Merhaba hocam. Ben 28, eşim 32 yaşında iki başarısız aşılama iki başarısız tüp bebek denemem var. Rahim filmi,hormon testleri herşey normal benim, eşimin Sperm sayısı 150 milyon, Sperm konsantrasyonu: 90 milyon. Morfoloji:% 1 bu değerlerle tüp bebek denedik 4 ay ara ile fakat iki tüp bebek denememde Imsı tekniği uygulanmadı mikro enjeksiyon yöntemle iki tüp bebek denemesi yapıldı... Sonuç 12 ve diğer tüp bebek denememde 15 yumurta toplandı... birinde 7 diğerinde 11 yumurtam döllendi fakat embriyo gelişimi her iki tüp bebek denemede 5. Güne gidemedi her iki tedavimde 2. Kalite 8 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi... Sonuç her iki tüp bebek sonucum negatif hamilelik oluşmadı... hocam benim size sorum kalitesiz embriyo oluşma nedeni Imsı tekniği uygulanmadığı için mi ? 3. Tüp Bebek denemek istiyoruz fakat yine aynı sonuçla karşılaşmaktan korkuyoruz,kaliteli embriyo oluşması için nelere dikkat edilmeli? Gebelik oluşmamasının nedeni ne olabilir hocam ne yapmamız gerekiyor çok teşekkür ederim. iyi çalışmalar dilerim.