- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 63
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cuma dan sonra pazartesi tartı olması güzel en azından hafta sonu dediğin gibi salma olmaz tartı olayı alışkanlık olmuş bende vazgeçemiyorumCanım takım içi cuma günü bildirim günümüz diğer takımlarla yarışıyoruz cuma kilomuzla
Ama biz haftasonu kaçamaklarını önlemek cumaya tedbir almak için pazarteside tartılıyoruz
İyi değil bence toplamda gideni görünce daha motive ediyor ve bazen diğer günden artı olabiliyor ödem vs oda moral bozuyor
Hoşgeldin canım
İlk sayfada kurallarımız var okuyup kabul etmen gerekiyor
Süper kilo vermişsin
Besleneme şeklini çok merak ettim
Menülerini sabırsızlıkla bekliyorum
Gayet güzel canım
Miden küçülene kadar o his normal bol bol su iç
Güzel cnm
Afiyet olsun canım
Ozaman ceza verelim sana
50 mekik
50 Squat
Süper canım afiyet olsun
Evet tatil cok hizli bitti es durumu tayini mi istedinHerkese gunaydin benim tayin donemim listeler hazirliyorum tatilde bitti okullar aciliyor bayramdan sonra psikolojim cok bozuk
Hayır canım yarın görürsen yarın alırızKaptanim ben galib 75.6 ile izne ayrilmistim yarin bu rakami goruc3m insallah listeye birdahaki hafta cuma mi giricem
Tek ögün nasil dayaniyorsun ki?Herkese merhaba !
Benim uyguladigim metod, gun icerisinde belli saatler icinde yemek yiyip geri kalan zaman icinde "oruc" tutmayi gerektiriyo. Oruc bildigimiz ramazan orucu degil tabii ki, kalorisiz sivilar serbest. Yemek yeme saatleri icinde de yasak hic bir sey yok.
En klasigi 16/8, yani 16 saat oruc tutup 8 saat icinde beslenmek. Oruc suresi ne kadar uzun olursa sonuclar o kadar iyi oluyo.
Neyse, ben gunde tek ogun yiyorum, aksam 7-8 gibi.
Dun yediklerim : kendim sıktığım 5 tane elmanin suyu, ceyrek karpuz, 5 tane mercimek koftesi, pirincli kabak yemegi ve ekmek, 2 kare cikolata.
Spor : 1 bucuk saat hizli yuruyus, 45 dk leslie, 20 dk fitness egzersizleri
bunları sadece akşam mı yiyorsun gün içinde sadece su mu içiyorsun.Herkese merhaba !
Benim uyguladigim metod, gun icerisinde belli saatler icinde yemek yiyip geri kalan zaman icinde "oruc" tutmayi gerektiriyo. Oruc bildigimiz ramazan orucu degil tabii ki, kalorisiz sivilar serbest. Yemek yeme saatleri icinde de yasak hic bir sey yok.
En klasigi 16/8, yani 16 saat oruc tutup 8 saat icinde beslenmek. Oruc suresi ne kadar uzun olursa sonuclar o kadar iyi oluyo.
Dun yediklerim : kendim sıktığım 5 tane elmanin suyu, ceyrek karpuz, 5 tane mercimek koftesi, pirincli kabak yemegi ve ekmek, 2 kare cikolata.
bunları sadece akşam mı yiyorsun gün içinde sadece su mu içiyorsun.
Tek ögün nasil dayaniyorsun ki?
Ben dayanamam sanirim;/ 2 olsun bari
yanlış anlama sakın gayet sağlıklı yediklerin ama tek öğün sağlıksız değilmi çok bilmişlik gibi olmasın yine senin tercihin uzmanlara göre belli bi saatten sonra vücut kendini korumaya alıyormuş ve çok az çalışıyormuş bu kadar fazla aç kalarak metobolizmanız yavaşlamaz mıHerkese merhaba !
Hoşgeldin canım
İlk sayfada kurallarımız var okuyup kabul etmen gerekiyor
Süper kilo vermişsin
Besleneme şeklini çok merak ettim
Menülerini sabırsızlıkla bekliyorum
fark olarak ne alınıyor inşallah görürümHayır canım yarın görürsen yarın alırız
Aynen esimde ogretmen o haziranda il disi istedi bende onun pesinden takip ediyorum isteEvet tatil cok hizli bitti es durumu tayini mi istedin