Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende 3. Başlıycam ikisinden farklı olarak histeroskopi yapıldı rahimde ki perde alındı ve t şekil düzeltildi benım de rahim dışında miyonum var 5 cm lik doktorum etkilemez tutunmayı diyor
Bende 3. Ye başlayacağım..
Içimde tarifsiz bir korku endişe var..
Ya yine negatif olur diye çok korkuyorum..
Bu korkuyu nasıl yenerim nasıl yeniden umuda sarılırım hiç bilmiyorum..
Bi yandan hazır hissetmiyorum bi yandan kaybedecek zamanım yok...
Duygularım acabalarım çok karmasigim ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Aynı benimde miyom rahim dışında 5 cm banada etkilemez dedi sadece gebelik olursa düşük sıkıntısı felan olur dedi ama çok doktora gittim bunun için hepside sorun değil dedi
Merhaba gebelik sırasında büyüdü evet ama hiç ağrım olmadı sanırım 9 cm Di en son ben yeni tüp bebek denedim 6. 5 cm miyom maalesef negatif oldu ama miyom ile ilgisi yok embiryo kaliteli değildi şuan kararsız kaldım ne yapsam donmuş yok sil baştan olacak aldırıp mı yapsam yoksa zarı yoktu böyle mi başlasam
Bende 3. Başlıycam ikisinden farklı olarak histeroskopi yapıldı rahimde ki perde alındı ve t şekil düzeltildi benım de rahim dışında miyonum var 5 cm lik doktorum etkilemez tutunmayı diyor