ben kızıma az az da olsa günlük 6 öğün yedirmeye çalışıyorum ilk zamanlar kızım çok iştahsızdı yemeği görünce ağlamaya başlıyordu hatta yiyiordu iki kaşıktan sonra kusuyordu hiççç umrumda olmadı o kustu ben yedirdim
)) ağladı elimdekileri ittirdi döktü hiç tepki vermedim sesimi bile çıkarmadım aaaa niye yaptın bile demedim normal yedirmeye devam ettim arsızlığa vurdum resmen sonra ben kazandım kızım pes etti
)))
herkes bana kızdııı aaaa uzmanlar şöyle diyorlar böyle diyorlar yemiyorsa verme istemiyorsa yemesin diyorlardı.. yemişim uzmanları onlar saatlerce aç kalan çocukları bilmiyorlar ne oldu ben kazandım şimdi 6 öğün küçük küçük olsada yiyor alıştı....gece sana tavsiyem ben 19.30 da azda olsa bir yemek yediriyorum 9,45 gibi muz yediriyorum gecede bir kere süte kalkıyoruz .. acıkınca benim kuzuda uyanıyor...
kitaplarda yazan uzmanların söylediği şeyler doğru ama kesinlikle uygulanamıyorrr o yüzden çok okudum çok araştırdım kendime bir şey oluşturdum 6 öğün yenilecek haaa gerekirse 8-9 mama kaşığıda olsa belli saatler aralığında bişeyler yenilecek bırakınca mide küçülüyor hiç bişey yemez istemez oluyorlar....
Ben hep doğal yediyorum öyle bisküvi , çikolata falan değil yumurta , peynir , yoğurt, kıyma ,kemik sulu yemekler , meyve yani herşey doğal ceviz ,fındık daha benim kızım abur cubur bilmez tek bildiği çubukk kraker oda çiğnemeyi öğrensin diye veriyoruz eline....kısacası gün içerisinde önemli besinleri alınca gece tok yatıyorlar...
İştahsızlığı çok iyi bilirim ama sabırla yavaş yavaş doğal yararlı besinlerle midesini büyütmeye çalışın hep saatin tutun ben iilk başlarda hep saat tutardım 2 saat oldu mu hemen bişeyler daha verirdim öyle öyle mide büyüdü ... yalnız 2 satte bir bir kase yemek bitirmesini beklmeyin az az sabırla mide büyüyor...kolay gelsin Allah yarımcınız olsun.