- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
Beni yanlış anlama lütfen amacım seni yargılamak değil çalışıyorum diye vicdan yapıp ona her istediğini aldinizmi yada her ağladığında yeterki sussun diye dediği yer şeyi yaptinizmi söyle soyleyim onunla yeterince ilgilendinizmi sizceMerhaba kizlar 7 yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var.artik onun bize buyuk bir imtihan oldugunu dsnyrm.evde surekli onun yuzunden gerginlik var yemege oturdugumuz an sofradakileri firlatir asla yemek yemez.esim artik cinnet geçiriyo.parka indryrz mesela cocuklari gorunce kndini yerlere atiyo.asla hicbir cocukla oynamaz.bi musafirlige gitsek kapidan girince baslar aglamaya gidene kadar..acaba asosyalmi diye dusunduk kardesi olursa oynar vs diye .1aya dogum yapcm.ama bu cocuk farkli artik cildiricam esimle bile aramuz bozuldu.surekli kavga cikiyo napcam bilmiyorm
Burda ilgiden kastım gezdirip,yedirip icirip,oyuncak almak değil beraber oyun oynadinizmi çocuğunuzla ben mesela kızımla Bi dönem herseyi yaptık evde duvarlara resimler ,köpüklü oyunlar ,oyuncak bebeklere banyo evcilik mesela bana yemek yapar hergun çay kahve. Kızımda üç yaşında aman evim temiz kalsın diye düşünmedim hiç her zamanmi çocuk olacak dedim kendine zarar vermeyecek her şeyi yaptık birlikte evi temizledim ,boyadım geçti ama kızımın aldığı o keyif paha biçilmez bol bol konuşun onunla sevdiği şeylerden bahset ilgisini cekecektir
Kendimi ifade edebildim mi bilmiyorum beni anladığınızı umuyorum hiç bise için geç değil bundan sonrası için yardım alın nasıl bir yol izlenecek
Çünkü bebeğiniz olacak o zaman hiç düşünemiyorum sabır versin rabbim benimde kızımdan sonra oğlum oldu neler yapmadı o pamuk kızım kardeşine fiziksel şiddet ama şükür dengeyi sağladım Bi şekilde atlattık o dönemi şimdi canim kardeşim diyip dolanır peşinde yediği şeyin yarısını kendi iradesiyle paylaşır kardeşiyle amma uzun oldu:)