• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yaş uyku

Uykuya geçişte ve sürdürürken bacak atıyor kendine yapmak istemiyor uykusu bölünüyor ama içten gelen bi şey gibi yüzüstü yatınca rahatlıyor gece 10 v 3 arası daha şiddetli oluyor bu hareketler
ben de son zamanlar da yaşıyordum gerçekten rahatsız edici bir durum elektirik geçiyor gibi bir hissi var ayaklar sabit duramıyor,kan değerleriyle de ilişkili bir durum demir ferritin folat gibi değerlerin düşüklüğünde de ortaya çıkabiliyor,en son ne zaman bakıldı kanına
gelişim çağında kan değerlerinin bozulması muhtemel oluyor,beslenme bozukluğu olmasa da

ben de son zamanlar da yaşıyordum gerçekten rahatsız edici bir durum elektirik geçiyor gibi bir hissi var ayaklar sabit duramıyor,kan değerleriyle de ilişkili bir durum demir ferritin folat gibi değerlerin düşüklüğünde de ortaya çıkabiliyor,en son ne zaman bakıldı kanına
gelişim çağında kan değerlerinin bozulması muhtemel oluyor,beslenme bozukluğu olmasa da
En son 1 yaşında bakılmıştı peki sizin değerler düzelince geçti mi

En son 1 yaşında bakılmıştı peki sizin değerler düzelince geçti mi
ilaçlar kullanıyorum,bayağı iyi oldum şimdi,bi kaç gün demiri içmeyince o zaman tekrar yaşadım,
her yeni yaşta bakılıyordu galiba artık kanlara,hiç baktırın demediler mi,

Back
X