam akıllandı, eskiden bana da alırdı, en son çok büyük kavga ettim hatta dedim sen benim iddaya girdiğim hatuna mı çalışıyorsun, ne yapıyorsun
Kahvaltım; yarım demet roka, 2 salatalık, 2 havuç, 1 limondan oluşan meyve suyu.
Şimdi çay keyfi yapıyorum, birazdan yeşil çay içeceğim o da aradan çıksın yoksa unutuyorum.
Sonra da sporsal ve ütüsel aktiviteler başlayacak.
Dünkü çiğköfteden sonra üzgündüm ama bu sabah kilo vermişim.Ha eskisi gibi atla deve değil 100 gram 200 gram falan işte ama olsun en küçük bir eksi bile beni sevindiriyor.Bu gazla spora daha da asılmam lazım.
Bu arada eskiden doğum kontrol hapının ve bilinçsizce tükettiğim günde 2 litreye yakın kolanın, asitli içeceklerin ve de kahvenin sayesinde diz altlarıma kadar olan selülitlerim zayıflama, düzenli 3 litre su içimi, kahve, kola, soda dahil tüm şişiren içecekleri bırakmam vs vs sonunda şu an bitti.Totom hala kocaman olsa da bakıp bakıp "selülitlerim gitmişşşş" dedim, eşim de "var mıydı ki?" dedi.

Erkekler biz kafalarına bir şey sokmadığımız müdetçe şuursuzlar onu anladım

Neyse buna da polyanna gibi sevindim.
Şimdi sırada yan simitleri ve koca totoyu eritmek sonra da en fuşyasından bikini giyip yazın tatilde 50 kiloluk Rusların yanında "hıh" diyerek salınmak var
@Başkan bacı, kendimi kötü hissettim valla.Dün sen "çok mutluyum" falan yazmışsın, ben de inadına işi olumsuzluğa vurdum, modunu belki de ben düşürdüm.

Hay tutamadığım çenem ve parmaklarım diyorum.Ne bileyim ben kilo konusunda kendimle dalga geçmede sınırsızım ama bir başkası iyi niyetle yaklaşsa bile canımı sıkıyor, o yüzden kendimi senin yerine koyarak yazdım ama sanırım senin de canını sıktım, kusura bakmayasın bacım.Üzüldüm şimdi valla.
@Se_zen bacı, gecenin 11inde spor yapıyorsun demek hımmm bunu öğrendiğim iyi oldu

Maşallah azmine diyorum valla.Çok kıskandım ve hasetlendim.
Ben de gece 11e spor mu koysam ne? Hem yağlar hareketlenir, uyku öncesi bir fiştekleme olur, hımmm çok akıllıca.
Hepimize mutlu ve hafif bir gün olur inşallah bacılar.