3. tüp bebek

Canım ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim haklısın bizi bizden başka kimse anlamıyor bende bu mutluluğu yaşamayı hiç bir şeye değişmem Allah nasib etsin inşallah tavsiyelerin çok iyi geldi bana perşembe günü inşallah güzel haberi de sizinle paylaşırım.Seninde tekrar güzel haberlerini duyarız çok saol Allah YARDIMCIN OLSUN.Benim için dua edermisin bende sana ederim.İsmim Gülay Allah dilerse olmazları oldurur inşallah bebeğimiz olur.....

canım tedavin hayırlı olsun benimde 4 hamileliğimde transferimin 9-10.günlerinde hafif kırmızı lekelenmem olmuştu ben bunu gebelik müjdesi diyorum sakın üzme kendini bebeğin seninle dinlen bol bol yarın kesilecek inan bana ve birdaha taaaaaa doğum sonrasında görücen o lekeleri:)))

Ay inşallah ya böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyorum ağrıda oluyomu peki adet ağrısı gibi çok teşekkür ederim şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum.umarım bebeklerim benimle beraberdir.Dünyanın en güzel duygusu olan anneliği ben tadarım.Hekese sonsuz teşekkürler...

asel_k çok üzüldüm bebeğini kaybeymene,Allah sana güç kuvvet versin ,inşallah en kısa zamanda toporlarsın kendini,yalnız değilsin arkadaşım,hepimiz bu yolda beraberiz,:54:

Canım ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim haklısın bizi bizden başka kimse anlamıyor bende bu mutluluğu yaşamayı hiç bir şeye değişmem Allah nasib etsin inşallah tavsiyelerin çok iyi geldi bana perşembe günü inşallah güzel haberi de sizinle paylaşırım.Seninde tekrar güzel haberlerini duyarız çok saol Allah YARDIMCIN OLSUN.Benim için dua edermisin bende sana ederim.İsmim Gülay Allah dilerse olmazları oldurur inşallah bebeğimiz olur.....

canımsın sen hiç merak etme . geleceksin ve burada müjdeli haberini vereceksin bize . Eğer çalışmıyorsan bol bol dinlennnnnnnnnnnnnnn kalkma yataktan accık naz yap . ben inanıyorum ki bebeğin seninle . Dua edecceğim sana canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllllllllllllllllllllll .

asel_k çok üzüldüm bebeğini kaybeymene,Allah sana güç kuvvet versin ,inşallah en kısa zamanda toporlarsın kendini,yalnız değilsin arkadaşım,hepimiz bu yolda beraberiz,:54:

ah canım sorma . içimin ateşi hala sönmedi . ki bu şekilde yeni bir tedavi düşünmek bile o kadar zor geliyor ki bana . Rabbim kimseye yaşatmasın . iyi burası ve sizler varsıznı yoksa ben çoktan huni takmıştım kafama . çevremdekilere sorsan aman boşver olanların ne olduda senin ne olacak diyorlar ya sinirden kuduruyorum . .

Selam canım . hayırlı olsun tedavin . Endişe yapma derim bence . bizim Temmuz topiğinde arkadaşların tuttuktan sonra bile kanamaları olmuştu .
Kanama değil de kahverengi leke gibi mi geliyor canım ? moraliniz bozma lütfen . ben uzun yıllardır tedavilerle upraştığım için ne kanaması olupta hamile kalanlar gördüm .

asel canim daha gecen haftami alindi bebegin..ay cok uzuldum...insallah minik melegin cennetteki arkadaslarini yollayacak sana...insallah Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmayacak...

bende adet olacakmış gibi hissediyorum biraz kırmızılıkda görünce adet olucam sandım şimdi doktorum aradı beklemekten başka çare yok dedi senin için çok üzüldüm çok zor olmalı okadar bekle olsun 11 hafta sonra kaybet inan çok üzüldüm.Neden durmuş kalbi ya hamile kalmaklada bitmiyo işte Allah yardımcımız olsun. Desteğin için çok teşekkür ederim umarım sende tekrar hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın.Kanama çok korkutuyo beni bende sıkı sık tuvalete gidiyorum kan görücem diye ödüm kopuyo

canim ben kanamayi iiyi bir beliti olarak biliyorum..yerlesme kanamsi diye..buradan okudugm kadariyla ikizlere gebe kalan bir arkadasin daha 5. gun kanama baslamisti ve simdi ikizlere hamile...

bende simdi okudum ve cokk uzuldum:(((

canımsın sen hiç merak etme . geleceksin ve burada müjdeli haberini vereceksin bize . Eğer çalışmıyorsan bol bol dinlennnnnnnnnnnnnnn kalkma yataktan accık naz yap . ben inanıyorum ki bebeğin seninle . Dua edecceğim sana canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllllllllllllllllllllll .

ah canım sorma . içimin ateşi hala sönmedi . ki bu şekilde yeni bir tedavi düşünmek bile o kadar zor geliyor ki bana . Rabbim kimseye yaşatmasın . iyi burası ve sizler varsıznı yoksa ben çoktan huni takmıştım kafama . çevremdekilere sorsan aman boşver olanların ne olduda senin ne olacak diyorlar ya sinirden kuduruyorum . .

canim yaaa.en son negatifimden sonra hala yeni bir tedaviye baslayamiyorum ama deli gibide istiyorum bir bebegim olsun..Rabbim guc kuvvet versin insallah hepimize..

Back
X