- Emoji Skoru
- 3.310
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi ManyakMisir
3 yaşını 3 ay geçmiş bir kızım var. Bazen başım ağrıyor diyor. Aranızda yaşayan ve ya bilgisi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır sabahları ağrıyla uyanmıyor. Ara sıra söylüyor, sürekli değil. Uzun süre de sürmüyor. Eşlik eden bir bulgu da yok ama insan tedirgin oluyor yine dePediatriye götürmenizi öneririm özellikle 5 yaş altında baş ağrısı şikayeti mutlaka tetkik edilmelidir.
İnatçı, uzun süren, huzursuzluk-kusma eşlik eden bir baş ağrısı değil anladığım kadarıyla? Sabahları mı akşamları mı daha çok olması önemli. Uyanmasını takiben sabah daha çoksa daha önemli.
Uykudan baş ağrısıyla uyanıyor mu
Muhtemelen hiçbir şey çıkmayacaktır ama ben çocuk doktoru olarak mr çektirmenizi tavsiye ederimYok hayır sabahları ağrıyla uyanmıyor. Ara sıra söylüyor, sürekli değil. Uzun süre de sürmüyor. Eşlik eden bir bulgu da yok ama insan tedirgin oluyor yine de
Hocam teşekkür ederim yorumlarınız çok değerli. İçimi rahatlattınız. Bir şey olmadığı kuvvetli ihtimalse mrın radyasonu zararlı olmaz mı hocam?Muhtemelen hiçbir şey çıkmayacaktır ama ben çocuk doktoru olarak mr çektirmenizi tavsiye ederim
Mr’da radyasyon yokHocam teşekkür ederim yorumlarınız çok değerli. İçimi rahatlattınız. Bir şey olmadığı kuvvetli ihtimalse mrın radyasonu zararlı olmaz mı hocam?
Tekrar teşekkür ederim hocamMr’da radyasyon yok
Bt yani tomografide
3 yaşını 3 ay geçmiş bir kızım var. Bazen başım ağrıyor diyor. Aranızda yaşayan ve ya bilgisi olan var mı?
...3 yaşını 3 ay geçmiş bir kızım var. Bazen başım ağrıyor diyor. Aranızda yaşayan ve ya bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederimAklıma niye hemen sinüzit geldi bilmiyorum ama mr'a girerse zaten oda çıkar. Bende yaşasam hemen mr çektirmeye giderdim.
Hocam d vitamini 7 çıktı bundan kaynaklanır mı? Mr a gerek duymadı çocuk doktorumuzMr’da radyasyon yok
Bt yani tomografide var
Kaynaklanabilir tabii ki vitaminlerini kullandıktan sonra mutlaka aynı doktora kontrole gidinHocam d vitamini 7 çıktı bundan kaynaklanır mı? Mr a gerek duymadı çocuk doktorumuz
Teşekkürler hocamKaynaklanabilir tabii ki vitaminlerini kullandıktan sonra mutlaka aynı doktora kontrole gidin![]()
..3 yaşını 3 ay geçmiş bir kızım var. Bazen başım ağrıyor diyor. Aranızda yaşayan ve ya bilgisi olan var mı?