3 ve DAHA FAZLA ESTETİK BURUN AMELİYATI OLAN VAR MI???LÜTFEN BURAYA

snow white16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
227
20
28
MERHABA arkadaşlar..3 veya daha fazla estetik/fonksiyonel burun ameliyatı olan var mı aranızda?olanlar memnun kaldı mı,iyiki olmuşum 3.yü diyorlar mı?ben daha önce 2 kere oldum,ancak ne görüntü olarak memnunum nede fonksiyonel olarak..nefes almakta sıkıntı yaşıyorum herşeyden önce..3.yü olmayı düşünüyorum..riskleri var mı acaba?deneyimleri olanlar paylaşırsa sevinirim..

Fotoğraf paylaşır mısın fikrimizi söyleyebiliriz görüntü olarak.
Kimlere oldun 1. Ve 2. Ameliyatını.

Sanırım 3 kez ameliyat olan yok cevap yazılmamış. Benimde ilk ameliyatım pek bişey diyemiyorum

Nitelikli bir konu degil ki okuyan cevap yazsin.
Anket mi yapiyorsun?

Nitelikli bir konu degil ki okuyan cevap yazsin.
Anket mi yapiyorsun?
"Nitelikli bir konu" anlayışınız da baya bir niteliksizmiş anlaşılan..Anket yapan bir anketör kendi hayatını anlatır,ya da yaşadıklarını anlatır mı acaba hiç düşündünüz mü..ha anlaşılan bunu da hiç düşünmemişsiniz..o nedenle birkaç satır yukarı çıkıp tekrar okuyun..analiz sentez gücünüz yoksa da,lütfen bol bol kitap okuyun sonra burda yorum yapın.. Belki o zaman daha mantıklı cümleler kurarsınız.

Fotoğraf paylaşır mısın fikrimizi söyleyebiliriz görüntü olarak.
Kimlere oldun 1. Ve 2. Ameliyatını.

Sanırım 3 kez ameliyat olan yok cevap yazılmamış. Benimde ilk ameliyatım pek bişey diyemiyorum
Allah yardımcın olsun arkadaşım..inşallah istediğin sonucu alırsın..

Lütfen konu başlığına uygun arkadaşlar yazsın buraya.Bu durumu yani 3. Veya daha fazla burun ameliyatı geçirmemiş olanlar konuya bakıp geçebilir..Zira size uygun başka başlıklar vardır elbet..Boşuna burda zaman harcamayın..

MERHABA arkadaşlar..3 veya daha fazla estetik/fonksiyonel burun ameliyatı olan var mı aranızda?olanlar memnun kaldı mı,iyiki olmuşum 3.yü diyorlar mı?ben daha önce 2 kere oldum,ancak ne görüntü olarak memnunum nede fonksiyonel olarak..nefes almakta sıkıntı yaşıyorum herşeyden önce..3.yü olmayı düşünüyorum..riskleri var mı acaba?deneyimleri olanlar paylaşırsa sevinirim..
ben aynı doktora ıkı kez oldum ama ıkıncısı duzeltme degılde yapmadıgı bıseyı yapmak ıcındı ılknde burnun kemerını aldı bı yıl gectı ve ben kavıs ve kalkık olsun ıstedgım ıcın ıkıncıyı oldum ama ucuncuyu olmak cok korkunc bence

Ben de doktor arayisi icindeyim 3. ameliyat olacak benim de... onerisi olan var mi? gerci artik burda yazilanlara pek guvenmiyorum cogu reklam ama bir sekilde de veri toplamak lazim...oncesi ve sonrasi fotograflariyla belgeleyebilecek gercek arkadaslar oneride bulunsun lutfen...

Konuya katıldığın için teşekkür ederim.Bu konuyu "niteliksiz"bulup bir de bunu yazanlar var düşünsene..özelden msjını da gördüm canım,çok sağol..

ben aynı doktora ıkı kez oldum ama ıkıncısı duzeltme degılde yapmadıgı bıseyı yapmak ıcındı ılknde burnun kemerını aldı bı yıl gectı ve ben kavıs ve kalkık olsun ıstedgım ıcın ıkıncıyı oldum ama ucuncuyu olmak cok korkunc bence
Bir üstteki cevap senin için sediz cim

Ben de doktor arayisi icindeyim 3. ameliyat olacak benim de... onerisi olan var mi? gerci artik burda yazilanlara pek guvenmiyorum cogu reklam ama bir sekilde de veri toplamak lazim...oncesi ve sonrasi fotograflariyla belgeleyebilecek gercek arkadaslar oneride bulunsun lutfen...
Evet dediğin çok doğru..hatta bazıları reklam amaçlı sadece birkaç cümle yazıp bir daha uğramıyorlar..umarım sonuç istediğimz gibi olur..

benimde 3.ameliyatımdı. başka bir doktorla anlaşmışken, doktor arkadaşımı ziyaret ettiğimde hastanelerinde ki doktorun çok iyi olduğunu söyledi, diğer doktordan vazgeçip tavsiye edilen doktorda ameliyatımı oldum ve gerçektende pişman olmadım. eger isterseniz doktorun ismini ve öncesi ve sonrası fotografımı özelden gönderebilirim. belki fikir olur size. çünkü reklam amaçlı paylaşımların nasıl pişmanlık yarattığını burda tavsiye edilen bir iğneli epilasyon merkezine giderek öğrendim. Umarım en iyi şekilde istediğiniz gibi olur.

benimde 3.ameliyatımdı. başka bir doktorla anlaşmışken, doktor arkadaşımı ziyaret ettiğimde hastanelerinde ki doktorun çok iyi olduğunu söyledi, diğer doktordan vazgeçip tavsiye edilen doktorda ameliyatımı oldum ve gerçektende pişman olmadım. eger isterseniz doktorun ismini ve öncesi ve sonrası fotografımı özelden gönderebilirim. belki fikir olur size. çünkü reklam amaçlı paylaşımların nasıl pişmanlık yarattığını burda tavsiye edilen bir iğneli epilasyon merkezine giderek öğrendim. Umarım en iyi şekilde istediğiniz gibi olur.
cok sevinirim ozelden paylasirsaniz... ben de tanidik aile dostumuz bir prof vasitasiyla bir doktora revizyonumu olacagim...reklamlara guvenmiyorum artik ama yine de farkli doktorlara bakmakta veri toplamakta fayda var...

Bana da gönderebilrsen çok sevinirim..

Back
X