• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba kızlar beni de alır mısınız aranıza ? Boyum 1.70 Kilom 66
Az bi kilo var vermek istediğim. Beni de alırsanız aranıza sevinirim.
23 gündür rafine şeker ve paketli gıda tüketmiyorum. Fakat kilom aynı çünkü canım şekerli bi şeyler isteyince başka şeyler yemeye başladım. Onları kesersen kilo verebilirim sanırım. Daha önce çok diyet yaptım ve güzel kilolar verdim. Diyetisyene de bir kaç kez gittim. Nasil zayiflayacagimi biliyorum. Sadece desteğe ihtiyacım var. Beni de alın aranıza :KK200:

Merhaba kızlar ben yeni geldim 172 boyum var iki çocuğum var ikincisi daha 8 aylık ve doğum kilolarım olduğu gibi kaldı emzirirken de daha beter aldım ve sonuç şuanda 90 kiloyum eşimle sürekli sorun oluyor kilolarım bi an önce eski halime dönmemi istiyor bende karar verdim zayıflamaya ama destek olmadan yapamıyorum bu arada bebeğim emmiyor artık o yüzden başlıyorum lütfen destek olun bana Nasıl yapıyorsun Nasıl başlamalıyım göbeğim çok kötü Nasıl verecem bilmiyorum :işsiz:

Merhaba kızlar ben yeni geldim 172 boyum var iki çocuğum var ikincisi daha 8 aylık ve doğum kilolarım olduğu gibi kaldı emzirirken de daha beter aldım ve sonuç şuanda 90 kiloyum eşimle sürekli sorun oluyor kilolarım bi an önce eski halime dönmemi istiyor bende karar verdim zayıflamaya ama destek olmadan yapamıyorum bu arada bebeğim emmiyor artık o yüzden başlıyorum lütfen destek olun bana Nasıl yapıyorsun Nasıl başlamalıyım göbeğim çok kötü Nasıl verecem bilmiyorum :işsiz:
Hoşgeldin cnm Zühal ben 9.takımdayım
Bu yarışma psikolojisi insanı çok motive ediyor
Önemli olan düzenli paylaşım ve takım sorumluluğunu taşımak
Ilk Sayfada kurallar var bi oku kabul edersen burdaki arkadaşlarla devam edersin

günaydın kızlarrr..
ilk bildirimi yapıyorum..82.1..
bi felaket ..
sabah uyanır uyanmaz 1 bardak suyumu içtim..ilk defa şekersiz çay denedim..
neyse ayrıntıları yazcam sonra

hoşgeldin canım..birbirimizi motive edelim ve zayıflamış ve sağlığına kavuşmuş fıstıklar olalım:dondurma::dondurma:

Merhaba bana henüz hoşgeldin demediler belki takımda değilimdir henüz ama Cevap yazmak istedim. Benimde 15 aylık oldu kızım. Bende kızım 7 aylıkken Burada annelerin diyet yaptığı grup vardı onla zayıfladım. Galiba grup şu an aktif değil. Ben hala emziriyorum. 7 aylıkken başladım ve kızımın doğum gününde hamilelik öncesi kiloma geldim çok şükür. Öncelikle doğum sonrası çok telaslanmamak gerek vücudun kendini toparlama süresi var. Zaten lohusalık zor bi süreç insan kendini hiç beğenmiyor ne hamilesin ne de eski halindesin garip bi psikolojisi var. Fakat emin ol şimdi senin için tam zamanı. Spor şart bence. Ben sporla toparlandım.

günaydın kızlarrr..
ilk bildirimi yapıyorum..82.1..
bi felaket ..
sabah uyanır uyanmaz 1 bardak suyumu içtim..ilk defa şekersiz çay denedim..
neyse ayrıntıları yazcam sonra
Günaydın ben şekerı tamamen bıraktım. İlk günler özellikle çay ve kahve zor oluyo ama Şimdi çok alıştım hatta hoşuma gidiyo. İçtiğim şeyin tadını alıyorum.bence sabret inana bırakılması zor olsa ben yapamazdım. 3 haftadır şekerli bir şey tüketmiyorum. Sadece meyve ve pekmez var hayatımda şeker olarak.

Merhaba kızlar beni de alır mısınız aranıza ? Boyum 1.70 Kilom 66
Az bi kilo var vermek istediğim. Beni de alırsanız aranıza sevinirim.
23 gündür rafine şeker ve paketli gıda tüketmiyorum. Fakat kilom aynı çünkü canım şekerli bi şeyler isteyince başka şeyler yemeye başladım. Onları kesersen kilo verebilirim sanırım. Daha önce çok diyet yaptım ve güzel kilolar verdim. Diyetisyene de bir kaç kez gittim. Nasil zayiflayacagimi biliyorum. Sadece desteğe ihtiyacım var. Beni de alın aranıza :KK200:
Hiseglediniz buyrun birbirimiza tam destek olalim insallah :))
H

Kizlar ilk sayfayi okuyup kurallari kabul ettiginizi belirtirseniz ve kendinizi tanitirsaniz sevinirim. Bu arada bugun cuma 12den once kilo bildirimi yapiliyo bilginize :)

Kizlar bildiriminizi söyke yapmaniz gerekiyor

Gecdn hafta
Bugün
Fark
Yüzde

Back
X