Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım pilavlar olmamış bence bi süre uzaklaşmalısın pilavdan
Tebrik ederim canım. Ödem de olsa tarıta eksi leri görmek motive edici. Bu azimle kısa zamanda hedefine ulaşacağınu düşünüyorum.Günaydııın :) geçen hafta 84.3 tü bu sabah kilom 82.5emzirmek gerçekten kilo verdiriyormuş ilkinde nasıl kilo almayı başardım bilmiyorum
belki ciddi bir kısmı ödem ama yine de tartıda eksi görmek mutlu ediyor :) tabi verilecek kilo da fazla olunca...
Teşekkür ederim :) 5 yıldır görmedim tartıda 5li sayıları ama bu kez kararlıyım canım :) burası beni çok motive ediyor sorumlu hissediyorum sizlere karşı. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırızTebrik ederim canım. Ödem de olsa tarıta eksi leri görmek motive edici. Bu azimle kısa zamanda hedefine ulaşacağınu düşünüyorum.
Çok güzel ama sanırım çorba ve dolma bir arada olmamış 2 karbonhidrat grubu olarak... tabi çorbanın türünü bilmiyorum yorum yaparken. Tartı durumunu regl olmak üzere olmana bağlıyorum kesinlikle etkiliyor :) haftaya cuma güzel bi eksi göreceksin benceGünaydın herkese. Bugün tartıldım 85.4 çıktı. Fakat 3 gün önce 84. 9 du. Bugün yada yarın regl olucam. Sanırım biraz ödem ve şişkinlik var. Normalde daha az çıkmam gerekiyordu.
Dünkü menüm;
Sabah kepekli tost ve şekersiz çay
Ara 2 kuru kayısı
Öğle 1 kase çorba 2 küçük dolma ve yoğurt
Ara 15.45 te 3 tam ceviz ve muz
17.30 da yarım yeşil elma
Akşam bir kase çorba ve sarımsaklı Yoğurtlu kabak yarım dilim tam buğday ekmeği
Saat 22.00 gibi eksi mayhoş elma ve yarım murdum erigi ve eksi mandalina (normalde bu saatte meyve yemezdim ama çok canım çekti dayanamadım yedim)
Tabi geç yattım bayağı gece 1.30 da falan
2,5 lt su ve 40 dk yürüyüş
Canım bak devamını okuyunca anladım regliden artı cıkıyorum ben sen sabit çıkmıssın demekki baya eksidesin sıkma canınıgünaydın kızlar; moralim gerçekten çok bozuk. bu kadar uğraşmaya tartıda gram eksilme görmeyince kendime inancım kalmadı. daha bi kaç gün önce -600 gr ları görmüşken bu sabah kilomun sabit olduğunu gördüm.
sahgull canım üzülerek bildiriyorum ki kilom : 65,3 kg
![]()
Harikasın canım hadi tam gaz ilk hedef 7 li rakamları görmekGünaydııın :) geçen hafta 84.3 tü bu sabah kilom 82.5emzirmek gerçekten kilo verdiriyormuş ilkinde nasıl kilo almayı başardım bilmiyorum
belki ciddi bir kısmı ödem ama yine de tartıda eksi görmek mutlu ediyor :) tabi verilecek kilo da fazla olunca...
Canım sıkma canını aynen devamKediligelin ben de aynı durumdayım acını derinden paylaşıyorum yani
(
64 ile başlamıştım en son 63,4 oldu ilk hafta hemen akabinde regl oldum 64,1 e kadar çıktı ve dün reglim bitti bu sabah 63.6 çıktım. İnanılmaz üzgünüm resmen gram gram verip onları tekrar geri alıyorum ve bu kadar dikkat etmeme rağmen ( tek umudum reglden kaynaklı olduğunu düşünmek)
Dün ki menüm ;
Sabah / Peynir kk kadar, beş zeytin ,bir salatalık, iki ceviz
Öğle / Bir parça ızgara tavuk, mercimek çorbası ve salata
Akşam/ 2 Haşlanmış yumurta, salatalık, üç ceviz, ıhlamur
3 lt su limonlu aralarda kayısı ve ceviz, türk kahvesi, yeşil çay
Herkese hayırlı cumalar..
@yuksekokceler_2016 canım bende dün regli oldum. Benimde tek tesellim bu umarım ptesi bende tartıda - leri görürüm.