Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar mart ayı basında başladığım 3. Tupbebek denemem de negatif oldu artık pek umudum kalmadi bizim kaderimizde bir evlat yok gibi
Arkadaşlar mart ayı basında başladığım 3. Tupbebek denemem de negatif oldu artık pek umudum kalmadi bizim kaderimizde bir evlat yok gibi
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Eşimde sayı ve hareket problemi var bende problem yok ama bebisler neden bana tutunmuyor anlamiyorum sizin gibi düşününce yani yasimizin geçtiğini dusununce çok yıpranıyorum en kötüsü sanki her olumsuz tupbebek tedavisinde dahada yiprandigimi hissediyorum sanki sürekli deneyeceğiz ama hep negatif olacakmis gibi gercekten çok zor bir durumneden olmadı sıkıntınız nedir .
hayırlısıyla olur inşallah üzülme ben de 5 tüp bebek denemesi var , yas da geçiyor h. Yumurta rezervi az nerdeyse menapoza girecem kafayı yemek uzereyim bu hayırlı günlerde dua edelim inşallah allahım verecek bize de . Umudunu kaybetme sakin
Inşallah dediginiz gibi olur umarım bir gün olur sizin çocuğunuz varmilütfen öyle düşünme umutsuzluğa kapılma. bu işlerde biliyosun en önemli şey moral. hem doğru neler okuyoruz buralarda bazen uzun zamanlar denemek gerekiyor. yapacak bir şey yok. hayırlısı diyeceğiz hep. hayırlı olduğu zaman gelecek.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim gerçekten çok zor aşırı zor şuanda vücudum bitkin umarım tekrar denemek için bir şansım olur siz neasamadasiniz tedavimi görüyorsunuz çocuğunuz varmiUmudunuzu yitirmeyin. Ne hikayeler duyuyoruz tanık oluyoruz.. Süreç çok zor, çok sıkıntılı ama sakın kaybetmeyin ümidinizi.. Herşeyin hayırlısı diye dua edin hep.
Pes etmek Yok olana kdr deniycesin kimi şanslı ilk denemesinde oluyor kiminin 7-8. Denemesinde kendini topla bidaha dene zor evet ama sonuna değer İnan...Arkadaşlar mart ayı basında başladığım 3. Tupbebek denemem de negatif oldu artık pek umudum kalmadi bizim kaderimizde bir evlat yok gibi
Rica ederim ne demek :)Desteğiniz için çok teşekkür ederim gerçekten çok zor aşırı zor şuanda vücudum bitkin umarım tekrar denemek için bir şansım olur siz neasamadasiniz tedavimi görüyorsunuz çocuğunuz varmi
Benim yarın yumurtam toplanacak henüz bir yıllık evliyim çocuk yok. İlk denememiz. İçimden bi ses olmayacak dese de nötr hissetmeye çalışıyorum. Bende durumlar böyleInşallah dediginiz gibi olur umarım bir gün olur sizin çocuğunuz varmi
Benim yarın yumurtam toplanacak henüz bir yıllık evliyim çocuk yok. İlk denememiz. İçimden bi ses olmayacak dese de nötr hissetmeye çalışıyorum. Bende durumlar böyle
Belki alakası olmadığını düşünebilirsiniz fakat benim doktorum protein ağırlıklı beslen bol su iç ve çay kahveyi kes asitli hiç bişey içme demişti böyle bi şey yaptınız mı tedavi sürecinizde ?Arkadaşlar mart ayı basında başladığım 3. Tupbebek denemem de negatif oldu artık pek umudum kalmadi bizim kaderimizde bir evlat yok gibi
Evet alakası var benim doktorumda aynısını söyledi uyguladımBelki alakası olmadığını düşünebilirsiniz fakat benim doktorum protein ağırlıklı beslen bol su iç ve çay kahveyi kes asitli hiç bişey içme demişti böyle bi şey yaptınız mı tedavi sürecinizde ?
Bence nötr olmak en mantiklisi çok umutlanıp boşa çıkmasi çok zor oluyor gerçektenBenim yarın yumurtam toplanacak henüz bir yıllık evliyim çocuk yok. İlk denememiz. İçimden bi ses olmayacak dese de nötr hissetmeye çalışıyorum. Bende durumlar böyle