3.tüp bebek denemem olacak 5 ay önce bebeğim vefat etti arkadaşlar acaba beklemeliyim böyle olan

ilkgozagrim06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
251
260
73
36
Benim gibi olanlardan mesaj bekliyorum ilk denemede tutmadı 2.de tuttu embriyo ile ama bebeğim doğar doğmaz yoğun bakıma alındı 5gün yaşadı şimdi hem istiyorum hem korkuyorum :110::110:

canm Rabbim yardımcın olsun :( cok cook uzuldum . bende mayıs ayında 4 aylık hamıle ıken bebegımı kaybettım senı o kadar cok ıyı anlıorumm kii:( bende bı an önce hamıle kalmak ıstedım ama surec bızı oyle yerlere getırdı kii pgt yapmamız gerektgını ogrendık . gecen haftalarda ılk tup bebek denememızı yaptık ve sonuc negatıf :( şuan o kadar kotuyum kı ..Rabbım sabır versın bizlere. :( Rabbim bı daha yaşatmasın boyle acılar cnm .. sabır ve dua ıle

canm Rabbim yardımcın olsun :KK43: cok cook uzuldum . bende mayıs ayında 4 aylık hamıle ıken bebegımı kaybettım senı o kadar cok ıyı anlıorumm kii:KK43: bende bı an önce hamıle kalmak ıstedım ama surec bızı oyle yerlere getırdı kii pgt yapmamız gerektgını ogrendık . gecen haftalarda ılk tup bebek denememızı yaptık ve sonuc negatıf :KK43: şuan o kadar kotuyum kı ..Rabbım sabır versın bizlere. :KK43: Rabbim bı daha yaşatmasın boyle acılar cnm .. sabır ve dua ıle​
Amin arkadaşım bebeğimi yarim saat gördüm sadece çok zordu yaşayan anlar..bana dua et bende sana tüm dileyen arkadaşlara.sağlıkla alalım kucagimiza inşallah hayirliysa burdan bu msjin bana nasıl iyi geldi bir bilsen :KK52:

Benim gibi olanlardan mesaj bekliyorum ilk denemede tutmadı 2.de tuttu embriyo ile ama bebeğim doğar doğmaz yoğun bakıma alındı 5gün yaşadı şimdi hem istiyorum hem korkuyorum :110::110:
canım geçen yıl ağustosta 31 haftalık erken doğum yaptım bebğim 10 gün küvezde yaşadı ama sonra kaybettik :( tatlım ondan sonra ben bebeğim olacak umudu ile ayakta durdum sadece hemen drum vücudum toparlasın diye bir takım ilaçlardan sonra 3. tüp bebk denememi 5. ayda yaptım ama olmadı sonra 2 ay sonra martta tekrar yaptım o da olmadı sonra kafamı toparladım biraz haziranda daha iyi ve önemsemeden herhalde negatiflerin verdiği rahatlıkla tekrar yaptım bu sfer tuttu şuan 25 haftalık hamileyim şükür
sana söyleyebileceğim tek şey hem bedenen hem ruhen hazırla kendini :) sadece vücudun toparlaması ile olmuyor ruh çok yıpranıyor kuzularımızın kaybı zaten yeterince derin bir yara bir de negatifleri alınca o yara sürekli kanıyor :( kendini biraz daha toparla derim vücudunu hem de ruhunu dinlendirdiğine inandığında yola koyul ne çok geciktir ne de aceleci olma :) ben psikologa gittim faydasını gördüm en azından içimdekileri paylaşarak içimi boşalttım biraz olsun ruhumun ağırlığını biraz hafiflettim :)
konuşmak istersen özelden de yazabilirsin Allahım yardımcın olsun inşallah rabbim sana sağlıklı kuzunu versin :)

Çok saol Cnm bana umut oldun inş birgün bende sana müjde veririm yazarım da sana özelden rabbimbebegini kucağında koysun inşallah Cnm çok sevindim sabır edince mevlam veriyor demekki hayırlısı o günleri görmem dileğiyle

