- 23 Temmuz 2018
- 2.475
- 4.801
- 133
- 35
- Konu Sahibi Ebrulibayan
Kızım 5 yaşında halâ toplamaz ve sadece odasında değil aklına gelen her yerde oyun kuruyor. Bazen süre tutuyorum hadi 20 ye kadar sayacağım topla filan diye ama genellikle başarılı olamıyorum birlikte toplayalım dediğimde de ben sıkıldım bu kadar yeter deyip bırakıyor. Bir çözüm bulamadım bu konuya ben. Bizimki mutfak işini seviyor mutfakta bir şey yaptığımda hemen gelip yardım etmeye çalışır. Bulaşıkları yerleştirmeye yardım eder ben söylemeden. Ya da kızım şunu mutfağa götürür müsün dediğimde koşa koşa götür. Ama oyuncak ya da kendi kıyafetlerini toplama sorumluluğunu kazandıramadım

masayı hazırlamama mutfağa falan çok güzel yardım eder. Odasına el atmaz ama. Bende buraya yazdım belki tavsiye verecek olan vardır bende uygularım belki başarılı olurum eve yaşı henüz küçük ama ağaç yaşken eğilir derler ufaktan başlamak istedim
 masayı hazırlamama mutfağa falan çok güzel yardım eder. Odasına el atmaz ama. Bende buraya yazdım belki tavsiye verecek olan vardır bende uygularım belki başarılı olurum eve yaşı henüz küçük ama ağaç yaşken eğilir derler ufaktan başlamak istedim Umarım siz başarırsınız
 Umarım siz başarırsınız