3. kez tüp bebek yaptırdım üçüde İSTANBUL AMERİKAN hastanesinde 27 eylülde test ysptırıcem dünden beri çok az kanamam oluyor çok korkuyorum çok kötüyüm ne yapacağımı bilmez haldeyim olumu yada olumsuz birşey söyleyemeyiz dediler
kasıklarım ağrıyor adet olacakmış gibi bugün 31.günü adetimin aslında tutmaması için hiçbir neden yok öncekilerdede aynı sey oldu o yüzden korkuyorum zaten progynex kullanıyorum onu kullandığın sürece zaten adet gecikirmiş 3 gün sonra belli olacak neden böyle oluyor onu anlamıyorum inşallah dediğiniz gibi olur inşallah bu bir adet kanaması başlangıcı filan değildir.İki tane embriyo konuldu 5. gün embriyosu çok başarılı oldu dediler.OFFFFFF korkuyorum artık....
inşallah iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bende takip ediyorum sürekli fakat üyeliğim yeni ne zaman başım sıkışsa buradaki deneyimleri okuyorum bir teselli oluyor sen niye hiç gebe kalamadın kaç denemen oldu belirli bir sorun var mı? ben aynı zamanda amerikan hastanesinde hemşireyim o yüzden üçünüde orda yaptırdım farklı bir yere gidemedim iş yerinden ayrılmak çok kolay olmuyor. Bildiğim bizim hastane başarılı fakat bu defada olumsuzlukla karşılaşırsam değiştirmek istiyorum.Peki sen devam ediyormusun herhangibir tedaviye...
kasıklarım ağrıyor adet olacakmış gibi bugün 31.günü adetimin aslında tutmaması için hiçbir neden yok öncekilerdede aynı sey oldu o yüzden korkuyorum zaten progynex kullanıyorum onu kullandığın sürece zaten adet gecikirmiş 3 gün sonra belli olacak neden böyle oluyor onu anlamıyorum inşallah dediğiniz gibi olur inşallah bu bir adet kanaması başlangıcı filan değildir.İki tane embriyo konuldu 5. gün embriyosu çok başarılı oldu dediler.OFFFFFF korkuyorum artık....
bende adet olacakmış gibi hissediyorum biraz kırmızılıkda görünce adet olucam sandım şimdi doktorum aradı beklemekten başka çare yok dedi senin için çok üzüldüm çok zor olmalı okadar bekle olsun 11 hafta sonra kaybet inan çok üzüldüm.Neden durmuş kalbi ya hamile kalmaklada bitmiyo işte Allah yardımcımız olsun. Desteğin için çok teşekkür ederim umarım sende tekrar hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın.Kanama çok korkutuyo beni bende sıkı sık tuvalete gidiyorum kan görücem diye ödüm kopuyo
3. kez tüp bebek yaptırdım üçüde İSTANBUL AMERİKAN hastanesinde 27 eylülde test ysptırıcem dünden beri çok az kanamam oluyor çok korkuyorum çok kötüyüm ne yapacağımı bilmez haldeyim olumu yada olumsuz birşey söyleyemeyiz dediler
Eminim öyledir çok zor olmalı ne diyeceğimi bilemiyorum bu uğurda neler ne sıkıntılar yaşandığını çok iyi biliyorum inşallah Allah en kısa zamanda tekrar nasib etsin sana canım,ben dinlenmeye çalışıyorum transfer sonrası hiç çalışmadım 1 hafta oldu bu günde 1 hafta rapor aldım inşallah dediğiniz gibi yerleşmeye çalışıyordur.Kanama çok değil evet.Bu Konuda etrafınızdaki hiç kimse sizi anlamıyor ancak yaşayan anlıyor.Gerçekten çok sıkıntılı bir süreç biz bu kadar uğraşıyoruz kimide çok kolay elde ediyor bazen bunu neden haketmediğimi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?