• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

süpersin vallahi bende yanıma yarın salatalık alayım :) çok severim dün akşam iş çıkışı alışveriş yapıp yürüyerek gittik eve yemek yaparken de hareketler yaptım eşim tekrar çıkalım istersen çok yürüyemedik dedi öyle de yürüdük havalar güzel ya akşamları dışarda yürürüm kışın belki yazılırım salona biraz daha zayıflayım hem

ah 63 e düşsem eşim bana söz verdi eliptik alıcam diye sana da bakalım bu sefer güzel olucak iş
çok güzel başlamışşsın evet havalar güzel yürüyüş için çok ideal benim 3,5 yaşında bir kızım var akşamları yürüyüşe çıkamıyorum. onunla ilgilenmemizi istiyor. Hoş kızımla yürüyüşe çıktığımızda yağ yakmak amaçlı değil keyif için oluyor bizimkisi

Canım ozaman mecburen akşamları yapacaksın sporunu
Bi spor aletin var mı
Yoksa leslie yapabilirsin
Evet canım hep hazırlıklı ol çantanda atıştırmalıkların olsun hep
Evde spor aletim yok ama yürüyüş yolu var eve 15 dk yürüme mesafesinde orada yürüyorum akşamları bi kaç tur atıp eve geliyorum genelde 45 -60 dk arası yapıyorum evde de illa işim oluyor çünkü akşam mesala banyoyu temizleyip öyle çıkacam yürüyüşe yemeğim var çok şükür:KK49:

çok güzel başlamışşsın evet havalar güzel yürüyüş için çok ideal benim 3,5 yaşında bir kızım var akşamları yürüyüşe çıkamıyorum. onunla ilgilenmemizi istiyor. Hoş kızımla yürüyüşe çıktığımızda yağ yakmak amaçlı değil keyif için oluyor bizimkisi
ne güzel Allah bağışlasın onun etrafında koşmak bile enerji attırır insana bizde çoçuk istiyoruz bakalım nasip

Evde spor aletim yok ama yürüyüş yolu var eve 15 dk yürüme mesafesinde orada yürüyorum akşamları bi kaç tur atıp eve geliyorum genelde 45 -60 dk arası yapıyorum evde de illa işim oluyor çünkü akşam mesala banyoyu temizleyip öyle çıkacam yürüyüşe yemeğim var çok şükür:KK49:
Yürüyüşten güzel spormu var canım
Kışa kadar bol bol yuru sonra eve alırsın bişeyler

Evi yerleştirdim bide kış hazırlıklarına başladım
Bugun patlıcan biber közliycez
Ayy valla dünya varmıs istanbulda nefes alamıyorduk uykudan dayak yemiş gibi uyanıyordum burda çok dinç oluyorum

Ayy valla dünya varmıs istanbulda nefes alamıyorduk uykudan dayak yemiş gibi uyanıyordum burda çok dinç oluyorum
Ne güzel ya nasıl özeniyorum kış hzırlığı yapanlara zaman yok ama belki taze fasulye falan atarım ben de temiz hava çok farkediyor ya dinlendiriyor insanı bende bursadayım yine istanbul gibi değil çok şükür ama eh işte

Ne güzel ya nasıl özeniyorum kış hzırlığı yapanlara zaman yok ama belki taze fasulye falan atarım ben de temiz hava çok farkediyor ya dinlendiriyor insanı bende bursadayım yine istanbul gibi değil çok şükür ama eh işte
Yakınız canım
Bende istanbuldan bileciğe taşındım eşimin işi dolayısıyla
Bende ilk defa burda taze köy ürünlerini görünce gaza geldimmm

ayy kış hazırlığı bende neredeyse bir haftadır uğraşıyorum patlıcan biberlerimi közledim. Şişelere domates sos yaptım. Biraz da taze fasulye barbunya tarzı yaptım dondurucuya afiyetle yemek nasip olur inşallah.

Yakınız canım
Bende istanbuldan bileciğe taşındım eşimin işi dolayısıyla
Bende ilk defa burda taze köy ürünlerini görünce gaza geldimmm

ayy kış hazırlığı bende neredeyse bir haftadır uğraşıyorum patlıcan biberlerimi közledim. Şişelere domates sos yaptım. Biraz da taze fasulye barbunya tarzı yaptım dondurucuya afiyetle yemek nasip olur inşallah.

maşallah çok çalışkansınız en güzeli en doğalı zaten artık pazarlarda bile bulmak çok zor oluyor ama

günaydın
menüm
sabah
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
1 yeşil biber
Guzel menu tebrikler
ara
Türk kahvesi

Öğle
4 yk kadar Etli sebze türlüsü
1 kase cacık
1 dilim ekmek
1 mürdüm eriği

Ara
2 adet ceviz

Akşam
70 gr ton balığı
biraz beyaz peynir

su 3 lt
spor 30 dk fitnes
45 dk eliptik
20 dk yürüyüş

Merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor benim menum:
Sabah:1 yumurta domates salatalik 1 kibrit kutusu peynir
Oglen:1 dolma yogurt
Aksam 1 dolma yogurt
Bir de bugun benim dogum gunumdu 1 dilim yaspasta 1 bardak kola ictim

2 bucuk litre su 45 dk yuruyus

Doğum günün kutlu olsun cnm pasta ve kola olmamış keşke sadece ince bir dilim pasta yeseydin ikisi de tamamen şeker

günaydın
menüm
sabah
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
1 yeşil biber

ara
Türk kahvesi

Öğle
4 yk kadar Etli sebze türlüsü
1 kase cacık
1 dilim ekmek