3. tüp bebek

gullays

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
25
0
16
İstanbul
3. kez tüp bebek yaptırdım üçüde İSTANBUL AMERİKAN hastanesinde 27 eylülde test ysptırıcem dünden beri çok az kanamam oluyor çok korkuyorum çok kötüyüm ne yapacağımı bilmez haldeyim olumu yada olumsuz birşey söyleyemeyiz dediler

Selam canım . hayırlı olsun tedavin . Endişe yapma derim bence . bizim Temmuz topiğinde arkadaşların tuttuktan sonra bile kanamaları olmuştu .
Kanama değil de kahverengi leke gibi mi geliyor canım ? moraliniz bozma lütfen . ben uzun yıllardır tedavilerle upraştığım için ne kanaması olupta hamile kalanlar gördüm .

kanamasi olup hamile olan o kadar cok kisi varki..insallah sende onlardan birisin canim

kasıklarım ağrıyor adet olacakmış gibi bugün 31.günü adetimin aslında tutmaması için hiçbir neden yok öncekilerdede aynı sey oldu o yüzden korkuyorum zaten progynex kullanıyorum onu kullandığın sürece zaten adet gecikirmiş 3 gün sonra belli olacak neden böyle oluyor onu anlamıyorum inşallah dediğiniz gibi olur inşallah bu bir adet kanaması başlangıcı filan değildir.İki tane embriyo konuldu 5. gün embriyosu çok başarılı oldu dediler.OFFFFFF korkuyorum artık....

canim inslalah seninledir bebislein..kii 5 . gun embriyosunun tutunma olasiligi cok cok fazla...ben malesef denemelerimde hic gebe kalamadim..ama burdan okudugum butun herkes adet olcagini sanmis; hatta umudunu kesmis ve cok sukurki testler pozitif cikti..belirti arama bence..insallah pozitifi alirsin canim

inşallah iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bende takip ediyorum sürekli fakat üyeliğim yeni ne zaman başım sıkışsa buradaki deneyimleri okuyorum bir teselli oluyor sen niye hiç gebe kalamadın kaç denemen oldu belirli bir sorun var mı? ben aynı zamanda amerikan hastanesinde hemşireyim o yüzden üçünüde orda yaptırdım farklı bir yere gidemedim iş yerinden ayrılmak çok kolay olmuyor. Bildiğim bizim hastane başarılı fakat bu defada olumsuzlukla karşılaşırsam değiştirmek istiyorum.Peki sen devam ediyormusun herhangibir tedaviye...

sorun erkek imfertiltesi..2 deneme var basarisiz..ve senelerdir surende tedaviler..artik kullanilan ilaclarin sayisini; kac doktora gittigimi bende unuttum..3. deneme icin rapor almayi dusunuyorum.2-3 ay icinde baslayacagim tedaviye snairim zaman olarak anca o zaman musaitim...senin kacinci deneme canim ve sorun ne?

benim 3. tüp bebek denemem sorun aslında yok sadece yumurta sayım az birde 2. tüp bebek denememden sonra histeroskopi yaptırdım septum yani rahimde perde olduğu saptandı ve perde alındı DR.umu değiştirdim 3. tüp bebeğimi farklı bir doktora yaptırdım septum tutmamasında bir sebep olabilir dedi. iKinci tüp bebekte de 5.gün transferi olmuştu ama tutmadı oda ve bunların üçü de bir yıl içinde oldu hatta bir yıl bile olmadı neredeyse hiç ara vermedim diyebilirim. Çünkü artık bir an önce olsun istiyorum.

