- 27 Haziran 2025
- 46
- 27
- 3
- Konu Sahibi arwenzeytin
Anadolu sağlık merkezinde ama doktoru kimdi hatırlamıyorum maalesefMaşallah ne güzel nerde yaptırdı arkadasiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anadolu sağlık merkezinde ama doktoru kimdi hatırlamıyorum maalesefMaşallah ne güzel nerde yaptırdı arkadasiniz
umarım beraber dondurmamışlardır ayrı dondurmuşlarsa ısrar edemezler belki şansı arttırmak için iki der yine ama üçte ısrar çok uçuk olurAy kızlar gerçekten ben de iki tane olsun diye konuşacağım. Yok illa üç demezler di mi ya![]()
İstanbul mu burasi ben de 41yasimdayim 3.denemeye baslayacagizda hala netlestiremedim böyle şeyler duyunca umut oluyor iyisine denk gelmedim ben malesef ondan çok daha temkinliyimAnadolu sağlık merkezinde ama doktoru kimdi hatırlamıyorum maalesef
Aminn insAllahTeşekkür ederim ben de böyle düşünüyorum. Hepimiz için olumlu sonuçlar olsun inşallah amin :)
Gebzede hastane, neredeyse İstanbul sayılır :)İstanbul mu burasi ben de 41yasimdayim 3.denemeye baslayacagizda hala netlestiremedim böyle şeyler duyunca umut oluyor iyisine denk gelmedim ben malesef ondan çok daha temkinliyim
Ay öyle de mi bişey varumarım beraber dondurmamışlardır ayrı dondurmuşlarsa ısrar edemezler belki şansı arttırmak için iki der yine ama üçte ısrar çok uçuk olur![]()
evet kalite olarak diğerlerinden düşük olanları aynı tüpte dondurabiliyorlar benim düşük kalite iki embriyomu beraber dondurdular son seçenek olarak sona bıraktılar. mutlaka sor hakkında en hayırlısı olur inşallahAy öyle de mi bişey varbugün yarın öğrenilen hadi bakalım
![]()
Tamam çok teşekkür ederimGebzede hastane, neredeyse İstanbul sayılır :)
Benim tedavi gordugum merkezde her kese 4 embrio transfer ediyorlardi. Embriolar eger orta kaliteli ise hepsinin tutma shansi cok az. Evet cogul gebelik riski var ama reduksioj yontemi de var. Diyer taraftan tekli sekilde embrio transferinde shans cok dusuk oluyor. Ve cogu yer ticarete dokmus. Yeniden negatif olsun diye her seferinde 1er adet embrio transfer ediyorlar38 yaşındayım ve ilk tüp bebek deneyimim. Bi iki gün içinde regl olcam ve transfer sürecine gircem. Bir adet 4BA iki adet 3 aa embriyom oldu havuz yöntemi ile. Ve üçünü de transfer etmeyi düşünüyor doktorum. Daha önce üç transferle ve bu kalite embriyolarla deneyim yaşamış arkadaşlarım var mı? En iyisini umut ediyorum ama bilirsiniz ki aklımız arada bulanıyor :) aynı deneyimden geçtiğim birileri var mı merak ediyorum :)
Aminevet kalite olarak diğerlerinden düşük olanları aynı tüpte dondurabiliyorlar benim düşük kalite iki embriyomu beraber dondurdular son seçenek olarak sona bıraktılar. mutlaka sor hakkında en hayırlısı olur inşallah![]()
Doktorunuz kim bir tanıdığım 4 tane transfer oldu sadece 1 i tuttu siz 2 tane olabilirsiniz 1 tanesi kalsın38 yaşındayım ve ilk tüp bebek deneyimim. Bi iki gün içinde regl olcam ve transfer sürecine gircem. Bir adet 4BA iki adet 3 aa embriyom oldu havuz yöntemi ile. Ve üçünü de transfer etmeyi düşünüyor doktorum. Daha önce üç transferle ve bu kalite embriyolarla deneyim yaşamış arkadaşlarım var mı? En iyisini umut ediyorum ama bilirsiniz ki aklımız arada bulanıyor :) aynı deneyimden geçtiğim birileri var mı merak ediyorum :)
Öncesinde dışarı çıkıp bekletsin hareket olayına baksın doktorDoktorunuz kim bir tanıdığım 4 tane transfer oldu sadece 1 i tuttu siz 2 tane olabilirsiniz 1 tanesi kalsın
Benimde aynı 3. Deneme. 6. Günde 5 embriyo da bozuldu. Nerede tedavi görüyorsunuzİstanbul mu burasi ben de 41yasimdayim 3.denemeye baslayacagizda hala netlestiremedim böyle şeyler duyunca umut oluyor iyisine denk gelmedim ben malesef ondan çok daha temkinliyim
Kararsızım sisli memorial bruksel cem celik bilmiyorum ben balikesirdeyim bursada oldu negatifler bursada osman develiglu da var kafamız karışık siz neredesiniz Allah yardımcımız olsun inşAllah başladınız mı siz pekkBenimde aynı 3. Deneme. 6. Günde 5 embriyo da bozuldu. Nerede tedavi görüyorsunuz