- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pek ekmek tükettiğim söylenemez aslında eskiden pek iştahım yoktu şimdi kullandığım hormon ilaçlarından olduğunu sandığım bi iştah peyda oldu bendediyetistenin verdiği listede nerdeyse hiç karbonhidrat yok ilk başladığım haftalar beynim uyuşmuş gibi hissediyodum araya düğünler filan girdi bayağıdır gidemedim onada bakalım ne diyecek gidince
![]()
Merhaba kızlar
sporlarınızı genelde ne zaman yapıyorsunuz ara öğünlerde neler tercih ediyorsunuz tatlı isteğinizi kesmek için neler yapıyorsunuz
Çalışıyorum canım bugün iş yerşne yanıma kuru yemiş bide süt falan aldım yarında meyve alırım ya beni sorunum planlı olamamakta onu başarırsam olucak sanırım çünkü bi öğün kaçınca sanki dünyanın sonu bırakıyorum bi daha devamı gelmiyor
süpersin vallahi bende yanıma yarın salatalık alayım :) çok severim dün akşam iş çıkışı alışveriş yapıp yürüyerek gittik eve yemek yaparken de hareketler yaptım eşim tekrar çıkalım istersen çok yürüyemedik dedi öyle de yürüdük havalar güzel ya akşamları dışarda yürürüm kışın belki yazılırım salona biraz daha zayıflayım hem
ah 63 e düşsem eşim bana söz verdi eliptik alıcam diye sana da bakalım bu sefer güzel olucak iş
ne güzel Allah bağışlasın onun etrafında koşmak bile enerji attırır insana bizde çoçuk istiyoruz bakalım nasip
Yürüyüşten güzel spormu var canım
Kışa kadar bol bol yuru sonra eve alırsın bişeyler
Evi yerleştirdim bide kış hazırlıklarına başladım
Bugun patlıcan biber közliycez
Ayy valla dünya varmıs istanbulda nefes alamıyorduk uykudan dayak yemiş gibi uyanıyordum burda çok dinç oluyorum
ayy kış hazırlığı bende neredeyse bir haftadır uğraşıyorum patlıcan biberlerimi közledim. Şişelere domates sos yaptım. Biraz da taze fasulye barbunya tarzı yaptım dondurucuya afiyetle yemek nasip olur inşallah.
Acayip yagmur yagiyor sakaryada :) ortalik serinledi biraz.kahvaltimi az önce yaptim aksama yazacagim hepsini
inş canım çok sağolAllah hayırlısı ile versin cnm
müzikle falan güzel olabilir yada tv karşısında 63 e düşeyim eşime diyeceğim bakalımEliptik eğlenceli inceltiyor da ben ilk aldığımda hergün düzenli binerdim şimdi eriniyorum tek başıma sıkıcı geliyor![]()
ya aslında bende çok açıkmıyorum ama hem metabolizmam yavaşlamasın hemde öğünlere saldırmayım diye mutlaka ara ögün yapıyorum açken ben ben değilim çünkü :)Genelde sabah ve akşam 2 set olarak yapıyorum ben yaptığım zaman
Tatlı isteğini kesmek için tarçınlı süt içebilirsin ya da çok çok gelirse 1 küçücük bitter çikolata atabilirsin ağzına ben öyle yapıyordum
Acıkmadığım için ara öğün pek yapmadım ama yapmış olsam sıfır kalori şeyleri tercih edebilirdim salatalık vs falan
müzikle falan güzel olabilir yada tv karşısında 63 e düşeyim eşime diyeceğim bakalım
ya aslında bende çok açıkmıyorum ama hem metabolizmam yavaşlamasın hemde öğünlere saldırmayım diye mutlaka ara ögün yapıyorum açken ben ben değilim çünkü :)
Tesekkur ederim canimDoğum günün kutlu olsun cnm pasta ve kola olmamış keşke sadece ince bir dilim pasta yeseydin ikisi de tamamen şeker
Kaptanım benim durumlar karıştı. Annemin evine geldim. Kv. Görümce vs kavga ettim ipleri kopardım perşembe dönücektim dün 2'de çocukları alıp bindim uçağa geldim Bursa'ya bidaha ne giderim ne evime sokarım onları. Çok kötü günler geçirdim. Annemde tartıldım kilo almamışım. Zaten hiç bişey yemedim orda. 61 kg yum(annemin tartısında) moral sıfır. Eşim yurt dışında inşallah yarın gece gelip beni alıcak. Bakalım ne olcak. Ya kıyamet kopucak. Yada görmezden gelip devam edicez.
Merhaba kızlar
sporlarınızı genelde ne zaman yapıyorsunuz ara öğünlerde neler tercih ediyorsunuz tatlı isteğinizi kesmek için neler yapıyorsunuz
hoşgeldin cnm.Ne güzel ya nasıl özeniyorum kış hzırlığı yapanlara zaman yok ama belki taze fasulye falan atarım ben de temiz hava çok farkediyor ya dinlendiriyor insanı bende bursadayım yine istanbul gibi değil çok şükür ama eh işte
Ahh canım kötü olmuş ya kavga edip dönmeniz. Eminim seni çileden çıkarmışlardır. Zaten 75 kg patlıcan kurutmadan sonra şaka bir tarafa gerçekten üzüldüm. Eşin gelince bir orta yol bulursunuz canım inşallah. Bu arada daha da kilo mu verdin. SüpersinSelam kk'nın güzel hatunları
Tatilim bitti. Mecburi de olsa bitti çok şükür. Yarın gece evime gidicem inşallah.
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş. Ben derya spordan sorumlu kaptan yardımcınızım. 4aylık diyet serüvenim oldu burada şuan korumadayım. Yarım kg bi kg alıp veriyorum. Kilomdan memnunum ama yağ oranım çok çoook yüksek o yüzden mutlu değilim sağlıklı beslenme ve sporla incelmek hedefim (sağlık sorunlarım çok fazla her sporu yapamıyorum. Tatildeyiz zaten. Okul açılınca bende eğitmenle pilatese başlıycam)
Herkese başarılar diliyorum.![]()