- 24 Temmuz 2025
- 57
- 34
- 3
- 38
- Konu Sahibi arwenzeytin
-
3 embrıyoda bölünebilir biliyorsunuz değil mi ? Yani böyle bişeye hazır mısınız ,sağlıksız gebelik de oluşabilir, yada güzel de olabilir ,çoğul gebeliğe razı mısınız ?38 yaşındayım ve ilk tüp bebek deneyimim. Bi iki gün içinde regl olcam ve transfer sürecine gircem. Bir adet 4BA iki adet 3 aa embriyom oldu havuz yöntemi ile. Ve üçünü de transfer etmeyi düşünüyor doktorum. Daha önce üç transferle ve bu kalite embriyolarla deneyim yaşamış arkadaşlarım var mı? En iyisini umut ediyorum ama bilirsiniz ki aklımız arada bulanıyor :) aynı deneyimden geçtiğim birileri var mı merak ediyorum :)
Vallahi bugün okurken farkettim böyle bişey olabileceğini ve biraz gerildim tabi haliyle. İkiz bebeklere kadar okeyim ama diğer türlü hem yaşım hem bebeklerin sağlığı hem maddiyat vb. Düşünmem mümkün değil. Doktor bunun daha uygun olacağını söyledi ve bişey diyemiyorum. Korkuyorum aslında3 embrıyoda bölünebilir biliyorsunuz değil mi ? Yani böyle bişeye hazır mısınız ,sağlıksız gebelik de oluşabilir, yada güzel de olabilir ,çoğul gebeliğe razı mısınız ?
3 embrıyo 4-5-6 olabilir bebek sayısı. o zaman da alalım bebekleri diyecek doktorunuz iyi düşününVallahi bugün okurken farkettim böyle bişey olabileceğini ve biraz gerildim tabi haliyle. İkiz bebeklere kadar okeyim ama diğer türlü hem yaşım hem bebeklerin sağlığı hem maddiyat vb. Düşünmem mümkün değil. Doktor bunun daha uygun olacağını söyledi ve bişey diyemiyorum. Korkuyorum aslında
Evet bu ihtimalde varmış doğru. Tekrar sorarım doktora iyice gerildim3 embrıyo 4-5-6 olabilir bebek sayısı. o zaman da alalım bebekleri diyecek doktorunuz iyi düşünün
inşAllah güzel olur sizin için herseyEvet bu ihtimalde varmış doğru. Tekrar sorarım doktora iyice gerildim
Amin inşallah teşekkür ederiminşAllah güzel olur sizin için hersey
Sonuçunuz nasil oldu38 yaşındayım ve ilk tüp bebek deneyimim. Bi iki gün içinde regl olcam ve transfer sürecine gircem. Bir adet 4BA iki adet 3 aa embriyom oldu havuz yöntemi ile. Ve üçünü de transfer etmeyi düşünüyor doktorum. Daha önce üç transferle ve bu kalite embriyolarla deneyim yaşamış arkadaşlarım var mı? En iyisini umut ediyorum ama bilirsiniz ki aklımız arada bulanıyor :) aynı deneyimden geçtiğim birileri var mı merak ediyorum :)
Henüz transfer olmadım sanırım bi buçuk hafta sonra olacak.Sonuçunuz nasil oldu
MaşallahBenim arkadaşım 44 yaşındaydı ve 6. Denemesiydi o yüzden 3 embriyo koydular ama kalitelerini bilmiyorum. İkisi tuttu ve çift yumurta ikizi olarak doğdular
Yalnız embriyo kalitelerinin tutma ihtimali yüksek. Ben olsam 3 tane koydurmam. İlk etapta iki adet koydururum. Her ikisinden birer tane olmak üzere. 3 tane koydurmak akıl işi değil.Vallahi bugün okurken farkettim böyle bişey olabileceğini ve biraz gerildim tabi haliyle. İkiz bebeklere kadar okeyim ama diğer türlü hem yaşım hem bebeklerin sağlığı hem maddiyat vb. Düşünmem mümkün değil. Doktor bunun daha uygun olacağını söyledi ve bişey diyemiyorum. Korkuyorum aslında
44 yaş için ve deneme sayısı için bunu göze almış olabilirler. Ama 38 yaş için bu risk alınmaz.Benim arkadaşım 44 yaşındaydı ve 6. Denemesiydi o yüzden 3 embriyo koydular ama kalitelerini bilmiyorum. İkisi tuttu ve çift yumurta ikizi olarak doğdular
Ben de 38 yaşındayım ve ilk denemem. Tek embriyo ile başlayacağız44 yaş için ve deneme sayısı için bunu göze almış olabilirler. Ama 38 yaş için bu risk alınmaz.
İlk denemeye göre normal. İki adet de koyulabilir sorun olmaz. Ama hastanın endişesi varsa tek ideal. 3 tane koydurmak yine diyorum doğru değil. Diyelim 3 tane oldu. Doktor riskli diyecek vs.birine son verecek. Vicdana sığmıyor. Burada birisi vardı. 3 tane olmuş. Birine son verecekti vs. Hem olsun diye uğraş sonra da yok ben istemem. Allah korusun yaa. Akıllıca davranmak gerekir.Ben de 38 yaşındayım ve ilk denemem. Tek embriyo ile başlayacağız
Ay kızlar gerçekten ben de iki tane olsun diye konuşacağım. Yok illa üç demezler di mi yaBen de 38 yaşındayım ve ilk denemem. Tek embriyo ile başlayacağız
Tabi canım benimde bunlar geliyor aklıma stres oluyorum. Zaten bugün yazdım doktora bi görüşüp söylicem iki adet olsun diye. Çok sağ olun kızlar ben mi abartıyorum diyordumİlk denemeye göre normal. İki adet de koyulabilir sorun olmaz. Ama hastanın endişesi varsa tek ideal. 3 tane koydurmak yine diyorum doğru değil. Diyelim 3 tane oldu. Doktor riskli diyecek vs.birine son verecek. Vicdana sığmıyor. Burada birisi vardı. 3 tane olmuş. Birine son verecekti vs. Hem olsun diye uğraş sonra da yok ben istemem. Allah korusun yaa. Akıllıca davranmak gerekir.
Maşallah ne güzel nerde yaptırdı arkadasinizBenim arkadaşım 44 yaşındaydı ve 6. Denemesiydi o yüzden 3 embriyo koydular ama kalitelerini bilmiyorum. İkisi tuttu ve çift yumurta ikizi olarak doğdular
Dememeliler saçma yani siz nasıl isterseniz öyle yapmalı doktor benim fikrim de iki koydurmaniz yönünde yazılanlara katılıyorum hakkınızda en hayırlısı olsunAy kızlar gerçekten ben de iki tane olsun diye konuşacağım. Yok illa üç demezler di mi ya
Teşekkür ederim ben de böyle düşünüyorum. Hepimiz için olumlu sonuçlar olsun inşallah amin :)Dememeliler saçma yani siz nasıl isterseniz öyle yapmalı doktor benim fikrim de iki koydurmaniz yönünde yazılanlara katılıyorum hakkınızda en hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?