3 tüp bebegi denemek için yola çıkan arkadaşlar burdaaaaaaa

cbc(tam kan sayımı),ahm(menopoz sürecine yumurta rezervine bakılıyor),ca125(endometroiziz,yumurtalıklarda kist varmı yokmu diye bakılıyor sanırım) bu 3 tahlili yaptırdım.sana cd56 için ne kadar fiyat söylediler.
daha öncedende genetik falan birçok test yaptırmıştım.onlar şükür iyi çıkmıştı.inşaallah bunlarda çok kötü çıkmaz da 3.tüp şansım olur.allahtan hayırlısı kısmette varsa nasip olur.inşaallah bizimde kısmetimizde vardır.
sen tedaviye nerede başladın veya başlayacaksın?

Lee26, tek başına cd56 ne kadar bilmiyorum ama cd56,protein S ve protein C testlerinin hepsini 200 tl ye yaptırdım canım....yaptıracağın tıp merkezi ile anlaşabilirsin.....benim yaptırdığım yer Düzen lab.İle çalışıyorlar.....önceden pazarlık yap derim sana.....önce yüksek söylüyorlar....inşallah bebişlerine en kısa zamanda kavuşursun canım....ben istanbulda ümit özekiciye gidiyorum tatlım.....şimdi dondurulmuşlarla deneyecem 3.yü....inşallah Rabbim bu sefer bebişlerimize kavuşturur....hepimizi......

Kızlar Allah naip ederse perşembeye doktora gidecem....artık planlamamızı yapıp harekete geçmem lazım....önceden lucrine başlatabilirim demişti...bakalım ne karar verecek.inşallah muayenede bir sorun çıkmazzzz.......... ayrıca yaptırdığım testleri de gösterecem....özellikle cd56 yı 12 düşürelim diye ısrar edecem ne olacak..rabbim bu sefer emeklerimizi boşa çıkarma ya rabbi.........
kızlar dualarınıza ihtiyacım varrr.....Bebişlerimize en kısa zamanda kavuşmak dileğiyleeeeeee.....sevgilerrrr.........

kızlar yarın için randevu aldım bende dr dan bi kntrol etsin bakalım ne dicek temmz adetimdede başlıcam 3. denememe.
3. deneme için dra sizler neler sorup önerdiniz sebepsiz inf bizim acaba bu denemede başka bir yöntem denicekmi dr .co kültüre filan erek yok diyo gebelik aşısı içinde pek sıcak konuşmadı telde.sizin drlarınız neler önerdi?

ne kadar çok test yaptırmışsın,ben 3. ye başladım ama tam kan sayımı dışında diğerlerini yapmadım,ne kadara mal oldu sana tüm bu testler??

evet canım cd56 dışında sanırım hemen hemen tüm testleri yaptırmışım:-(((:-)) testlerin birçoğunu bulunduğum yerdeki tıp fakültesinde rica minnetle yaptırdım.devlet pahalı olduğu için birçoğunun kit parasını ödemiyormuş.aslında bizim gibiler içinde olması gereken testler.en son istenilen tam kan sayımı,ca125 buradan özel hastaneye yaptırdım.bunları sgk karşıladığı için ekstradan ücret vermedim.sadece amh testini özel labrt.da 130tl ye yaptırdım.
cd56 yı da 60-70tl arası fiyata yapıyorlar.onuda yaptırmayı düşünüyorum.

kızlar yarın için randevu aldım bende dr dan bi kntrol etsin bakalım ne dicek temmz adetimdede başlıcam 3. denememe.
3. deneme için dra sizler neler sorup önerdiniz sebepsiz inf bizim acaba bu denemede başka bir yöntem denicekmi dr .co kültüre filan erek yok diyo gebelik aşısı içinde pek sıcak konuşmadı telde.sizin drlarınız neler önerdi?

hayırlısı olur inşaallah bu kez bebeğine kavuşursun:-)) bizede sebebpsiz denilmişti 32 yaşımdan beri bebek için mücadelem.1 defa aşılama 1 kezde tedavisiz hamilelik maalesef düşükle sonuçlandı.ve hiç sebep bulunamadı.ben pek inanmıyorum mutlaka bir yerde birşeyler eksik bakılıyor.şuan 40 yaşına girdim. artık sebep buldu dr.lar yumurta kaliteniz düşük deniliyor:-((
valla ben bu kez standart tedavi dışında yeniliklerde ne varsa onu denemek istiyorum.gittiğim merkezde inşaallah herşey yolunda giderde başlarsam.aşılama , kumulus ko-kultur uygulamalarıda yapılıyormuş uygunsam onlarıda yaptıracağım.ve başarı oranıda var olduğu söyleniyor.inşaallah kısmetimizde bebeğimize kavuşmak vardır.gerçekten çok yıpratıcı süreçlerden geçiyoruz ve bu tedavi bizlerin bebeğimize kavuştuğumuz tedavimiz olur.

