- 1 Haziran 2017
- 642
- 462
- 103
- 37
tamam olur canım daha mantıklıDiyette hazırlık şart
Planlı olmak gerekiyor
Mwnün gayet güzel ancak günün akşamında yada sabah toplu halde yazarsan yorumlamak daha kolay olur canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam olur canım daha mantıklıDiyette hazırlık şart
Planlı olmak gerekiyor
Mwnün gayet güzel ancak günün akşamında yada sabah toplu halde yazarsan yorumlamak daha kolay olur canım
pek ekmek tükettiğim söylenemez aslında eskiden pek iştahım yoktu şimdi kullandığım hormon ilaçlarından olduğunu sandığım bi iştah peyda oldu bendeHoşgeldinn cnm diyetisyenler çok katı oluyor cidden kendi vücudunu en iyi sen tanırsın kendine göre bir beslenme programı hazırlamanı tavsiye ederim :) Misal ben ekmeği kestiğim an kilo veriyorum onun dışında çoğu şeyi yiyorum :)
diyetisyen bana hiç yeme demişti biz türk milleti olarak pilavı makarnayı seviyoruz iki kaşıkla durmazsın hiç yeme dedi hattaMakarna tek başına kilo aldırmaz cnm :) onun içine koyduğumuz diğer etkenlerden çok kalorili hale geliyor ayrıca tam buğday kepekli çeşidi var onlardan haşlayıp bol salata ile yiyebilirsin :)
bi dilim süzme peynir bi dilim kepek ekmeği 1 bardak çay içtim sabah kalkınca 500 ml kadar ilacımla su içiyorumMenüleri alt alta porsiyonları belirterek içtiğimiz su miktarı ve yaptıgımız sporları yazalım
Canım benim en son kilom 67 idi ama sabah hiç de öyle çıkmadı başlangıç olarak 68,01 alırmısın bi kaç gündür tartılmıyordum oysa dünde yeni başlayınca farklı yazmıştım boy 1,63Evet hanımlar yeni üyeleri toparlayıp liste hazırlıycam sabah herkes başlangıç kilosunu hedef kilosunu yazsın mutlaka
Merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor benim menum:
Sabah:1 yumurta domates salatalik 1 kibrit kutusu peynir
Oglen:1 dolma yogurt
Aksam 1 dolma yogurt
Bir de bugun benim dogum gunumdu 1 dilim yaspasta 1 bardak kola ictim
Doğum günün kutlu olsun sedacım2 bucuk litre su 45 dk yuruyus
Olabilir ablacım biliyorsun yeni üyelerin bi çoğu kalıcı olmuyorsahgull gülşahcım daha üye lazımmı durumunuz ne
Afiyet olsun canım gayet güzel sporda harikagünaydın
menüm
sabah
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
1 yeşil biber
ara
Türk kahvesi
Öğle
4 yk kadar Etli sebze türlüsü
1 kase cacık
1 dilim ekmek
1 mürdüm eriği
Ara
2 adet ceviz
Akşam
70 gr ton balığı
biraz beyaz peynir
su 3 lt
spor 30 dk fitnes
45 dk eliptik
20 dk yürüyüş
GünaydınMerhaba kızlar
sporlarınızı genelde ne zaman yapıyorsunuz ara öğünlerde neler tercih ediyorsunuz tatlı isteğinizi kesmek için neler yapıyorsunuz
Canım yanında domates salatalık bol yesillik yesen süper olurbi dilim süzme peynir bi dilim kepek ekmeği 1 bardak çay içtim sabah kalkınca 500 ml kadar ilacımla su içiyorum
Kesinlikle katılıyorumdiyetisyen bana hiç yeme demişti biz türk milleti olarak pilavı makarnayı seviyoruz iki kaşıkla durmazsın hiç yeme dedi hatta
Çalışıyorum canım bugün iş yerşne yanıma kuru yemiş bide süt falan aldım yarında meyve alırım ya beni sorunum planlı olamamakta onu başarırsam olucak sanırım çünkü bi öğün kaçınca sanki dünyanın sonu bırakıyorum bi daha devamı gelmiyorGünaydın
Canım çalışıyormusun evdemisin
Eğer evdeysen sabah sporu çok iyi gün içinde dinç oluyorsun ve spor yapınca kaçamakta yapmak istemiyorsun
Ara öğünlerde
Yoğurt,kefir,süt
Yanında ya bir porsiyon meyve
Yada fındık ceviz badem vs tercih edebilirsin
1 çay bardağı süt üzerine tarcın
Yada elma dilimlerinin üzerine tarcın serperek tatlı isteğini bastırabilirsin
Canım ozaman mecburen akşamları yapacaksın sporunuÇalışıyorum canım bugün iş yerşne yanıma kuru yemiş bide süt falan aldım yarında meyve alırım ya beni sorunum planlı olamamakta onu başarırsam olucak sanırım çünkü bi öğün kaçınca sanki dünyanın sonu bırakıyorum bi daha devamı gelmiyor
Bende çalışıyorum canım yanıma bütün ara öğünlerimi ve kahvaltımı taşıyorum. Ara öğünde bazen yoğurt yiyorum şu 150 gramlıklardan alıyorum bir ara öğün oluyor yanına bu aralar ceviz yiyorum. Acıktığımda salatalık yiyorum çok masum çünkü Tatlı isteğimi gün kurusu ve çig badem ile ara yaparak bastırıyorum. Eğer ki akşam gelmişse tatlı çikolata krizi bir lokmacık peynir yiyorum üstüne de bir bardak su beynime oyun oynuyorum tatlı yedim sanıyorÇalışıyorum canım bugün iş yerşne yanıma kuru yemiş bide süt falan aldım yarında meyve alırım ya beni sorunum planlı olamamakta onu başarırsam olucak sanırım çünkü bi öğün kaçınca sanki dünyanın sonu bırakıyorum bi daha devamı gelmiyor
1 lt suyu hüplettim bile :))Evet kızlarr hadi bakalım kaçamaksız güzel bir gün olsun
Bol hareket
Bol suu![]()
Aynen bende o mantıktayımdiyetisyen bana hiç yeme demişti biz türk milleti olarak pilavı makarnayı seviyoruz iki kaşıkla durmazsın hiç yeme dedi hatta
Tatlım bunu sen başvuru topiğine yaz da ona göre yönlendirme yapsınlarOlabilir ablacım biliyorsun yeni üyelerin bi çoğu kalıcı olmuyor
Bende çalışıyorum canım yanıma bütün ara öğünlerimi ve kahvaltımı taşıyorum. Ara öğünde bazen yoğurt yiyorum şu 150 gramlıklardan alıyorum bir ara öğün oluyor yanına bu aralar ceviz yiyorum. Acıktığımda salatalık yiyorum çok masum çünkü Tatlı isteğimi gün kurusu ve çig badem ile ara yaparak bastırıyorum. Eğer ki akşam gelmişse tatlı çikolata krizi bir lokmacık peynir yiyorum üstüne de bir bardak su beynime oyun oynuyorum tatlı yedim sanıyorHoş uzun zamandır gün kurusu yemedim. Ben işten çıkınca özellikle bir aydır. 30 dakikalık fitnes salonuna gidiyorum. Evde eliptiğim var onunla sabah erken kalkıp yapıyorum 06:00 gibi birde işyerine iki durak önce iniyorum. Yaklaşık 20 dk yürüyüş yapmış oluyorum.
Toparladim insallah simdilik guzel gidiyorCanım benim malum liste sorumluluğu var oyüzden ekstra dikkat gerekiyor hadi toparlanalım hepbirlikte