• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın herkese..bu sabah kilom 57ydi. dün ki menum sabah peynir zeytin domates salatalık biber 4 tane ceviz
Ögle 8 yemek kaşığı taze fasulye bir kase yoğurt yarım dilim kizarmis tam bugday ekmeği
Ara bir elma 2 ceviz
Aksam biraz yorgun gibiydim canım pek bir şey yemek istemedi yuzmeye gidecegim diye aç çıkmak istemedim bir bardak filtre kahve bir muz 6 tane çiğ badem 2ser tane de hurma ve kuru kayısı yedim
Yüzmeden döndükten sonra da yarim limon+1 Maden suyu+1 yemek kasigi yogurtla ayran yapıp ictim
2.5lt su ve 1 saat yuzme

günaydın kızlar; moralim gerçekten çok bozuk. bu kadar uğraşmaya tartıda gram eksilme görmeyince kendime inancım kalmadı. daha bi kaç gün önce -600 gr ları görmüşken bu sabah kilomun sabit olduğunu gördüm.
sahgull sahgull canım üzülerek bildiriyorum ki kilom : 65,3 kg :cry:

hemen dünün menüsünü de paylaşıyorum;

sabah:
klasik kahvaltım -ekmeksiz. Yerine ceviz

öğlen:
1 ad kürdan köfte
1 tabak sebze haşlama
1 ad ayran

akşam:
1 tabak yeşil salata
4 yk menemen,
1 bardak ayran

gün içinde : 2 fincan şekersiz türk kahvesi - 1 armut

spor: 30 dk jillian michaeles

Günaydııın :) geçen hafta 84.3 tü bu sabah kilom 82.5:KK73: emzirmek gerçekten kilo verdiriyormuş ilkinde nasıl kilo almayı başardım bilmiyorum :KK43: belki ciddi bir kısmı ödem ama yine de tartıda eksi görmek mutlu ediyor :) tabi verilecek kilo da fazla olunca...

Kediligelin Kediligelin ben de aynı durumdayım acını derinden paylaşıyorum yani :((
64 ile başlamıştım en son 63,4 oldu ilk hafta hemen akabinde regl oldum 64,1 e kadar çıktı ve dün reglim bitti bu sabah 63.6 çıktım. İnanılmaz üzgünüm resmen gram gram verip onları tekrar geri alıyorum ve bu kadar dikkat etmeme rağmen ( tek umudum reglden kaynaklı olduğunu düşünmek :( )
Dün ki menüm ;
Sabah / Peynir kk kadar, beş zeytin ,bir salatalık, iki ceviz
Öğle / Bir parça ızgara tavuk, mercimek çorbası ve salata
Akşam/ 2 Haşlanmış yumurta, salatalık, üç ceviz, ıhlamur
3 lt su limonlu aralarda kayısı ve ceviz, türk kahvesi, yeşil çay
Herkese hayırlı cumalar..

Günaydııın :) geçen hafta 84.3 tü bu sabah kilom 82.5:KK73: emzirmek gerçekten kilo verdiriyormuş ilkinde nasıl kilo almayı başardım bilmiyorum :KK43: belki ciddi bir kısmı ödem ama yine de tartıda eksi görmek mutlu ediyor :) tabi verilecek kilo da fazla olunca...
Tebrik ederim canım. Ödem de olsa tarıta eksi leri görmek motive edici. Bu azimle kısa zamanda hedefine ulaşacağınu düşünüyorum.

Tebrik ederim canım. Ödem de olsa tarıta eksi leri görmek motive edici. Bu azimle kısa zamanda hedefine ulaşacağınu düşünüyorum.
Teşekkür ederim :) 5 yıldır görmedim tartıda 5li sayıları ama bu kez kararlıyım canım :) burası beni çok motive ediyor sorumlu hissediyorum sizlere karşı. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız:KK19:

Günaydın herkese. Bugün tartıldım 85.4 çıktı. Fakat 3 gün önce 84. 9 du. Bugün yada yarın regl olucam. Sanırım biraz ödem ve şişkinlik var. Normalde daha az çıkmam gerekiyordu.
Dünkü menüm;
Sabah kepekli tost ve şekersiz çay
Ara 2 kuru kayısı
Öğle 1 kase çorba 2 küçük dolma ve yoğurt
Ara 15.45 te 3 tam ceviz ve muz
17.30 da yarım yeşil elma
Akşam bir kase çorba ve sarımsaklı Yoğurtlu kabak yarım dilim tam buğday ekmeği
Saat 22.00 gibi eksi mayhoş elma ve yarım murdum erigi ve eksi mandalina (normalde bu saatte meyve yemezdim ama çok canım çekti dayanamadım yedim)

