- 1 Aralık 2014
- 251
- 260
- 73
- 36
- Konu Sahibi ilkgozagrim06
Benim gibi olanlardan mesaj bekliyorum ilk denemede tutmadı 2.de tuttu embriyo ile ama bebeğim doğar doğmaz yoğun bakıma alındı 5gün yaşadı şimdi hem istiyorum hem korkuyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçen yıl ağustosta 31 haftalık erken doğum yaptım bebğim 10 gün küvezde yaşadı ama sonra kaybettikBenim gibi olanlardan mesaj bekliyorum ilk denemede tutmadı 2.de tuttu embriyo ile ama bebeğim doğar doğmaz yoğun bakıma alındı 5gün yaşadı şimdi hem istiyorum hem korkuyorum![]()
Çok saol Cnm bana umut oldun inş birgün bende sana müjde veririm yazarım da sana özelden rabbimbebegini kucağında koysun inşallah Cnm çok sevindim sabır edince mevlam veriyor demekki hayırlısı o günleri görmem dileğiyle
canım allahım hiçbir kulunu darda koymaz sen duanı et eşinle birbirinize dönün mutlu olun bebiş inşallah o mutluluğunuza gelecek :) ben bir ara kapattık kendimi herkese çok mutsuzdum o mutsuzluktan başka bir sey göremiyordum eşim benim için herseyi yapıyordu ama ben hem kendimi hem onu yıpratıyordum sonra baktım ondan daha değerli birsey yok o benim güç kaynağım ona daha kuvvetli sarıldım onu mutlu etmeye çalıştım baktım ben de iyileşiyorum arkadaşlarımla tekrar görüşmeye başladım gezdik tozduk rahatladım allahım tekrar gebeliği nasip etti kızımı kaybettim ama şuan kıpır kıpır oğlum var önce alışamadım karnıma dokunamadım çok seversem bu da gider diye korktum ama sonra bu günler gelmeyecekki mutlu oldum mutlu ettim mutlu ettikçe mutlu oldum kızımı unuttum mu hayır acısı içimde mi evet geçti mi hayır sadece daha katlanabilir kızım başka birsey benim için o benim meleğim öteki dünyadaki evladım onun sayesinde allahıma daha çok srıldım daha çom dua ediyor ve daha çok şükrediyorum :)Çok saol Cnm bana umut oldun inş birgün bende sana müjde veririm yazarım da sana özelden rabbimbebegini kucağında koysun inşallah Cnm çok sevindim sabır edince mevlam veriyor demekki hayırlısı o günleri görmem dileğiyle
Benim gibi olanlardan mesaj bekliyorum ilk denemede tutmadı 2.de tuttu embriyo ile ama bebeğim doğar doğmaz yoğun bakıma alındı 5gün yaşadı şimdi hem istiyorum hem korkuyorum![]()
Evet Cnm 26 yaşındayım ama rapor için başvurdum dayanamayıp.2 ocakta çıkar 12 sinde regl olucam takvime göre inş tüp deneyeceğiz bana dua edin Cnm hepimiz kavuşalım bebeklere çok heyecanliyimcanım yaşın küçükse bekle beklemek çok zor biliyorum bir gün bile beklemek istemiyorum ama sabredip beklemek lazım
Evet Cnm 26 yaşındayım ama rapor için başvurdum dayanamayıp.2 ocakta çıkar 12 sinde regl olucam takvime göre inş tüp deneyeceğiz bana dua edin Cnm hepimiz kavuşalım bebeklere çok heyecanliyim
canım allahım hiçbir kulunu darda koymaz sen duanı et eşinle birbirinize dönün mutlu olun bebiş inşallah o mutluluğunuza gelecek :) ben bir ara kapattık kendimi herkese çok mutsuzdum o mutsuzluktan başka bir sey göremiyordum eşim benim için herseyi yapıyordu ama ben hem kendimi hem onu yıpratıyordum sonra baktım ondan daha değerli birsey yok o benim güç kaynağım ona daha kuvvetli sarıldım onu mutlu etmeye çalıştım baktım ben de iyileşiyorum arkadaşlarımla tekrar görüşmeye başladım gezdik tozduk rahatladım allahım tekrar gebeliği nasip etti kızımı kaybettim ama şuan kıpır kıpır oğlum var önce alışamadım karnıma dokunamadım çok seversem bu da gider diye korktum ama sonra bu günler gelmeyecekki mutlu oldum mutlu ettim mutlu ettikçe mutlu oldum kızımı unuttum mu hayır acısı içimde mi evet geçti mi hayır sadece daha katlanabilir kızım başka birsey benim için o benim meleğim öteki dünyadaki evladım onun sayesinde allahıma daha çok srıldım daha çom dua ediyor ve daha çok şükrediyorum :)
allahım sana da en yakın zamanda nasşp etsin :) önce sana ve eşine huzur sonra da mutluluğunuzu rttıran minik mucizenizi versin :)
güzel haberlerini bekliyorum :) iyi veya kötü duygularını her zaman yazabilirsin seni anlayabilirim :)