3. tüp bebek denemeniz sizindemi negatif....

nelo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
73
1
96
46
Ankara
slm hanımlar..
yanlız olmadığımı görmek için bu konuyu açıyorum.biraz rahatlamaya ihtiyaç duyuyorumda
merak ettiğim hangi duygular içindesiniz gelin burada dertleşelim...bundan sonraki planlarınız nedir yoksa sizdemi çıkmazdasınız..4.deneme için cesaretimi nasıl tpolayacağım ve neresi olacak??????????????????

tecrübesi olan yokmu bir mucizeye ihtiyacım var......

canım öncelikle geçmiş olsun bende 4. denmeyi yaptıracağım acıbadem de bülent hocaya...3. denemede çok emindim bu defa oldu dedim ama sonuca bakıncı negatifi alınca resmen yıkıldım öyle böyle bir yıkıntı değil ama...dedim daha yaptırmayacağım eşim çok üstelemedi ama benden çok üzüldüğü kesin. 1 sene bekledik olmadı zaman geçtikçe kendini topluyorsun bir daha denemek için güç kazanıyorsun.özellikle bu sitede okuduklarım beni cesaretlendirdi.maddi ve manevi insanı çok yıpratıyor ama bebeği olan arkadaşlara gidip minikleri kucağıma alınca her şeyi unutuyorum inan çektiğim acılar maddi kayıplar...rabbim inşallah bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder de bizde kendi bebişlerimizi kucağımıza alırız...yeter ki umudunu kaybetme canım....ELBET BİZDE HAMİLEYİMMMMMMMMM yazacağız büyük harflerle....

Merhaba. Ben de 5. denemeyi yaptım. En son denememde hamile kaldım. Kalbi yavaş atmaya başlamıştı. Sonra durunca 8 haftalıkken kürtajla son verdik. Yine de 6. denemeyi düşünüyorum.Ümidimizi kaybetmeyelim. İşyerinden yaptırdıığmız arkadaşla berebar hamile kalmıştık. Onun ilk denemesiydi. Benim 5. onunki hala devam ediyor. Ben hiç bir zaman isyan etmedim. Allah bizi de bu şekilde sınıyor. Ben bu işi bir şekilde başaracam. Ümidim hala var. 7. ve 12. denemelerde bile hamile kalan var.

ne mutlu sanaki tekrar cesaretini toplayabilmişsin şu anda bana 4. deneme okadar uzakki....eşimde bende özelliklede eşim yeter artık diyor bana kalsa yola devam.. ama oda haklı bebek uğruna mesleğimden bile vazgeçtim birde baktımki yaşda geçiyor.. ben 8 senelik evliyim ne kariyer yapabilmişim nede çocuk :2: umarım 1 sene sonra bende senin gibi umutla bakabilirim inşallah .her zaman dediğim gibi rabbim gönlümüzdekini bize hayırlı,hayırlı olanıda kalbimize razı eylesin...haberlerini baklyorum..

slm..senin durumuna bakınca dahamı zor ne diyorum kendi kendime eminim allah sabrını veriyordur canım.züğürt tesellisi gibi olacak ama en azından hamileyim diyebilmekte güzel olmalı bende ilk denemem de hamile çıktım sonra değerlerim 2 hafta içerisinde düştü tam tutunamamış bebişim..çok doğru söylüyorsun ümidimizi kaybetmemeliyiz ama çevremde bu durumu yaşamayan insanların hiçbir lafı insanı rahatlatmıyor o nedenle sizlerle paylaşmak istedim nede olsa kader arkadaşı değilmiyiz nasıl bu kadar yürekli olabiliyorsun bir formülü varmı :44:

arkadaslar allah hepınıze kolaylık versın gonlunuzdekı dılegınızı versın ınsallah ınfertılıte sebebınız nedır merak ettım

nelo yalnız değilsin. Bende 3.tüp bebek denemesinden başarısız çıktım ve şu an hiç bir şey yapmıyorum. O kadar çok umutluydum ki olacağına nasıl bir hayal krıklığı nasıl günlerce bunalım ....

Allahım hayırlı olan zamanı benden iyi biliyor. şimdi beklemedeyim ama yine mücadele edeceğim. Sevdiğim biri değiştiremeyeceğin şeyler için üzülme demişti. Bu benim yalnız başıma değiştirebileceğim bir şey değil. Yoksa her işin üstesinden geldiğim gibi bunun da gelirdim. Ama değil. Kadere inanmak ve dua etmek grekiyor. Benim yaptığım bu.
Allahım sanada inşallah hayırlı olan zamanda evlat nasip eder yüzünü güldürür inşallah....
Her türlü dertleşmede yanında elimden geldiği kadar olur, yaşadıklarımı da anlatırım...

bizde 4. senemizdeyiz benim yaşıtlarım ev aldı araba aldı biz hala kiradayız hala belediye otobüsüne biniyoruz en az 20000 tl harcadık insanlar neden ev almıyorsunuz neden araba almıyorsunuz diye sorup durunca yutkunup kalıyoruz ama inanıyorum canım bir bebişim olsun varsın evim arabam olmasın dert değil onlarda olur inşallah hakkımızda hayırlısı canım bizde güzel günler göreceğiz inşallah...