Tabi geç yattım bayağı gece 1.30 da falan
2,5 lt su ve 40 dk yürüyüş

Yaa bu arada sosyal medyadan takip ettiğim bi diyetisyen emziren bi danışanına bir ayda 10 kilo verdirdiğini paylaşmış hem de sütü azalmadan:KK57: yani bilemedim olabilir mi? Bebeğe sakıncası olur mu? Başka bi arkadaş da protein diyeti yaparak hem hızlı kilo verdiğini hem de bebeğinin kilo alımının çok iyi olduğunu söyledi. Büyük kızımın doğum kilosu çok iyiydi ama sonra hep alt sınırdan gitti 4 yaşında ve 2 yaşından sonra ortalamayı yakaladı. Küçüğü için endişeliyim bu ara. Evet sütüm var ama yoksa kalitesiz mi? İlk kızımda bir hemşire senin sütün çok ama yağsız besleyici değil dedi (dr sağdırmıştı miktarı ordan biliyoruz).haftaya dr a ve sağlık ocağına gideceğiz stres yaptım galiba :):emir_bebek:kusura bakmayın biliyorum yeri değil burası ama...en rahat burda ifade ediyorum bu ara kendimi. Etrafımdaki "mükemmel" annelerden ve hikayelerinden bunaldım:işsiz:

Günaydın herkese. Bugün tartıldım 85.4 çıktı. Fakat 3 gün önce 84. 9 du. Bugün yada yarın regl olucam. Sanırım biraz ödem ve şişkinlik var. Normalde daha az çıkmam gerekiyordu.
Dünkü menüm;
Sabah kepekli tost ve şekersiz çay
Ara 2 kuru kayısı
Öğle 1 kase çorba 2 küçük dolma ve yoğurt
Ara 15.45 te 3 tam ceviz ve muz
17.30 da yarım yeşil elma
Akşam bir kase çorba ve sarımsaklı Yoğurtlu kabak yarım dilim tam buğday ekmeği
Saat 22.00 gibi eksi mayhoş elma ve yarım murdum erigi ve eksi mandalina (normalde bu saatte meyve yemezdim ama çok canım çekti dayanamadım yedim)

Tabi geç yattım bayağı gece 1.30 da falan
2,5 lt su ve 40 dk yürüyüş
Çok güzel ama sanırım çorba ve dolma bir arada olmamış 2 karbonhidrat grubu olarak... tabi çorbanın türünü bilmiyorum yorum yaparken. Tartı durumunu regl olmak üzere olmana bağlıyorum kesinlikle etkiliyor :) haftaya cuma güzel bi eksi göreceksin bence:KK5:

günaydın kızlar; moralim gerçekten çok bozuk. bu kadar uğraşmaya tartıda gram eksilme görmeyince kendime inancım kalmadı. daha bi kaç gün önce -600 gr ları görmüşken bu sabah kilomun sabit olduğunu gördüm.
sahgull sahgull canım üzülerek bildiriyorum ki kilom : 65,3 kg :cry:
Canım bak devamını okuyunca anladım regliden artı cıkıyorum ben sen sabit çıkmıssın demekki baya eksidesin sıkma canını
Harikasın canım hadi tam gaz ilk hedef 7 li rakamları görmek
Kediligelin Kediligelin ben de aynı durumdayım acını derinden paylaşıyorum yani :KK43:(
64 ile başlamıştım en son 63,4 oldu ilk hafta hemen akabinde regl oldum 64,1 e kadar çıktı ve dün reglim bitti bu sabah 63.6 çıktım. İnanılmaz üzgünüm resmen gram gram verip onları tekrar geri alıyorum ve bu kadar dikkat etmeme rağmen ( tek umudum reglden kaynaklı olduğunu düşünmek :KK43: )
Dün ki menüm ;
Sabah / Peynir kk kadar, beş zeytin ,bir salatalık, iki ceviz
Öğle / Bir parça ızgara tavuk, mercimek çorbası ve salata
Akşam/ 2 Haşlanmış yumurta, salatalık, üç ceviz, ıhlamur
3 lt su limonlu aralarda kayısı ve ceviz, türk kahvesi, yeşil çay
Herkese hayırlı cumalar..
Canım sıkma canını aynen devam
@yuksekokceler_2016 canım bende dün regli oldum. Benimde tek tesellim bu umarım ptesi bende tartıda - leri görürüm.

Back
X