- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Tskkur ederim cnm allah razi olsun saol2016 üçüz anneleri grubu var eskisi kadar aktif değil ama @azerinnn sana yardımcı olabilir sanırım
Tskkur ederim ozel msj attim :)
Rica ederimTskkur ederim ozel msj attim :)
Amin allah razi olsun saolun :)Rica ederim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ohhh msallah subhanallah 3 uzmu? Ayni haftalardayiz ay cok sansliyim kendime arkasds buldum :)Selaaam ben de caminin içlerine gebeyim. Ve benim de 9.haftam yarin bitiyor insallah
Istanbuldasin sanirim nasil gidiyo kontrollerin valla ben her gittigimde yuregim agzimda giriyorum odaya riskli.ilk gebeligin miAynen Canim benim üçüz. Ve ayni haftalardayiz. Ay ben de sevindm kendine arkads bulduguma
Benim adetime bi 3 yada 4 gun vardi 568 cikmisti canm banada diyo alalim diye ama birini almak icin yapacagi ignenin veya operasyonun dierlerine de zarar vermeyecgnn garantisinde vermiyo hepsi birden de etliklenebilir ddi mesela.bosver dinleme sen onlara cok buyuk bi sknti olmadgi surece allah yasla sirtini gelir insallah gerisi hayirlisi olsun insallahArkadaşlar HCG değerleriniz kaç katına çıkıyordu ucuzde? Dr bana ucuz de olabilir ama birini alirz o durumda dedi kabul edemem aldirmayi
Canm mrb cok sevindim ne guzel.cogaliyoruz insallah hayirli haberlerimizi de veririz burdan.canm kisisel bilgilerinden yapiosun gebelik takvimi.yada mesela bende var onun altinda gebelik takvimi ekle yazio oraya tiklayarak ilerle yapabilirsin oleEvet canim tedaviyle oldu.size bisey sorucam niye benim altimda gebelik satakvimi gozukmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?