73 kişi bakmış kimse yorum yapmıyor ama ben yinede sormak istedim klomenle hamile kalanlar yumrtanız kaç mm iken hamile kaldınız benim 3 yumurtam var 3 gün önce 19 mm di dünde yumurtlama akıntısı geldi benden tabi hepsi çatladımı bilmiyorum inşallah tutar dua edin bana lütfennnn
merhaba bende ılac kullandım ama dr gıtmedım dun cok agrım oldu sol tarafımda bırde bu yumutlama akıntısı nedır bendede geldı bırkac gun acaba usuttummu dedım
arkadaslar klomen kullandım bu ay adetimin 10. gününde 10 mm di yumurta ve bugün tekrar gittim 14. günümde 1 tane yumurta sanıyordum ama sağda 2 tane 19 mm yaklaşmış sol taraftada 1 tane 18 mm civarı dedi doktorum günasırı ilşiki dedi aslında catrlatma iğnesi istedim ama gerek yok kendiliğinden catlar dedi 21. günümde progesteron tahlili istedi inşallah bu ay tutar kızlar
canım ben persembe günü pregesteron tahlili yaptırcam bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için senden doktorun istemedimi tahlil regl günüm benim ayın 21 nde seninki nezamn burdan paylaşırız ne olursa artık bekliycez
anladım canım bu test yumurtlama olmuşmu olmamışmı onun için yapılıyor adetin 21. günü yapılır bende eğer bu ayda olmazsa rahim flmi çektircem sen cektirdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?