canım benim tutmuştu ama 11 haftasına girdi kalbi durmuş geçen pazartesi alındı . lekelenmem falan olmamıştı ama inan bana akşama sabah adet olacakmışım gibi hissetmiştim . onun içinde sürekli wc ye girip girip bakıyordum acaba oldumu diye . ağrın olması çok normal bebeğin yerini yapıyor :)

bende adet olacakmış gibi hissediyorum biraz kırmızılıkda görünce adet olucam sandım şimdi doktorum aradı beklemekten başka çare yok dedi senin için çok üzüldüm çok zor olmalı okadar bekle olsun 11 hafta sonra kaybet inan çok üzüldüm.Neden durmuş kalbi ya hamile kalmaklada bitmiyo işte Allah yardımcımız olsun. Desteğin için çok teşekkür ederim umarım sende tekrar hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın.Kanama çok korkutuyo beni bende sıkı sık tuvalete gidiyorum kan görücem diye ödüm kopuyo

bende adet olacakmış gibi hissediyorum biraz kırmızılıkda görünce adet olucam sandım şimdi doktorum aradı beklemekten başka çare yok dedi senin için çok üzüldüm çok zor olmalı okadar bekle olsun 11 hafta sonra kaybet inan çok üzüldüm.Neden durmuş kalbi ya hamile kalmaklada bitmiyo işte Allah yardımcımız olsun. Desteğin için çok teşekkür ederim umarım sende tekrar hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın.Kanama çok korkutuyo beni bende sıkı sık tuvalete gidiyorum kan görücem diye ödüm kopuyo

CANIM inan bana bu negatif haberi almaktan daha zordu benim için . içimdeki boşluğu hala dolduramıyorum . evde yanlız kalamıyorum yanlız kaldığım anda aklımdan hiç çıkmıyor . onun için eşim saolsun hiç beni yanlız bırakmıyor dostlarım buradaki arkadşalarım herkesten Allah razı olsun . Neden durduğu ile ilgili olarak sonuçlar henüz çıkmadı canım . bekliyoruz onun çıkmasını . genetike falan gideceğiz . Kısmet değilmiş demekten başka bir şey gelmiyor elimden (( Rabbim kimseye yaşatmasın bunu . Sen içini feraht tut sen rahat olursan bebeğinde rahat olur . ayrıca zaten kanaman da öyle kanama gibi dğeil sanırım . normalde 1 orkid kirletecek kadar kanaman olmuyorsa merak etme hiç . bazen tuutnma kanaması diyorlar belkide öyle bir şeydir senin için .
bol bol dinlen eğer dinlenme şansın varsa . biraz aklından çıkarmaya çalış ve hamile olduğunu düşünerek rahatla . merak etme bebeğin seninle ...

belki yerlesme kanamasidir.yat dinlen arkadasim..

Eminim öyledir çok zor olmalı ne diyeceğimi bilemiyorum bu uğurda neler ne sıkıntılar yaşandığını çok iyi biliyorum inşallah Allah en kısa zamanda tekrar nasib etsin sana canım,ben dinlenmeye çalışıyorum transfer sonrası hiç çalışmadım 1 hafta oldu bu günde 1 hafta rapor aldım inşallah dediğiniz gibi yerleşmeye çalışıyordur.Kanama çok değil evet.Bu Konuda etrafınızdaki hiç kimse sizi anlamıyor ancak yaşayan anlıyor.Gerçekten çok sıkıntılı bir süreç biz bu kadar uğraşıyoruz kimide çok kolay elde ediyor bazen bunu neden haketmediğimi düşünüyorum.

canım zor olan iyidir hiç canını sıkma sen . içini ferah tut . bence senin bebeğin seninle . hem kendin de dedin bak bu sefer her şey yolunda gitti diye . :) dua et bol bol canım benim canını hiççççççççççççççççççççççççççç sıkma . seni şimdi en yakın dıstun bile anlamaz . bizi bizden başka kimse anlamaz . Boşver herkesi sen bebeğini düşün annesi onu sev karnında :) çok güzel bir şey onun içinde seninle olduğunu bilmek . gerçekten te dünyalara değişilmez bir mutluluk . ben hep diyordum bana şa anda trilyon verseler bu güzelliğin kılına değişmem :)

Canım ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim haklısın bizi bizden başka kimse anlamıyor bende bu mutluluğu yaşamayı hiç bir şeye değişmem Allah nasib etsin inşallah tavsiyelerin çok iyi geldi bana perşembe günü inşallah güzel haberi de sizinle paylaşırım.Seninde tekrar güzel haberlerini duyarız çok saol Allah YARDIMCIN OLSUN.Benim için dua edermisin bende sana ederim.İsmim Gülay Allah dilerse olmazları oldurur inşallah bebeğimiz olur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…