• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kk'nın güzel hatunları:KK200:

Tatilim bitti. Mecburi de olsa bitti çok şükür. Yarın gece evime gidicem inşallah.
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş. Ben derya spordan sorumlu kaptan yardımcınızım. 4aylık diyet serüvenim oldu burada şuan korumadayım. Yarım kg bi kg alıp veriyorum. Kilomdan memnunum ama yağ oranım çok çoook yüksek o yüzden mutlu değilim sağlıklı beslenme ve sporla incelmek hedefim (sağlık sorunlarım çok fazla her sporu yapamıyorum. Tatildeyiz zaten. Okul açılınca bende eğitmenle pilatese başlıycam)

Herkese başarılar diliyorum. En Büyük KK

Hoş geldin cnm hayırdır ne sorun yaşadın ah bu kaynanalar görümceler eltiler herşeye karışmasa rahat olunacakta illa burunlarını sokuyorlar

Evi yerleştirdim bide kış hazırlıklarına başladım
Bugun patlıcan biber közliycez
Ayy valla dünya varmıs istanbulda nefes alamıyorduk uykudan dayak yemiş gibi uyanıyordum burda çok dinç oluyorum
Bende hic bir zaman buyuksehiri sevemedim ve sonunda kactim sabahlari yuruyerek 5 dk da isyerine varmanin mutlulugu hicbirseydeyok

Ahh canım kötü olmuş ya kavga edip dönmeniz. Eminim seni çileden çıkarmışlardır. Zaten 75 kg patlıcan kurutmadan sonra şaka bir tarafa gerçekten üzüldüm. Eşin gelince bir orta yol bulursunuz canım inşallah. Bu arada daha da kilo mu verdin. Süpersin
Evet canım 1.5- 2 kg vermişim. Allahtan eşim arkamda bütün sülalesi sırt çevirse ne olur. Ama içim soğumuyor bişey yapmam lazım. Hukuki olarak ne yapabilirim onu araştırıyorum. Eşimle hiç bi sorunumuz yok ama ailesi özellikle kardeşinden öcümü almam lazım. Ya özür diliycek iftira ve yalanlarını ortaya serecek ya da ben başka yol bulucam süründürücem onu başka çıkarı Yok :(
Bi ayda veremediğim iki kiloyu bi haftada verdirdiler namussuzlar:KK14::KK53:

Kaptanım benim durumlar karıştı. Annemin evine geldim. Kv. Görümce vs kavga ettim ipleri kopardım perşembe dönücektim dün 2'de çocukları alıp bindim uçağa geldim Bursa'ya bidaha ne giderim ne evime sokarım onları. Çok kötü günler geçirdim. Annemde tartıldım kilo almamışım. Zaten hiç bişey yemedim orda. 61 kg yum(annemin tartısında) moral sıfır. Eşim yurt dışında inşallah yarın gece gelip beni alıcak. Bakalım ne olcak. Ya kıyamet kopucak. Yada görmezden gelip devam edicez.

Merhaba canım sabah sporu çok önemli. Ben günde iki hatta üç öğün yapıyordum. Ama hiç yapamasam sabah kahvaltıdan önce ve akşam yatağa girmeden önce yaparım. Sana da tavsiye ederim.
Ara öğün olarak şekersiz kahve. Salatalık marul form çay. Başka bişey düşünemiyorum.
hoşgeldin cnm.
Aa ne güzel ben de Bursa dayım. Yakınmıyız acaba. Beşevler deyim ben.
Bende görükledeyim Teşekkürler tavsiyem için çalıştığım için ancak akşamları yapıyorum sporu

İyi akşamlar arkadaşlar
Sabah 2 yumurta beyazı salatalık domates peynir zeytin galeta 1 adet

Öğlen ezogelin tavuk haşlama salata

Akşam 2 kaşık kadar bulgur 1 adet pirzola ayran 2 domates

Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz çok az eşime aldığım pastadan tattım
Menü süper ;) su ne kadar içtin. Spor var mı?