Encan günaydın.. Sanırım sen de Antalya dasın.. Vitale de ben de geçen yaz tedavi görmüştüm. Doktorun Ali Faut Bey mi?

bende 2.tüp denememi vitalenin yanındaki merkezde olmuştum.maalesef negatifle sonuçlanmıştı.ama merkez ve dr.lar için kötü diyemem.oradan hamile ayrılan çok kişide var.biraz yeni yöntemlere kapalılar o kadar.

kızlaar merabalarr.bugün doktor randevum vardı.rahım kalınlıgı 10mm olmus.sağda18 solda 19-12-11mm folukuller var.persembe opu olucak.sanki ilk kezmiş gibi heyecanlıyım.Allahım emeklerimizi boşa cıkarmasın.....

evet canım cd56 dışında sanırım hemen hemen tüm testleri yaptırmışım:-(((:-)) testlerin birçoğunu bulunduğum yerdeki tıp fakültesinde rica minnetle yaptırdım.devlet pahalı olduğu için birçoğunun kit parasını ödemiyormuş.aslında bizim gibiler içinde olması gereken testler.en son istenilen tam kan sayımı,ca125 buradan özel hastaneye yaptırdım.bunları sgk karşıladığı için ekstradan ücret vermedim.sadece amh testini özel labrt.da 130tl ye yaptırdım.
cd56 yı da 60-70tl arası fiyata yapıyorlar.onuda yaptırmayı düşünüyorum.
aslında çokta pahalı değilmiş diğer fiyatlarla karşılaştırdığımızda ,neden doktorlar istemezki bu testleri,ben internetten okudum şu testi yaptıracam desem işime ne karışıon dermi doktorum şimdi:)gerçi kan sayımı falan filan yaptırdımda şu cd56 ya takıldım ben..

canım kaç tane embriyon oluştu transferin ne zaman? inşaallah bu kez bebeklerin seninle olur.allah kucağını bebeğinle doldursun aminnnn:-))

13 embriyo oluştu,bu sefer günlük 125 doz kullandım ben,dozumu düşürdüler benim,13 yumurta toplandı,11 i işlem görmüş,9 uda döllenmiş,artık yarın yumurtalarımın gelişimi ve transferimin günü hakkında bilgi verecekler bana,haber bekliyorum yani

hayırlısı olur inşaallah bu kez bebeğine kavuşursun:-)) bizede sebebpsiz denilmişti 32 yaşımdan beri bebek için mücadelem.1 defa aşılama 1 kezde tedavisiz hamilelik maalesef düşükle sonuçlandı.ve hiç sebep bulunamadı.ben pek inanmıyorum mutlaka bir yerde birşeyler eksik bakılıyor.şuan 40 yaşına girdim. artık sebep buldu dr.lar yumurta kaliteniz düşük deniliyor:-((
valla ben bu kez standart tedavi dışında yeniliklerde ne varsa onu denemek istiyorum.gittiğim merkezde inşaallah herşey yolunda giderde başlarsam.aşılama , kumulus ko-kultur uygulamalarıda yapılıyormuş uygunsam onlarıda yaptıracağım.ve başarı oranıda var olduğu söyleniyor.inşaallah kısmetimizde bebeğimize kavuşmak vardır.gerçekten çok yıpratıcı süreçlerden geçiyoruz ve bu tedavi bizlerin bebeğimize kavuştuğumuz tedavimiz olur.

cnm bende 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2 aşılama,2 tüp bebek tedavisi arada kendiliğinden bir hamileliğim oldu ama kalp atışı yoktu kürtaj oldum geçtiğimiz yaz tüm tahlillerimi yaptırdım hepsi ii çıktı ilk tüp bebek tedavimde yumurtalarım 2. kaliteydi 2. denemede 1. kalite çıktı eşime 5-6 kez sperm testi yaptırtıldı drlar hep çok kaiteli ii dediler hatta tüp bebek drumuz kendiliğinden hamile kalabilecegimide söyledi ama oluyor allah vermeyince tabiyki olmuyor ama valla şaşırdım bende alah herkese her isteyene sag saglim saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar bugün dra gittim dr ultrasonla baktı ve endometriumun çok fazla kalın oldugunu söyledi bende hiperplazi var bu arada.geçtiğimiz hairan ayında histereskopi ameliyatı olmuştum ama dr yarın tekrar kntrol edicek ve adetim iyice sökülüp endometrium incelmemişse tekrar histereskopi yapıcak. a tipisiz basit endometrium hiperlazi çıkmıştı diğer histereskopi sonucum bi bilgisi olan varmı bu durum hakkında?

