• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek 6+2 de önce kahverengi sonra açık pembe kanama

Ya çok sevindim çok Şükürrr 🙏🏻
Bana Vajinal fitil koku ve kaşıntı yaptı çok yoğun değil ama bırak ağızdan al dedi doktorum
Ağızdan alında da sarhoş gibiyim gün içerisinde . O kadar kötü ki anlatamam
Dün bugün kasıklarım ve belim dönüşümlü olarak ağrıyor
Ya belirtim yok diye doktora gitmiştim şimdi ne bileyim belirtilerim var bu sefer de ağrılar korkutuyor .
Şükür ki kanama lekelenme yok.
Canim sorma ya benim de vajinal ve anal bolgemde kabariklik kasinti var neden oldu bilmiyorum ama gobegimde de cikti, agizdan alininca cok etkiliyormus evet
Agrilar normal bence iceride bebek buyudugu icin
Kanama olmadikca sorun yok
Icini ferah tut, diger kontrolun ne zaman?

merhaba kızlar daha önce 3 tane düşüğüm var 17 nisanda pgt li 6aa embriyo transferi oldum, dün kahverengi lekelenme ve karın bel ağrısı yaşadım bu sabah uyandım hiç bişey yoktu biraz yine ağrılar başladı ve kanama fazlalaştı regli gibi değil kırmızı ama kahverengi de değil ve fazlalaştı korkuyorum çok tüp bebek olduğu için kullanmam gereken bütün ilaçları kullanıyorum geçen hafta kese gördük bu hafta ctesi günü kalp atışı randevum vardı ama şimdi aklımda yine binbir türlü şey boş gebelik mi gelişmedi mi
doktorum bugün bi ultrason yaptır ve göbekten vurduğun iğneyi kalçadan yaptır dedi ama yüreğim ağzımda eşimi bekliyorum gelsin gidicem ama çok korkuyorum var mı böyle bi süreç yaşayan?
Yani bence kan sulandırıcı ilacı kesip progestan 200 mg lık olanı fitil olarak kullanın günde 3 defa bide progestan iğne yapın bi tane bide progestan 100 mg lık olanı da günde 3 defa için geçer inşallah benim öyle geçmişti

Canim sorma ya benim de vajinal ve anal bolgemde kabariklik kasinti var neden oldu bilmiyorum ama gobegimde de cikti, agizdan alininca cok etkiliyormus evet
Agrilar normal bence iceride bebek buyudugu icin
Kanama olmadikca sorun yok
Icini ferah tut, diger kontrolun ne zaman?
Arife günü
Kaşıntı varsa atlama enfeksiyon riski var bana başka bi fitil verdi yazdım şimdi doktora bide sirkeli su ile yıka dedi

Arife günü
Kaşıntı varsa atlama enfeksiyon riski var bana başka bi fitil verdi yazdım şimdi doktora bide sirkeli su ile yıka dedi
Benimki egzama buyuk ihtimalle ama cumartesi yine sorucam doktora akintim vs yok kirmizi kucuk kabarciklar olustu popo bolgemde vajinanin da ust kisminda kasinti var
Sirkeli suyu denerim belki ya mustela atopik cilt kremi aldim onu kullaniyorum , aile hekimi baska ilac kullanamazsin dedi kortizon iceriyor egzama kremleri dedi

Benimki egzama buyuk ihtimalle ama cumartesi yine sorucam doktora akintim vs yok kirmizi kucuk kabarciklar olustu popo bolgemde vajinanin da ust kisminda kasinti var
Sirkeli suyu denerim belki ya mustela atopik cilt kremi aldim onu kullaniyorum , aile hekimi baska ilac kullanamazsin dedi kortizon iceriyor egzama kremleri dedi
A egzama ise bilmiyorum canım doktora sormak daha faydalı olacak

Canim evet evet ben chatgpt ile kanka oldum son gunlerde bu mesele yuzunden 😅 kanamanin kesinlikle vajinal muayeneden oldugunu dusunuyorum zora kalmadikca vajinal muayene kabul etmeyecegim gercekten cok korktum
Cok sukur ki gecti benim ama travma yaratti oyle kan gormek
Ayy beende vajinaal muayene olacağım pzt bu bir işaret mi acaba yaptırmayacagim

Ayy beende vajinaal muayene olacağım pzt bu bir işaret mi acaba yaptırmayacagim
Bence olmayin :( ben cok pisman oldum bilsem biraz daha bekler ertesi hafta gidip karindan hem keseyi hem kalbi duyardim.
Betaniz duzgun arttiysa ve dis gebelik belirtiniz yok ise beklemek daha faydali olabilir veya karindan bakacak bir doktor bulabilirsiniz

Çok şükür bende duydum kalp atışını. Benim sürecimi biliyorsun kanama lekelenme oldu hatırlarsan Allah’a şükür bitti gitti. İnşallah seninde olmayacak🙏🏻 bende betanın önemi yok diye biliyorum. Bana hatta hiç beta vs bakalım demedi daha sonrasında azıcık daha sabır 🙏🏻🥹
Merhaba canım ben birşey sormak istiyorum.
5 gündür progesteron fitil kullanıyorum 5 gün önce işte hafif açık kahve akıntı peceteye dilerken gördüm dahada olmadi zaten doktor bebek ii kalbide atıyor dedi dinlenin demişti bende 5 gündür sadece tuvaletten tuvalete kalkıyorum 10 Haziran'da kontrolüm var ama benim korkum bebek iyimidir kalbi atiyormudur Allah korusun rabbim kimseye vermesinde işte bunlar olursa bı belirti birşey verir mi yoksa sadece ulrtroson damı belli olur

Merhaba canım ben birşey sormak istiyorum.
5 gündür progesteron fitil kullanıyorum 5 gün önce işte hafif açık kahve akıntı peceteye dilerken gördüm dahada olmadi zaten doktor bebek ii kalbide atıyor dedi dinlenin demişti bende 5 gündür sadece tuvaletten tuvalete kalkıyorum 10 Haziran'da kontrolüm var ama benim korkum bebek iyimidir kalbi atiyormudur Allah korusun rabbim kimseye vermesinde işte bunlar olursa bı belirti birşey verir mi yoksa sadece ulrtroson damı belli olur
Merhaba canım kendini sakın harap etme. Birşey olacaksa inan hiç belirti olmadan rutin kontroller de de öğrenebiliyorsun. Kahverengi akıntıları çok önemsemiyorlar benim çok oldu. Çok şükür yok artık progestan kullanıyorum.
İnşallah seninde bişey olmayacak.

Merhaba canım kendini sakın harap etme. Birşey olacaksa inan hiç belirti olmadan rutin kontroller de de öğrenebiliyorsun. Kahverengi akıntıları çok önemsemiyorlar benim çok oldu. Çok şükür yok artık progestan kullanıyorum.
İnşallah canım benim yani bir kere 6 gün önce geldi daha gelemdi şükür birde sürekli yatiyormusun mesela

Birşey daha sormak istiyorum.
1. Sürekli yatmış miydiniz
2. Şuan herhangi belirtiniz varmı ben bugün 8+4 ve sadece göğüs ucumda sızlama hafif dokununca başka birşey yok normal mi bu

Back
X