- 17 Mayıs 2019
- 1.587
- 2.912
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebek başarısızlığı olan arkdslar gebeliği elde edene kadar neler yaptklarni anlatsa bizde aydnlanrdk ama sanrm kimse yokAynı sorun bizde de var keşke bilsem ne yapılabilineceğini
Aynen burda görüyorm en azından morfoloji 1 veya 2 olanların 10a kadar felan yükselyo. Sanrm sıfır olunca hiç yükselmyo. Bu şekilde sıfır morfoloji ile hamile kalan var mdr farklı bi yöntem kullananMorfoloji en zor düzelen şey sanırım. Hadi 1-2 olsa neyse de 0 olması çok canımı sıkıyor
Ilginç bir yazı morfoloji sıfır demek doğal yoldan çocuk olmaz demek degl dio. Zaten beni Hep psikoloji kötü etkiledi çok düşündüm çok araştırdm. Bazen akışına bırakmak lazm. Engüzel şeyler vazgeçtiğnde olur. En iyisi olmadan önce en kötüsünü yaşaman lazmmş
Var diyolar ama inşallah bizim de olurAynen burda görüyorm en azından morfoloji 1 veya 2 olanların 10a kadar felan yükselyo. Sanrm sıfır olunca hiç yükselmyo. Bu şekilde sıfır morfoloji ile hamile kalan var mdr farklı bi yöntem kullanan
canım eşinin morfolojisi 0 ise tüp bebek tedavisinde nasıl bir yol izlendi aynı sorun bendede var. erkekte 0 morfoloji ile nasıl buluyorlar kaliteli sperm?Arkdslar 2 tüp bebek başarısızlgm var. Morfoloji sıfır bizde tek sorun bu. Ama ne yaptysak çare bulamadık. Eşim sigarayı bıraktı spora da başladı. Bide koenzim q10 arı sütü polen propolis aldk eczaneden bunları iciyo. Var mı bi tavsiyesi olan neler yapablrz başka
Kaliteli sperme en yakın olan spermi buluyorlar canm. Bizde imsi yöntemi ile spermleri organellerine kadar 6 bin kadar büyüyüp bakmışlar. Kafa yapısı normale en yakın olanı seçtim dedi embryolog bana. Yani normal yok olsa zaten normal yoldan gebelik olurducanım eşinin morfolojisi 0 ise tüp bebek tedavisinde nasıl bir yol izlendi aynı sorun bendede var. erkekte 0 morfoloji ile nasıl buluyorlar kaliteli sperm?
Merhaba. Ay cok uzuldum. Eylulde sizin ile Ben de tup bebek yapmak istedim. Ama gidemedim olmayacak gibi. Sonra hiç hastaneye gitmedim ve eşime dedim ki artık spor yap ve her türlü kürleri dene. Sorun eşimde olsa tüp bebek aslında kadın için. Çünkü erkekleri tedavesiz aynı durumda 0 morfoloji ile bebek yapmak istiyorlar. Doktorlar bir para için olur bebek diyorlar. Eşimde eylülde 6 milyon sperm idi şimdi 38 milyon olsu kür ile. Ama morfoloji aynı 0.Arkdslar 2 tüp bebek başarısızlgm var. Morfoloji sıfır bizde tek sorun bu. Ama ne yaptysak çare bulamadık. Eşim sigarayı bıraktı spora da başladı. Bide koenzim q10 arı sütü polen propolis aldk eczaneden bunları iciyo. Var mı bi tavsiyesi olan neler yapablrz başka
Evet yapıldı hormonlarda bi sıkıntı yok sadece morfoloji sıkıntısı varMerhaba. Ay cok uzuldum. Eylulde sizin ile Ben de tup bebek yapmak istedim. Ama gidemedim olmayacak gibi. Sonra hiç hastaneye gitmedim ve eşime dedim ki artık spor yap ve her türlü kürleri dene. Sorun eşimde olsa tüp bebek aslında kadın için. Çünkü erkekleri tedavesiz aynı durumda 0 morfoloji ile bebek yapmak istiyorlar. Doktorlar bir para için olur bebek diyorlar. Eşimde eylülde 6 milyon sperm idi şimdi 38 milyon olsu kür ile. Ama morfoloji aynı 0.
Sizin sayı güzel idi. Eşiniz hormon, şeker, bir süre analiz var. Yaptınız mı?