• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim?

ddeess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2025
11
3
1
29
Merhaba kızlar, prodoctor markasıyla öğleden sonra test yaptım yani ilk idrarla değil. Adetime henüz 3 gün var ve silik çizgi gördüm. Sizce hamile miyim?
IMG_4054.webp
IMG_4053.webp

Var gibi ben de bu markadan daha dört gün önce yaptım hiç çizgi çıkmamıştı ve üç gün gecikmeli regl oldum sonunda var gibi sizin hayırlı olsun ilk idrarla yine yapın yarın sabah

Teşekkür ederim, inşallah ❤️ siz kaç gün kala öğrenmiştiniz?
Ben 6 gün kala hem predictorla hem prodoctorla test yapmıştım aşırı aşırı silik bir çizgi vardı gözle bile görülmüyordu flaş tutunca az bir şey belli oluyordu. İhtimal vermediğim için yoktur diye düşünmüştüm tabi. 10 gün gecikmede şiddetli sancıyla hastaneye gidince öğrenmiştim kesin olarak 😅 benim biraz farklı olmuştu yani

sancı nedenmiş herhangi bir sorun olmamıştır umarım 😧
Bilmiyorum ya inşallah boşa heveslenmiyorumdur. Bundan sonra laboquick kaset testle yaptım evde o vardı 🤭 onda bu kadar bile belli değil dediğin gibi flaşla bakınca bile belli belirsiz. Eşimle artık hayal görmeye mi başladık diye düşündük hatta 😂
Ben 6 gün kala hem predictorla hem prodoctorla test yapmıştım aşırı aşırı silik bir çizgi vardı gözle bile görülmüyordu flaş tutunca az bir şey belli oluyordu. İhtimal vermediğim için yoktur diye düşünmüştüm tabi. 10 gün gecikmede şiddetli sancıyla hastaneye gidince öğrenmiştim kesin olarak 😅 benim biraz farklı olmuştu yani

sancı nedenmiş herhangi bir sorun olmamıştır umarım 😧
Bilmiyorum ya inşallah boşa heveslenmiyorumdur. Bundan sonra laboquick kaset testle yaptım evde o vardı 🤭 onda bu kadar bile belli değil dediğin gibi flaşla bakınca bile belli belirsiz. Eşimle artık hayal görmeye mi başladık diye düşündük hatta 😂
Çok şükür sorun olmadı yerleşme ağrısıymış aynı zamandada üşütmüşüm sanırım 😅 inşallah vardır bence var gibi duruyor kimyasal olmazsa 🙏 sürekli testi tekrarlama bir şey değişmez ya 2 günde bir bakın koyulaşacak mı diye yada kan ver gecikmede canım sonucu da mutlaka yaz güzel haberlerini bekliyorum ❤️

Back
X