• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sekersiz cati bende icemezdim birden bire biraktim canim. Bari cayimda kalori olmasin dedim 9 ay oluyo sekersiz iciyorum

En erken başlayan benim sanırım 8 yaşından beri şekersiz içiyorum nedense şekerli içince şekerli su gibi geliyor bana :)

Buraya geldimm :)

Merhaba kızlar beni de alır mısınız aranıza ? Boyum 1.70 Kilom 66
Az bi kilo var vermek istediğim. Beni de alırsanız aranıza sevinirim.
23 gündür rafine şeker ve paketli gıda tüketmiyorum. Fakat kilom aynı çünkü canım şekerli bi şeyler isteyince başka şeyler yemeye başladım. Onları kesersen kilo verebilirim sanırım. Daha önce çok diyet yaptım ve güzel kilolar verdim. Diyetisyene de bir kaç kez gittim. Nasil zayiflayacagimi biliyorum. Sadece desteğe ihtiyacım var. Beni de alın aranıza :KK200:

Hoşgeldiniz kızlar tabikii gelinn :)

Merhaba kızlar ben yeni geldim 172 boyum var iki çocuğum var ikincisi daha 8 aylık ve doğum kilolarım olduğu gibi kaldı emzirirken de daha beter aldım ve sonuç şuanda 90 kiloyum eşimle sürekli sorun oluyor kilolarım bi an önce eski halime dönmemi istiyor bende karar verdim zayıflamaya ama destek olmadan yapamıyorum bu arada bebeğim emmiyor artık o yüzden başlıyorum lütfen destek olun bana Nasıl yapıyorsun Nasıl başlamalıyım göbeğim çok kötü Nasıl verecem bilmiyorum :işsiz:

İlk öncelikle hedefinden kopmamalısın istikrarlı olmalısınn buraya düzenli gelirse takım sorumluluğunu da taşırsın bence en kısa zamanda da kurtulursun kilolardan :)

Yazin yenmiyo zaten yumurta :) bol yesillikli domates salatalikli peynirli kahvalti cok guzel oluyo 1 dilimde tam tahilli ekmek yada 2 cevizle yaninada koy taze demlenmis cayini miss :)
İnş haftasonları böyle sağlıklı olur da. Hafta içi müsli işine aklım yattı.
Öğle yemeklerini evden getireceğim. Alternatif fikir verebilir misin? En sıkıntılı nokta bu. Tam tahıllı ekmekle küçük sandviç yaparım arada ama her zaman ekmek yemek istemiyorum.

Emziriiyor olman senin icin arti daha once kilo vermissin tecrubelisin yani diyecek biseyim yok cunku biliyosundur neyin dogru neyin yanlis oldugunu destek bizden zayiflamak sizden :)
Teşekkürler canım evet ama motivasyon da çok önemli inşallah hep beraber fıstık gibi olacaz

Ben gruba alınmadım mı? :110:

Merhaba bana henüz hoşgeldin demediler belki takımda değilimdir henüz ama Cevap yazmak istedim. Benimde 15 aylık oldu kızım. Bende kızım 7 aylıkken Burada annelerin diyet yaptığı grup vardı onla zayıfladım. Galiba grup şu an aktif değil. Ben hala emziriyorum. 7 aylıkken başladım ve kızımın doğum gününde hamilelik öncesi kiloma geldim çok şükür. Öncelikle doğum sonrası çok telaslanmamak gerek vücudun kendini toparlama süresi var. Zaten lohusalık zor bi süreç insan kendini hiç beğenmiyor ne hamilesin ne de eski halindesin garip bi psikolojisi var. Fakat emin ol şimdi senin için tam zamanı. Spor şart bence. Ben sporla toparlandım.

Günaydın ben şekerı tamamen bıraktım. İlk günler özellikle çay ve kahve zor oluyo ama Şimdi çok alıştım hatta hoşuma gidiyo. İçtiğim şeyin tadını alıyorum.bence sabret inana bırakılması zor olsa ben yapamazdım. 3 haftadır şekerli bir şey tüketmiyorum. Sadece meyve ve pekmez var hayatımda şeker olarak.

Hoşgeldin cnm neden alınmayasınn bize biraz kendinden bahseder misin kaç kgsın heddefin ne yaş kaç falan :)

Hos bulduk :KK200: evet okudum sabah tartıldım. Kilom 65.800
Daha önce kk da zayıflamıştm. Ondan kurallarà alışkınımEn Büyük KK
Merak etmeyin kilo alıp gelmedim kk ya kaldığım yerden devam :KK49:

Tekrar hoşgeldin o zaman cnm burda hedeflerinize ulaşacaksınız o zaman hem sen tecrübeliymişsinde :)

Günaydın.
Sabah işe geç kalıyordum tartılmak aklıma bile gelmedi. Yarın sabaha kaldı tartılmam üzgünüm.
Dün menüm pek hoş değildi ama yazayım.

Kahvaltı: Yok
Ara: 1 elma
Öğle: Beyaz Peynirli sandviç
Ara:Çikolata ve nescafe
Akşam: 1 tabak sulu patates yemeği ve 2 dilim ekmek

Şekerli içtiğim çayların sayısını yazmıyorum bile.

Bugün menüm şekerden ve ekmekten arınmış olacak. Zaten dün başlangıç değildi benim için farkı görelim dediniz diye menümü yazdım.

Şekerli çay dışında menün iyi gibi geldi bana yine de :)

Öğle yemeklerini evden getireceğim. Alternatif fikir verebilir misin? En sıkıntılı nokta bu. Tam tahıllı ekmekle küçük sandviç yaparım arada ama her zaman ekmek yemek istemiyorum.

Tabiki cnm istedikten sonra başarılmayacak bişey yokk

Ah bende o öğle yemeklerinden muzdaribim

Selamlar kızlar hayırlı cumalar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tekrardan kendimi tanıtayım size 24 yaşındayım takım kaptanıyım bu takımdan mezun oldum 66,6 kg ile başlayıp 50 kg ile size başarı hikayemi paylaşayım öncesi sonrası resmime bakın size de motive olsunn :)

Ben listeleri alıp geleyimm umarım bundan sonra yolumuza çok güzel devam ederiz :)

En erken başlayan benim sanırım 8 yaşından beri şekersiz içiyorum nedense şekerli içince şekerli su gibi geliyor bana :)
Alisinca cayin tadini aliyo insan gercekten suan sekerli icemiyorum mesela kahveyide hep sade icerdim keskin aci tatlari seviyorum galiba :)

***3. Takım 485.Etap***

ecemavi: (73///%)
esrayazar: (91,5///%) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 3'e bölündü
kittenlove: (68/67,7/0,3/%0,44)
dahells: (65///%)
2 kez bildirimde bulunmadı yüzdesi 4'e bölündü
shameless35: (57,2///%) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 3'e bölündü

3.Takım ortalaması : %

Alisinca cayin tadini aliyo insan gercekten suan sekerli icemiyorum mesela kahveyide hep sade icerdim keskin aci tatlari seviyorum galiba :)

Aynen bende öyle içiyorum millet şaşırıyor nasıl içiyorsun diye :)

Back
X