Merhaba. Ben de maalesef 4 başarısız tüp bebek denemesi geçirdim. 5. denemeyi düşünüyorum. Doktorlar denemeye devam dedikçe galiba bunun peşini bırakmayız. Rabbim bu emeklerimizin, çabalarımızın karşılığında bizlere de sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah.

slm..inan canım hiç tanımadığım kim olduğundan bihaber olduğum bir insanla aynı şeyleri paylaşıyor olmak ne garip değilmi buda KK FARKI OLSA GEREK..ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.benim ilk denememde hamile dediler çılgına döndüm 2.hafta değerler düştü ve hüsran o gazla 2.yaptıralım kesin tutar dediler 4 ay sonra denedik 3 tane embriyo dondurdum bu sefer konulduğu gibi kalmış hiç büyümemiş.aradan 1 yıl geçti senesi dolmadan bebişlerimi içimde istedim artık hazırım dedim herşey okadar yolunda gittiki bu sefer hamileyim dedim yine hüsran yine hüsran..kapana kısılmış gibiyim hayatıma nasıl yön vereceğimide bilemiyorum işemi girsem kursamı gitsem kpssyemi hazırlansam ya ben ne yapacağım senin hikayen nedir:26:

doğru söylüyorsun canım dr gazına geldikçe yaş geçene kadar biz denemeye devam edeceğiz galiba ama sanırım sabırlı bir eş mangal gibi bir yürek gerek haksızmıyım...

ah canım birde otaraf var demi şu milletin çenesi kime neyse evimden arabamdan..aynen bende senin gibi doktorumu ev araba sahibi edenlerdenim canı sağolsun elinden geleni yaptı rabbim istemeyince olmuyor işte ben artık dış seslerin hepsine kulağımı tıkadım ah birde hayatıma bir yön verebilsem...

nele bende ilk tüp bebek denemesinden o kadar emindim ki tutacağını Aydın Arıcı doktorumdu. ASM hastanesinde yaptırdım. her şey çok yolunda gidiyordu. olumsuz yanıtı aldığımda dünya başıma yıkıldı. günlerce komada dolaştım ve o hırsla 3-4 ay sonra aynı merkezde yeniden tüp bebek denedim. orda hamile kaldım ancak erken dönem düşük oldu. keseyi dahi göremedim. kimyasal gebelik diyorlar galiba. yumurtalarım da iyi gelişmediği için hiç dondurulmuşum olmadı. 1 sene ara verdim. bu hazirana kadar bu sefer başka bir merkezde kendimi daha iyi hissedeceğimi düşündüm. ve koşuyolu umut tüp bebekde denemey başladım bu sefer embriyo transferi dahi yapılamadı. ben şaştım kaldım. Allahıma dua ediyorum kendiliğinden hamile kalıyım diye. bitkisel kürler deniyorum arada bir kendimi toplayınca yeniden deneyeceğim başka çare yok merkez araştıracağım böyle yanni... sen nerelerde yaptırdın...

benzer şeyleri yaşamışız aslında neden embriyo trns.yapılmadı onu anlayamadım senin yumurtalarındamı bir sorun vardı.bitkisel reçete istersen al sana reçete çok işe yaradı yumurta sayımı baya etkiledi.belki biliyorsundur incir havuç kürü ama kışın dene havuç mevsiminde olacak.adetin 2. günü başla yumurta oluşmaya başlıyor ya..15 gün yap.1 su bardağı hazır suya kaynayınca 7-8 inciri elinle 4 böl at 5 dk. kaynasın ılıt.aynı anda diğer bir kabada 1 su b. su koy kaynasın kaynayınca orta boy2 havuç at 10dk.kaynat ılıt ikisini karıştırıp sabak akşam ılkken iç ama her içmede taze yapacaksın ve mutlaka ılık içeceksin umarım işe yarar yumurta sayısı ve kalitesini iyi etkiliyorr...

doğru söylüyorsun canım dr gazına geldikçe yaş geçene kadar biz denemeye devam edeceğiz galiba ama sanırım sabırlı bir eş mangal gibi bir yürek gerek haksızmıyım...

evet çok haklısın canım. bu ikisine ilave olarak bir de olmazsa olmaz olan para gerekli maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…