Iyi akşamlar kızlar çok şükür bugün misafirleri yolcu ettik. Haftasonu 1 gün yine misafir olacak ama çok yoğun olmayız insallah :) Bundan sonra daha aktifim şu son 2 3 kiloyuda vereyim insallah :KK55: Bu arada yeni gelen arkadaşlar oldu galiba o kısımları baya kaçırdım ama hosgeldiniz :)
Gelelim menüme
Sabah
1 haş yumurta
1 dilim ekmek
1 tk fıstık ezmesi
1 tk bal
Sal-dom-yeşillik
Ara
1 kupa sütlü kahve
2 kuru hurma
Ara
1 kase yoğurt
3 mürdüm eriği( yaklaşık bir ceviz kadardı tanesi)
Akşam
1 yk mercimek köftesi
3 yk yoğurt
4 yk tavuk sote
Salata
3 lt su

Merhabalar.
Abimler yurt disindan geldiler tatildeler persembe dönecekler oyüsden onlar nereye ben oraya alisveris vs.
Bugün kü menüm,
Sabah(kahvalti göya ama 12 de yaptik)
Şekersi cay
Domates,salatalik,
haşlanmiş yumurta,azcık sucuk
Cok azda ekmek
Kahva molasi
Aksam,
Dondurulmuş kizartilmiş balik (gelinimiz yapti ilkkez yedim)
Birazda pirinc pilavi
Icecekte yarimbardak icetea
Sonra kahve

Aralardada sürekli toplamda 3 saat belki bebek salladim spor sayilir mi:)
30mekik cektim.

Menüm pek iyi degil ama misafir olunca malesef böyle oluyor.

Merhaba ceylan ben seda guzel kilo vermissin nasil basardin
Valla canım ben sinirlendikce yemek yiyenlerdenim beni sinir edenleri hayatımdan çıkardimi tabiki buna kocamdan başladım biraz sıkıntılı zamanlar geçirdim geçiyorum onuda kafa dağıtma kısmım kendimi zayiflamaya vermek oldu şuan zayifladikca.mutlu oluyorum yediğim zaman rahatsız olanlardanım. Kızlar bilir çok zor kilo veriyorum insülin direnci var ama biraz inat ettim bu defa inandım olacağına vericem dedim ve uğraşıyorum başkalarından iltifatlar almak hoşuma gitmeye başladı bu defa ideal kilom a inicem kızlar sizinle birlikte yapıcam bunu

Valla canım ben sinirlendikce yemek yiyenlerdenim beni sinir edenleri hayatımdan çıkardimi tabiki buna kocamdan başladım biraz sıkıntılı zamanlar geçirdim geçiyorum onuda kafa dağıtma kısmım kendimi zayiflamaya vermek oldu şuan zayifladikca.mutlu oluyorum yediğim zaman rahatsız olanlardanım. Kızlar bilir çok zor kilo veriyorum insülin direnci var ama biraz inat ettim bu defa inandım olacağına vericem dedim ve uğraşıyorum başkalarından iltifatlar almak hoşuma gitmeye başladı bu defa ideal kilom a inicem kızlar sizinle birlikte yapıcam bunu
Inş.canim azmin zaferin olur umarim

Günaydınlar
menüm
Sabah
2 dilim beyaz peynir
1 adet salatalık
1 parça ceviz
1 tane yeşil biber

Ara
Türk kahvesi

Öğle
4 yk kadar susuz sebze türlüsü
1 kase cacık
1 dilim ekmek

Ara
1 küçük salatalık
2 yk yoğurt
1 adet ceviz

Akşam
Yoğurtlu patlıcan salatası

Ara
1 küçük parça börek olmadı biliyorum :(

su 3,5 lt
Spor OnDeryaa OnDeryaa
45 dk eliptik
30 dk fitnes
20 dk yürüyüş

Sözde sporlarımızı takip edecektin chentiq chentiq ama.

Back
X