3 ve DAHA FAZLA ESTETİK BURUN AMELİYATI OLAN VAR MI???LÜTFEN BURAYA

gönderdim kızlar :)
3.kez olma sebebin tam olarak neydi?nefes sorunu muydu senin de..3. Olduğundan ekstra bi acı ağrı vs hissettin mi?iyi ki oldum diyo musun..kusura bakma çok soruyorum ben de karar aşamasındayım da..3. Kez narkoz almak biraz endişelendiriyor beni..bir de ne kadar zaman aralıklarla oldun?

3.kez olma sebebin tam olarak neydi?nefes sorunu muydu senin de..3. Olduğundan ekstra bi acı ağrı vs hissettin mi?iyi ki oldum diyo musun..kusura bakma çok soruyorum ben de karar aşamasındayım da..3. Kez narkoz almak biraz endişelendiriyor beni..bir de ne kadar zaman aralıklarla oldun?
nefes lam probleminden daha çok estetik amaçlı oldum ama yine de etler küçültüldü sola devasyon vardı o düzeltildi. diğer ameliyatlarımdan çok daha kolay oldu. çünkü bundan öncekilerde gazlı bezden tampon konulmuştu ama bu ameliyatımda hiç tampon yoktu. diğerleri kapalı teknikle olmuştu bu açık teknikle. keşke daha önce böyle yapılsaymış ve bitseymiş dedim. ilk ameliyatımı şubat 2006 da ikincisini mart 2013 de ve 3. ameliyatımı 11 şubat 2016 da oldum.

nefes lam probleminden daha çok estetik amaçlı oldum ama yine de etler küçültüldü sola devasyon vardı o düzeltildi. diğer ameliyatlarımdan çok daha kolay oldu. çünkü bundan öncekilerde gazlı bezden tampon konulmuştu ama bu ameliyatımda hiç tampon yoktu. diğerleri kapalı teknikle olmuştu bu açık teknikle. keşke daha önce böyle yapılsaymış ve bitseymiş dedim. ilk ameliyatımı şubat 2006 da ikincisini mart 2013 de ve 3. ameliyatımı 11 şubat 2016 da oldum.
Teşekkür ederim paylaştığın için

Bende 2 kere oldum. Simdi 3 kere olacam. Unlu reklami olan doktorlar bu ise pek girmez.

MERHABA arkadaşlar..3 veya daha fazla estetik/fonksiyonel burun ameliyatı olan var mı aranızda?olanlar memnun kaldı mı,iyiki olmuşum 3.yü diyorlar mı?ben daha önce 2 kere oldum,ancak ne görüntü olarak memnunum nede fonksiyonel olarak..nefes almakta sıkıntı yaşıyorum herşeyden önce..3.yü olmayı düşünüyorum..riskleri var mı acaba?deneyimleri olanlar paylaşırsa sevinirim..

Merhaba 1 kez septoplasti ( sadece deviasyon üzerine kapalı operasyon geçirdim) , bu ameliyattan sonra burnumun şekli bozulduğu ve sağlık sorunumda giderilmediği için , başka bir doktora septorinoplasti ( hem estetik hemde septum deviasyon operasyonu geçirdim , 3. ameliyatımıda burnum son (2.) ameliyatımda gözle görülür bi şekilde yamulduğu ( görüntü olarak beğenmemiştim zaten ) ve kıkırdağım kaydığı muayene sonucu anlaşıldığı için 3.ameliyatımı geçen yıl ekin ayında oldum.Şu an 6.ayımdayım ve inan aynı doktora 2 ve 3.ameliyatı olduğum için çok pişmanım .Burnum yamuk şuan .Her ameliyatta risk olduğu gibi 2. ve 3 .ameliyatlarda bu risk artıyor .

Paylaştığın için çok ama çok teşekkür ederim canım.Ben de ilk 2 ameliyatımı aynı doktora oldum ve sanırım ikimiz de bu hatayı yapmışız..3.ye ona gitmek istemiyorum o nedenle arayış içindeyim..sen 4. Olacak mısın?

Yani ben şunu anladım,1. Yi yapamadıysa 2 .için alternatif başka doktor araştırmak gerek.Çünkü 2. Ve 3. İlkinden çok daha zor ve incelik gerektiriyor..aynı doktora 3.kez düşünmüyorum kesinlikle..Allah sana da sabır versin.Zor bir durum..

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin..yüzünün şekli mi değişti?2.yi tekrar neden oldun acaba?
burnumun kötü olduğunu, büyük olduğunu düşünmeye başlamıştım birdenbire. aileme falan da sorduğumda burun kanatlarımın geniş olduğunu, daraltılabileceğini söylemişlerdi. ben de aptalca bir düşünceyle gittim ameliyat oldum. halbuki o burnum güzelmiş. o geniş, kaba burun yakışıyormuş bana.

burnumun kötü olduğunu, büyük olduğunu düşünmeye başlamıştım birdenbire. aileme falan da sorduğumda burun kanatlarımın geniş olduğunu, daraltılabileceğini söylemişlerdi. ben de aptalca bir düşünceyle gittim ameliyat oldum. halbuki o burnum güzelmiş. o geniş, kaba burun yakışıyormuş bana.
Canım yaa,aslında başarılı bir operasyon olsaymış yüzüne en yakışanı yapardı di mi..şimdi bende de nefes sorunu var mecbur olmam gerek ama burun sırtını biraz daha törpületmek ve ucunu kaldırmasını istiyorum,yalnız sonucundan pişman olmaktan korkuyorum senin gibi..hani animasyonda güzel duruyor ama gerçekte de böyle yapılabilecek mi bilmiyorum o nedenle kararsızım..dediğin gibi her defasında sima değişiyor,bazen önceki hal daha güzelmiş diyosun..

Selam gecmis olsun benimde 2.olacak leaked hic girmesrydim bu ise uzgunum ama malesef ilkinde olmayan burun cook zor duzeliyor inanin cokk revizyon hastasi ile tanistim o sebeple grrcekten makul olmak zorundayiz malesef kabullenmek zor olsada omurluk burun large oyle dfalsrca operasyona dayanamaz saglik icin, vet ama minimal sorunlsr icin asla

Selam gecmis olsun benimde 2.olacak leaked hic girmesrydim bu ise uzgunum ama malesef ilkinde olmayan burun cook zor duzeliyor inanin cokk revizyon hastasi ile tanistim o sebeple grrcekten makul olmak zorundayiz malesef kabullenmek zor olsada omurluk burun large oyle dfalsrca operasyona dayanamaz saglik icin, vet ama minimal sorunlsr icin asla
Sana da geçmiş olsun.inşallah istediğin sonucu alırsın..ya aslında ben karar verme aşamasındaydım,o nedenle bu konuyu açıp aslında beni yüreklendirecek cevaplar umut ediyordum.hani mutlaka yaptır bu sefer düzelir güzel olur falan gibisinden..ama aldığım yorumlar hep olumsuz..yani ilkinde memnun oldun oldun yoksa olmuyor mu??kafam iyice karıştı..acaba nefes sorunum olsa bile daha kötü olursa korkusuyla yaptırsam mı bilemedim şimdi :-( bu gidişle vazgeçicem galiba..

Anlaşılan ameliyat olan çoğu insan ilk defasında istediği buruna ve sağlığına kavuşmuş..kimse paylaşmadığına göre..

Back
X