Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi bencede regl ne kdar geciktiEki Görüntüle 2851940 hamile miyim sizce???
3 gün var daha gecikmediVar gibi bencede regl ne kdar gecikti
Hayırlı olsun, yumurtlama takibi yapmış mıydınızEki Görüntüle 2851940 hamile miyim sizce???
hiç bir belirtim yoktu istiyodum zaten olmus mu diye baktıgımda gördümNe gibi belirtileriniz vardı
Adetiniz düzenli mifir, yumurtlama gördünüz mühiç bir belirtim yoktu istiyodum zaten olmus mu diye baktıgımda gördüm
Hayırlısı olsun adınıza çoook sevindim kan testi sonucunuzu da bizimle paylaşın lütfen benim de 2 gün gecikti biraz daha bekleyip test yapıcamhiç bir belirtim yoktu istiyodum zaten olmus mu diye baktıgımda gördüm
yarın gidip yaptıracam ama eger negatif cıkarsa diye korkuyorum ya 3 test arka arkaya silik cıkınca umutlandımHayırlısı olsun adınıza çoook sevindim kan testi sonucunuzu da bizimle paylaşın lütfen benim de 2 gün gecikti biraz daha bekleyip test yapıcam![]()
evet genelde düzenlidir bi geçen ay gecikti sadece hiç olmazdı bu ayda 3 kala yaptım zatenAdetiniz düzenli mifir, yumurtlama gördünüz mü
yaa insallah yarın dr a gidecem değilse cok umutlandım üzülecem yaKesin hamilesiniz hayırlı olsun
gerçekten miiiiiHamilesiniz daha ne olsun silik filan degil siz silik test gormemissiniztebrikler
Korkma lütfen farklı markada bile çıkmış bakyarın gidip yaptıracam ama eger negatif cıkarsa diye korkuyorum ya 3 test arka arkaya silik cıkınca umutlandım![]()
E heraldegerçekten miiiii
insallah yaaKesin hamilesiniz hayırlı olsun
yapmıstım ama testle yapmamıstım artık uydu mu tuttu mu kendi yaptıgım kadarıyla bilmiyorumHayırlı olsun, yumurtlama takibi yapmış mıydınız
3 çocuğum var hepsini de bu kadar silik testlerle öğrendim. Benim hiç bir testim kipkirmizi çıkmadıyaa insallah yarın dr a gidecem değilse cok umutlandım üzülecem ya