merhaba kızlar dün sabah histereskopi ameliyatımı oldum.drum sag tüpümün üzerinde 2 tane et parçası oldugunu ve onu aldıgını söyledi içeriyi iyice temizlemiş hafif iltihabım içinde antibiyotik verdi 14 gün kullan gel dedi .bir sonraki adetimde allah nasip ederse başlıcaz 3. tedaviye.

merhaba kızlar dün sabah histereskopi ameliyatımı oldum.drum sag tüpümün üzerinde 2 tane et parçası oldugunu ve onu aldıgını söyledi içeriyi iyice temizlemiş hafif iltihabım içinde antibiyotik verdi 14 gün kullan gel dedi .bir sonraki adetimde allah nasip ederse başlıcaz 3. tedaviye.
geçmiş olsun tatlım rabbim bu çektiklerimizin mükafatını verecek inşallah:54:

geçmiş olsun tatlım rabbim bu çektiklerimizin mükafatını verecek inşallah:54:

sagol encancım inşallah.daha öncede histerekopi olmuştum ama bu kadar detaylı değildi sanki.bu defa çok içime sindi.dr bu et parçaları normal yoldan hamile kalmanı egellemiş olabilir dedi.
allah hepimize sag saglim hyaırlı evlatlar nasip etsin

amin canım bende laparoskopi oldum iki ay önce rabbim inşallah busefer yüzümüzü güldürür $aam1706pl2br7.webp

kızlar merhaba bende 3cü tüp bebeğe başlıcam kısmet olursa ilkini özelde prof. bülent baysala yaptırdım ikincisini raporlu zeynep kamilde şimdide cerrahpaşa ya gitmeye başladım birsürü tahlil verdiler eşime ve banada benimkilerin sonuçlarını bekliyorum eşimin daha kan vermesi lazım sanırım tahlilleri toparlamak biraz uzun sürecek.bizde ikimizde de sorun var eşimin sperm sayısı az benimde yumurtalık rezervim sol yumurtalığım zaten çalışmıyormuş.daha önce burada tedavi gören varmı yada bilgisi olan zaten çok zaman kaybettim ekonomik sebeplerden ve ümitsizlikten bakalım zaman bize neler gösterecek allah hepimize hayırlı evlatları en kısa zaman da nasip eylesin inşalllah...yorumlarınızı bekliyorum sevgiler..
:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar merhaba bende 3cü tüp bebeğe başlıcam kısmet olursa ilkini özelde prof. bülent baysala yaptırdım ikincisini raporlu zeynep kamilde şimdide cerrahpaşa ya gitmeye başladım birsürü tahlil verdiler eşime ve banada benimkilerin sonuçlarını bekliyorum eşimin daha kan vermesi lazım sanırım tahlilleri toparlamak biraz uzun sürecek.bizde ikimizde de sorun var eşimin sperm sayısı az benimde yumurtalık rezervim sol yumurtalığım zaten çalışmıyormuş.daha önce burada tedavi gören varmı yada bilgisi olan zaten çok zaman kaybettim ekonomik sebeplerden ve ümitsizlikten bakalım zaman bize neler gösterecek allah hepimize hayırlı evlatları en kısa zaman da nasip eylesin inşalllah...yorumlarınızı bekliyorum sevgiler..
:emir_bebek::emir_bebek:

cnm tedavin şimdiden hayırlı olsun.bahserttiğin hastaneler hakkında hiç bi bilgim yok.allah hakkımızda hayırlı olnı tez zamanda versin

canım kader arkadaşlarım transferı olan arkadaslara hayırlı bebekler tedavi olan arkadaşlarada en iyi tedavi süreci geçmesi dilegiyim canlarrrrrrrrrrrrrrrr yarın E2 yaptıracam adetımın 3 gunu ona gore tup bebek ilaçları hazır sonuç ıyı çıkarsa başlanacak bakalım hayırlısıııııııııııııııııııııııııııııııı hepımıze bol şanslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ALLAHIM YARDIM ETSIN HEPIMIZE

kızlar selam.yarın transferim var kısmetse.dün toplanan 3yumoş dan sadece 1i döllenmiş:50::50::50: bilmiyorum şansım nedir ama Allahın izniyle inşallah bu sefer kavusurum yavruma..kendı kendıme moralını bozma olucak ınsallah dıyorum ama bı yandanda umudum yok gibi.off bılmıyorum bakalım yarın neler olucak:26::26::26:

kızlar selam.yarın transferim var kısmetse.dün toplanan 3yumoş dan sadece 1i döllenmiş:50::50::50: bilmiyorum şansım nedir ama Allahın izniyle inşallah bu sefer kavusurum yavruma..kendı kendıme moralını bozma olucak ınsallah dıyorum ama bı yandanda umudum yok gibi.off bılmıyorum bakalım yarın neler olucak:26::26::26:

cnm sıkma canını sakın inşallah sımsıkı tutunur bebegin sana.

Back
X