• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende 66ları görene kadar zayıfım derdim hep :KK70: meğerse kendimi kandırmışım :)) şimdi hafiften var kilo olarak çok bi kilom yok ama vücudum düzgün olsun diye ben spora ağırlık vermek istiyorum amacım bu şu anda :)
zaten boyuna göre kilon çok iyi kas oranının artsa yeterli

IMG_8046.webp

Bunu 10 dk önce çektim en yeni halim :)

Bugun kilom 64.2 sahgul. Uzgunum. Diskalifiyw yerine kendi istegi ile ayrildi yazarsaniz sevinirim. Eski mezunlardan olup da diskalifiye yazılmasin. Cunku hic yarışamiyorlar. Simdi benim ixin imkansizmis onu anladim. Belki 5-6 sonra tekrar yarismak isterim.

Gecen hafta icinde cok ozur dilerim. Bildirim yapilacagini tamamen unutmusum.

Tmm öyle yapalımm

**3. Takım 532.Etap***

ciftligininhanımı : (56,5///%)
Anneoldumben : ( 63,6///%)
chentiq: (65,4/64,2/1,2/%0,92) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü kendi isteği ile ayrıldı
olvidos : (70,5///%)

3.Takım ortalaması : %

chentiq chentiq sen kaldın bu haftada doğru dürüst girmedin güya sporları takip edecektin nerelerdesin
o haftam o kadar yoğundu ki cuma olduğunu bile unutmustum.

chentiq chentiq nerelerdeain göremedim seni bildirimde yapmamıssın

chentiq chentiq canım sanada son uyarımm
Bi cvp yazarsan sevinirim
2 hafta hic giremedim kkya. Girsem mutlaka cvp yazardim. Takimdaki herkese kolayliklar diliyorum.

Ben evde kendi kendime bisiklet hareketi yaptığımda oluyor eliptik bisiklete bindiğimde mekikte çekiyorum arada bir ip atlıyorum twister yapıyorum alet yoksa bile yapabilirsin beli müthiş inceltiyor :)
twisterim var bide mekik çekme aletim var bisiklet sürer gibi bende yapıyorum sırt üstü yatıp

benim sorunum şu diyet yaparken enerjim düşüyor bişey eksik oluyor ama anlamıyorum benden daha az yiyen insanlar var enerjimi kalorili şeyler değil de nasıl arttırabilirim keçi boynuzu mu yesem :)

kızlar menüm
Sabah
1 dilim peynir
1 küçük slatalık
1 yeşil biber
1 parça ceviz

Ara
Türl kahvesi

Öğle
4 yk kadar nohut yemeği
Salata
1 dilim karpuz

Ara
1 dilim peynir
2 adet ceviz

Akşam
Hazır kızarmış tavuğun derisiz göğüs kısmı
salata
1 çay bardağı ayran

Ara
Filtre kahve

Spor
30 dk fitnes

Su 3 lt
Harikaaa
adam 3 tane cantık söylemiş bana :) öküzmüyüm ben diyecektim:)
lahmacun olsa böyle üzülmem yoksa
ama kendime söz verdim bi kaç hafta kiilo vereyim 1 lahmacun dahi olsa sonra yiyeceğim
:KK70::KK70:
kilom
geçen hafta : 57,0
bu hafta : 56,8
fark -200
yüzde:0,35
İyi toparladın canım tebrikler
başlangıç kilom 68,1
cuma 66,9
fark: 1,200 gr
yüzde 1,76

böyle de yazdım
Harikaaa canımm tebrikler
Başlangiç Kilom 57
Bugün 56.7
Yüzde nasil hesaplaniyor bilmiyorum.

