Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zehracim işine Karışmak gibi olmasında bi üye mazaretsiz ne takıma uğruyor nede bildirim yapmıyorsa Bencede çıksrman en dogrusuYa bu arada bildirim neden yapılmıyor etiketlediğim halde bugün bildirim yapmayan herkesi diskalifiye edicem
Öncelikle yerine bir şey koyaya çalışma canım yani şeker yerine bal koymak vb gibi. O yolla bırakılmıyor. Nasıl sigara yerine elektronik sigara kullanarak nasıl sigara bırakılmıyorsa bu da öyle bir şeydeniyorum canım..sahah kahvaltısıyla başladık bakalım..
Havuctan çok önerdiğim salatalık domates acur vs bunlar nerdeyse sıfır kalori bol bol yiyebilirsinelime havucu aldım sırasıyla mesajları okumaya başlıyorum :) açlık krizine girdim ondan sebze kemiriyim dedim akşam yemeğine kadar:)
elime havucu aldım sırasıyla mesajları okumaya başlıyorum :) açlık krizine girdim ondan sebze kemiriyim dedim akşam yemeğine kadar:)
ahah bi ben kaldım ama zaten bi-iki haftadır bu durum kendini gösteriyordu bu hafta kasıyım da haftaya takım ilk 3 e girsin***3. Takım 485.Etap***
ecemavi: (73/72,6/0,4/%0,55) kendi isteği ile ayrıldı
esrayazar: (91,5///%) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
kittenlove: (68/67,7/0,3/%0,44)
dahells: (65///%) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
shameless35: (57,2///%) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
3.Takım ortalaması : % 0,198