Çok saol Cnm bana umut oldun inş birgün bende sana müjde veririm yazarım da sana özelden rabbimbebegini kucağında koysun inşallah Cnm çok sevindim sabır edince mevlam veriyor demekki hayırlısı o günleri görmem dileğiyle
canım allahım hiçbir kulunu darda koymaz sen duanı et eşinle birbirinize dönün mutlu olun bebiş inşallah o mutluluğunuza gelecek :) ben bir ara kapattık kendimi herkese çok mutsuzdum o mutsuzluktan başka bir sey göremiyordum eşim benim için herseyi yapıyordu ama ben hem kendimi hem onu yıpratıyordum sonra baktım ondan daha değerli birsey yok o benim güç kaynağım ona daha kuvvetli sarıldım onu mutlu etmeye çalıştım baktım ben de iyileşiyorum arkadaşlarımla tekrar görüşmeye başladım gezdik tozduk rahatladım allahım tekrar gebeliği nasip etti kızımı kaybettim ama şuan kıpır kıpır oğlum var önce alışamadım karnıma dokunamadım çok seversem bu da gider diye korktum ama sonra bu günler gelmeyecekki mutlu oldum mutlu ettim mutlu ettikçe mutlu oldum kızımı unuttum mu hayır acısı içimde mi evet geçti mi hayır sadece daha katlanabilir kızım başka birsey benim için o benim meleğim öteki dünyadaki evladım onun sayesinde allahıma daha çok srıldım daha çom dua ediyor ve daha çok şükrediyorum :)
allahım sana da en yakın zamanda nasşp etsin :) önce sana ve eşine huzur sonra da mutluluğunuzu rttıran minik mucizenizi versin :)
güzel haberlerini bekliyorum :) iyi veya kötü duygularını her zaman yazabilirsin seni anlayabilirim :)

Çok teşekkür ederim Cnm 5 ay oldu 23 temmuzda kaybettim ama ilk defa birinin söyledikleri beni anlayan şekilde çok sağol hep görüşelim memnun oldum seninle karsilastigima :KK19:güzel günler görelim inş hep birlikte moral oldu benim psikologumda sensin artik:KK45:

canım yaşın küçükse bekle beklemek çok zor biliyorum bir gün bile beklemek istemiyorum ama sabredip beklemek lazım

canım yaşın küçükse bekle beklemek çok zor biliyorum bir gün bile beklemek istemiyorum ama sabredip beklemek lazım
Evet Cnm 26 yaşındayım ama rapor için başvurdum dayanamayıp.2 ocakta çıkar 12 sinde regl olucam takvime göre inş tüp deneyeceğiz bana dua edin Cnm hepimiz kavuşalım bebeklere çok heyecanliyim

canım allahım hiçbir kulunu darda koymaz sen duanı et eşinle birbirinize dönün mutlu olun bebiş inşallah o mutluluğunuza gelecek :) ben bir ara kapattık kendimi herkese çok mutsuzdum o mutsuzluktan başka bir sey göremiyordum eşim benim için herseyi yapıyordu ama ben hem kendimi hem onu yıpratıyordum sonra baktım ondan daha değerli birsey yok o benim güç kaynağım ona daha kuvvetli sarıldım onu mutlu etmeye çalıştım baktım ben de iyileşiyorum arkadaşlarımla tekrar görüşmeye başladım gezdik tozduk rahatladım allahım tekrar gebeliği nasip etti kızımı kaybettim ama şuan kıpır kıpır oğlum var önce alışamadım karnıma dokunamadım çok seversem bu da gider diye korktum ama sonra bu günler gelmeyecekki mutlu oldum mutlu ettim mutlu ettikçe mutlu oldum kızımı unuttum mu hayır acısı içimde mi evet geçti mi hayır sadece daha katlanabilir kızım başka birsey benim için o benim meleğim öteki dünyadaki evladım onun sayesinde allahıma daha çok srıldım daha çom dua ediyor ve daha çok şükrediyorum :)
allahım sana da en yakın zamanda nasşp etsin :) önce sana ve eşine huzur sonra da mutluluğunuzu rttıran minik mucizenizi versin :)
güzel haberlerini bekliyorum :) iyi veya kötü duygularını her zaman yazabilirsin seni anlayabilirim :)

Canım benim ne kadar güzel yazmışın ya

Back
X