3 uz anne adaylari bi bakarmisiniz :(

esmerhatun66

Hunili Anne 🤪
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
2.173
2.206
133
34
S.a kizlar daha cok yeni ogrendim 3 uz hamile oldugumu 6+2 yiz suan.riskli gebeligim var. Daha once 3 bebegimi kaybettim kalp atislari durudgu iciin.bu gebeligimde catlama ignesi den sonra oldu.yani normalde zaten hamile kalabiliyodum cok sukur.doktorum onerdi hizlandirmak icin catlama ignesi onerdi.hemen tuttu.ama tek yumurtam vardi.ondan ikiz tutmus.bi tanede tek kesem var sanirim oda yumurtlama gunumde iliski denk gelmsti o anda oldu galiba.uzun oldu biraz k.bakmayin soruma gelecek olursam.3 gebeligin nasil bi riski olabilir? 3 uz hamile arkadslarim ne gibi bi skntiyla karsilastilar? Doktorum 3 uzlerde ve 2 izlerde birbirinden kan calma olayi cok oluyo ddi.ben bide kan sulandirici igne kullaniyorum.acaba yapmam gerken bisey varmi nasil beslenmeliyim nelere dikkat etmeliyim bana yardimci olurmusunuz

Arkadaşlar HCG değerleriniz kaç katına çıkıyordu ucuzde? Dr bana ucuz de olabilir ama birini alirz o durumda dedi kabul edemem aldirmayi

Arkadaşlar HCG değerleriniz kaç katına çıkıyordu ucuzde? Dr bana ucuz de olabilir ama birini alirz o durumda dedi kabul edemem aldirmayi
Benim adetime bi 3 yada 4 gun vardi 568 cikmisti canm banada diyo alalim diye ama birini almak icin yapacagi ignenin veya operasyonun dierlerine de zarar vermeyecgnn garantisinde vermiyo hepsi birden de etliklenebilir ddi mesela.bosver dinleme sen onlara cok buyuk bi sknti olmadgi surece allah yasla sirtini gelir insallah gerisi hayirlisi olsun insallah

Masallah suphanallah Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin
Tedaviyle mi üçüz oldu kızlar
Allah yardımcınız olsun

Evet canim tedaviyle oldu.size bisey sorucam niye benim altimda gebelik satakvimi gozukmuyor
Canm mrb cok sevindim ne guzel.cogaliyoruz insallah hayirli haberlerimizi de veririz burdan.canm kisisel bilgilerinden yapiosun gebelik takvimi.yada mesela bende var onun altinda gebelik takvimi ekle yazio oraya tiklayarak ilerle yapabilirsin ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…