3 yaş çok mu fazla? nolur fikir verin

İnsan sevdiğini bu sebepten bırakabilir mi?Sakın sakın önemli olan olgunluk ve anlaşabilmektir.Kendinize böyle şeyleri sorun edip mutluluğunuza gölge düşürmeyin.Ömür çok kısa hepimiz için.Yaşadığımız hergün daha çok sevmeyi öğrenmeliyiz.

aynı konuda bnmde tanıdığım birisi var kadın büyük ve boşanmış erkek bekar ve küçük
ama bişeyvar kadın 45 yaşında ve çocuk gibi erkekse 30 yaşına bile girmemiş ama çok olgun karaktere bakar biraz
aileler kesinlikle karşı çıkar bu işe ..hatta çok kötü tavır alıyolar bayana karşı görüşmeyiz seni sileriz gitmeyiz gelmeyiz o çocuğun ailesine ailem de artık bizi unut falan filan
başedebileceğini düşünüyorsan çokta fazla fark yok ama arkadaşın olgunsa senin için çok avantaj

bence hiçç sorun değil.adam 30 yaşında ama beyin yaşı 20.önemli olan yaşı değil, ne kadar olgun olduğudur.hem zengin olursunuz canım boşver :)) anlaştıktan sonra herşey boş....

ay kızlar nasıl rahatladım bi bilseniz.benim durumumda olan insanlarda varmış ben kendimi tek sanıyorudm.çoook teşekkurler rahatladıım iyi niyetli yorumlarınızla :=))):3:

Back
X