Oladar sevincliyim ki dogumumdan beri ilkkez bu kiloyu gördüm:KK200::halay:
Süper canım
Herkese merhaba ! Bu sabahki kilom : 90,7
Persembe günleri spor bakimindan dinlenme gunum, dolayisiyla dün normal seanslarimi yapmadim, ama dag bayir tirmandim, spor yapmistan beter yoruldum :/ Ama olsun, yabani kekik topladik bir suru, kis için onlari bir de kuruttummu.... : ))
Gezmeye gittigimiz için yemek saatlerime de pek aldirmadim, gün içinde yediklerim : Bol karisik sebzeli makarna, mercimek çorbasi, ekmek (el kadar), 1 tane dondurma, çeyrekten biraz fazla kavun, karpuz, elma suyu
Gunluk sporuma baslamadan once diger mesajlari da okuyayim :)

Perşemba dinlenme olması iyi canım tartıda kaslar şişmemiş olur
Ama akşam baya karbonhidrat ağırlıklı olmus
Hem makarna hem ekmek hem çorba

yanlış anlama sakın gayet sağlıklı yediklerin ama tek öğün sağlıksız değilmi çok bilmişlik gibi olmasın yine senin tercihin uzmanlara göre belli bi saatten sonra vücut kendini korumaya alıyormuş ve çok az çalışıyormuş bu kadar fazla aç kalarak metobolizmanız yavaşlamaz mı

doktor tavsiyesi üzerine yapıyorsanız bişey diyemem ama bana mantıklı gelmedi bana karışmak tabi düşmez sağlıksız gibi ama siz kendinizi iyi hissediyorsanız tabi devam edin

Rica ederim yanlis anliycak bir sey yok :) Bundan bir kaç sene oncesine kadar oruç bana da mantiksiz geliyordu. Taa ki arastirana kadar.
Yemek yememek sanildigi gibi kotu bir sey degil, sagliksiz hiç degil. Yemek yemedigin zaman, vücut sindirim için harcadigi enerjiyi kendini temizlemek için kullaniyo, gençlik hormonu salgilaniyo, kan sekeri normale donuyo, insulin salgilanmiyo dolayisiyla yaglar depolanmak yerine stoktaki yaglar kullaniliyo, vücut kendini temizledikçe bazi rahatsizliklar kendiliginden ortadan kalkabiliyo, ve daha bir çok faydasi var.
Evet uzmanlar bir çok sey soyluyolar. Ama hangi uzmanlar ? Lobilerin baskisi altinda çalisan ve yalan yanlis bilgi verenlermi ? Ben 3 ayri diyetisyene gittim, eger bir ise yarasaydi su an burda olmazdim. Ve diyetisyen sayesinde kilo vermis tek bir insan bile tanimiyorum.
Ben genel olarak alternatif tip yöntemlerini tercih ediyorum. Maalesef modern tip o kadar çok çikar ve para savaslarina alet ediliyorki, güvenim nerdeyse sifira yakin. Daha dogrusu "doktor soyluyosa gerçektir" mantigini yanlis buluyorum. Modern tip oruca kötü gözle bakip insanlara asla denememelerini tavsiye ederken, bazi ulkelerde oruç klinikleri var ve bir çok hastaligi bu sekilde tedavi edebiliyolar. Asyanin bazi yerlerinde mesela kulturel nedenlerden dolayi devamli oruç tutan topluluklar var, ve dunyadaki en saglikli insanlar arasindalar. En çok modern hastalik ise gelismis, ve yemegi çok tuketen ulkelerde goruluyo. Butun bunlar tesaduf olamaz bence.

Dedigim gibi, ilk bakista saçma geldiginin farkindayim, ama farkli bir bakis açisindan bakmayi deneyince, ve bize anlatilanlardan süphe duymayi ögrenince olaylarin boyutu degisebiliyo ;)

Teşekkür ederim

...
Ben seni hep esmer dusunuyordum nedense. Sarisinmissin. Olculerin de cok guzel gorunuyor masallah. Kuru zayiflardan degil ici kas dolu gorunuyor mubarek..

Çok esmer değilim ama çok sarışında değilim :) Buğday tenliyim açık bir tenim var doğru aynen dolu dolu bir zayıflık azcık incelsem keşke :D

twisterim var bide mekik çekme aletim var bisiklet sürer gibi bende yapıyorum sırt üstü yatıp

benim sorunum şu diyet yaparken enerjim düşüyor bişey eksik oluyor ama anlamıyorum benden daha az yiyen insanlar var enerjimi kalorili şeyler değil de nasıl arttırabilirim keçi boynuzu mu yesem :)

Enerjini arttırmak istiyorsan taze sıkılmış portakal suyu tercih edebilirsin ama sabah uyanır uyanmaz güb içerisinde su içimin nasıl :)

Back
X